2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun inşallah her şey yolunda ilerler. Sen nasilsin peki?

Ne çabuk büyüdük artık bu ayda gördüğümüz gibi doğumlar başlayacak duygulandım Ben hala hazır hissetmiyorum sanirim hiç hissetmicem
Aşırı bir şekilde nisanın 15inde gelecek durumu var bende de. Artık her an gelebilir gerçeği ensemde sürekli ama öyle düşününce yok nisanın 15i diyorum. İyi mi kötü mü bilemedim...

Kız niye streslisin küvet için stres olunur mu ben katlananlardan aldım ev küçük diye.
Ana benim var katlanan sepetim onu dusundum.aslinda sonra dedim ulan ya bi anda pat put katlanirsa die

Ana benim var katlanan sepetim onu dusundum.aslinda sonra dedim ulan ya bi anda pat put katlanirsa die
Bebek küvetleri de katlanır alıyo millet, bir şey olmuyor galiba. Zaten eşimle ya da annemle birlikte yıkarız çoğunlukla bir şey olacağını sanmıyorum. Oturmaya başlayınca da içine oturtup yıkarım sanırım.

Mantikli helal olsun kiz sana bi laz olarak benim aklima yatmamisti ama sen suan ikna ettun benu. Masraftan kurtuldum

Canım, hakkında iyisi neyse o olsun, Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…