2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebek eşyaları yıkarken 30 a 600 mü seçiyosunuz makinede? Bir de bebek deterjanı dısında bebek yumusatıcısı da katacagız mı yıkarken ?
Kuzum ben derecesiz yikattim ceker korkusuyla guneykore markasi bi deterjan kullaniorum ikisi bir arada deterjan ve yumusatici var icinde kullandim onu

Amanınnnn ay ne zaman doğdu? İyi olunca yaz bize muhakkak, bebişin de sen de sağ salim gidersiniz inşallah evinize en yakın zamanda

Kızlar bebek eşyaları yıkarken 30 a 600 mü seçiyosunuz makinede? Bir de bebek deterjanı dısında bebek yumusatıcısı da katacagız mı yıkarken ?
Bu konuyu burda konuşmuştuk baya kuzu hatta 60 derece altı kaç yıkarsak yıkayalım bişi farketmiyor demiştik hatta ben 60 dereceye küsmüştüm o nedenle istediğin derece ile yıka inşaAllah yumuşatıcı ise önermiyorlar ama yine de sen bilirsin

Bebek yumuşatıcısı mı önerilmiyo boşuna almışım l zaman

Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir günde doğmuş minnoşş Rabbim analı babalı büyütsün size bağışlasın gözünüz aydın

Kizlar ben cok strestliyim.bebek yikama kuveti almadim daha herseyi aldim bi onu almadim ne alsam bana akil verirmisinz

Erken degil mi kuzu 20 marttaymis seninde sezeryan

Kizlar ben cok strestliyim.bebek yikama kuveti almadim daha herseyi aldim bi onu almadim ne alsam bana akil verirmisinz
Ben bebek yıkama küveti almadım. Katlanır çamaşır sepeti aldım aynı işi görür, çamaşırları da toplarım ayrıca sonra atmama gerek kalmaz diye.

Çok da mühim değil bence en ucuz ne görürsen al geç. Önceki aylara bakınca millet lavaboda yıkıyoruz falan yazmış küvet her seferinde kullanılmıyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…