2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Geçen aynı şeyi ben de düşündüm. Koltuk halı yıkama makinesi mi alsam acaba diye. Ama halılar yine içime sinmeyecek yani foşur foşur yıkanması lazım altının üstünün de diye düşünüyorum.

Ya yine sen yapıyon ama yorulcan ben işin o kısmındayım kuzum yoksa illaki gözeldir eyidir hojdir ama benene benene

Balkonum var aslında ama geniş değil çok yolluklar sığar ama dün eşime dedim beraber yıkayalım normal halıları da 2 kat şeklinde sığar orda köpüklemeaini yıkamasınınyaparız makine alırsakda vakumlarız siye düşündük baklaım sene de bir bu şekilde normal zamanda koltuğu frlan yıkarız ddşye bakalım

Ya yine sen yapıyon ama yorulcan ben işin o kısmındayım kuzum yoksa illaki gözeldir eyidir hojdir ama benene benene
Eşimle bir kız tek yapamam vakumlama kısmına gğç gerek

Kan ilacindan nefret ediyorum... Kabizligimi tamamen tetikliyor nefrett ediorummm

O da mantıklı, başka yerde iyice yıkayıp makina ile vakumlamasını yapmak. Hatta çok daha mantıklı. Kurutacak yeriniz de varsa halıları.

Eşimle bir kız tek yapamam vakumlama kısmına gğç gerek
Benim ablamın 2. Çocuğu tam büyük çiş eğitimindeyken olmuştu ay o kız kıskançlığından kaç kere halıya işedi hatırlamıyorum. Bende o zamanlar ünideydim ablamın yanına gidip gidip halı yıkardım daha elime sürmem dedim taaaa o zamanlar sanırım o bakış açısı ile bakıyorum mevzuya

Kan ilacindan nefret ediyorum... Kabizligimi tamamen tetikliyor nefrett ediorummm
Ya evet o yapıyor maalesef. Sabah akşam kuru kayısı tüketiyorum. Mutlaka çorbayı beslenmeme dahil ediyorum, zeytinyağlı salatayı. Kabak çekirdeği tüketiyorum. İyi geliyor.

Ya evet o yapıyor maalesef. Sabah akşam kuru kayısı tüketiyorum. Mutlaka çorbayı beslenmeme dahil ediyorum, zeytinyağlı salatayı. Kabak çekirdeği tüketiyorum. İyi geliyor.
Hafta sonundan beri bende dikkatli besleniyorum ama malesef daha cozulmedi bende ki mevzu umarim duzelirim

O da mantıklı, başka yerde iyice yıkayıp makina ile vakumlamasını yapmak. Hatta çok daha mantıklı. Kurutacak yeriniz de varsa halıları.
3 tane balkonumuz var hepsi çeşit biri kapalı biri baya ince uzun diğeride ne uzun ne geniş asarım balkona kururlar

Kuzum bende magnezyuma başlayıncaya kadar aynı sıkıntıyı çektim. Ama ne zaman magnezyuma başladım o mevzum geçti çok şükür i. Birde kabız olacağın zaman lifli gıdaları çoğalt menülerinde. Ben mesela diyetisyenimin tavsiyesi ile kışın hormonlu olduğu için dondurucuya kabak atmıştım burdada yazmıştım (yapsaydınız ) geçenlerde 3-4 gün kabız oldum o kabağı bi çıkardım yemek yaptım anında zoooorrrrttt başka alternatifler vardır bi bak istersen yüksel lif içeren gıdalara

Dün kontrolümüz vardı tansiyonum çok yüksek geldi yine doktora bu kez tansiyon aletini değiştirdik cumaya kadar o şekilde x2 de tansiyon hapı kullanarak devam edeceğiz. Yarın 24 saatlik tansiyon takibi için halter takılacak

Vakum kısmı zor biraz bence diğer türlü ben seviyorum

Rabbim şifalar versin kuzum hissediyormuydun yükseldiğini peki? Yoksa doktorda tesadüfen mi çıktı? İyi bari takibe alınmış sevindim. Rabbim şu kalan sürelerimizi, bizi çok yormadan geçirebilmeyi nasip etsin cümlemize

Kiz kac kere soyledim.bana bisi verin die doktorlar ama yok yani asla vermiolar benden mi kiskaniolar su magnezyum.ilacini acaba bilemedim bu sefer sorcam yazana kadar da kalkmicam oturdugum yerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…