2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bi de reflü yatağını yıkayan var mı? Yıkasak yamulur mu acaba?
Dışındaki kılıfı fermuarlı benimkinin. Arkadaşım verdi, çıkartıp yıkadım geri taktım bir şey olmaıd ama direkt süngeriyle atmadım makinaya. Senin çıkmıyorsa bilemiyorum, etiketi falan var mı yıkanabilir dibi bişi diyor mu acaba.

Evet minnoş öyle diyorlar ama mesajımın geri kalanına odaklan, gökten alev mi yağacak ne olacak
Yanii, Allah korusun
Ben zaten yıkadım, hazır ettim kullanırım yine
Bknz:

Eklentiler

• 453C40EE-E5AD-404A-9630-DD763CDF63AF.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 67
Anaaa doğru ya sanki öyle bi şeydi çıkarmadım daha dolapta, ay benim beynim küçülmüş ya

Çocuğum az önce dönmeye yeltendi buyuk ihtimal, karnimin sol tarafima dayadı gotunu herhalde semsert oldu sonra ben hoppp napiyon dedim dürttüm gevsedi, yaramazlık yapma peşindeler bol bol dürtün

Isırmadan durabiliyo muydunuz ya
Kız bunun böyle görünmeyen suratını, etli butlu bacaklarını ısırasın geliyor, biz yüzünü gördük inanılmaz bal bir çocuk çıldırırsın. ben Karusel ‘in akli melekelerinin yerinde olmasına şaşırıyorum o gün bu gündür

Evet bebeğin ayağının meme altında çok değilde aşağıda hissediyormuşsun ama ben hiç hatırlamıyorum bi ay önceden aşagı inende varmış

Kızlar merhabalar 35+3 olduk bugün 2800 kilosu az mi sizce, ilk bebeğim sezeryan bunu da 37-38 arasi alırlar diye düşündüm doktor 38-39 arası diyor yoksa kuvez riski oluşabilir diyor, başka doktora mi gitsem artık gebelik bitsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…