2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yerinde değil zaten şehirler arası araba süremiyorum artık sadece şehir içinde

Belki ikinci kız olur diye böyle şeyleri hep sarı almıştım
Ay bebe mavisi sevmiyorum ayağına ben de öyle yaptım hep djdkfk bunu da hep kız hissediyodum ama 14.haftada bacaklarını sonuna kadar açıp “bu da sana kapak olsun aney” dedi

Değil bence ya çok iyi kilosu daha 35. haftada kim dedi kaynanan mı

Şimdi bi de iki tane olcaklar üff birini bırak diğerine yapış

Ay bebe mavisi sevmiyorum ayağına ben de öyle yaptım hep djdkfk bunu da hep kız hissediyodum ama 14.haftada bacaklarını sonuna kadar açıp “bu da sana kapak olsun aney” dedi
Benim de öyle olmuştu ilkinde, emin misiniz dedim evet görüyorum dedi doktor gözlerini devirerek İkinci sürpriz olmadı çok erkek olacağını yine hissettim

Benim de öyle olmuştu ilkinde, emin misiniz dedim evet görüyorum dedi doktor gözlerini devirerek İkinci sürpriz olmadı çok erkek olacağını yine hissettim
Cinsiyet belli olmadan çok değil 1 hafta önce bebek mağazası gezip “aiiiyy kızlar için ne güzel şeyler var, erkek kıyafetleri ayılı mayılı” diye dalga geçmiştim hep. Ondan sonra burda dinozor savunduk işte hayat…

Kilosu çok iyi canım maşallah. Ama doktorun doğru söylemiş ben hiçbir sorun yokken 36 da sezeryana alan doktor görmedim. 38 iyidir ya bence değiştirme hem bebeğin için daha iyi olur

Ay öyle demeyin ya dediklerinize katılıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum kötü anneyim gibi
Yaa olur mu öyle şey korkutucu gelmesinin sebebi etrafımızda gördüğümüz çok erkek kardeşli aileler bence. Büyük çoğunluğunun hepsi birbirinden hödük hepsi her şeyini annesine yaptıran tipler ya yorucu geliyo kulağa. Ama biz en azından temel yaşam becerilerine sahip şekilde yetiştircez en azından banyoya girerken donlarını hazırlayıp girebilcekler inşallah

Sanırım bas agrısım cevizden degılmıs ahahahaha
Ölüuorum gecmıyor bu agrı ya
Parol denedin mi? Ben ilk 3 ay içmedim organ gelişimi var diye, artık içiyorum. Dün bebim de kötüydü geçmedi, sabah içtim.

Kızlar bugün yazılanları takip edemedim sanırım bütün sayfaları okumak içinde vaktim olmicak herşey yolunda demi?????

Gittiğim yerlerin alakasızlığı yani arabayı daha yeni sanayiye götürebildim kocam müsait değil babamlae gittik,

3 lü aşımı oldum şimdilik ağrı sızı yok maşaAllah gece mi çıkıyor bunun ağrısı sızısı kız olanlar bi deyin hele

Ve asıl önemli olan şu;

I ihlamurunkokusu P Papatyaguluu ve nice hamilelikte temizlik yapan aaa dostlar bu temizlik aşkınız bugün kocişimin bana süpürge almasına mal oldu, hemide doğum gününde yaptığınızı beğendiniz mi şimdi hep sizin yüzünüzden ben bu doğum hediyelerini biraz abarttım sanırım

Kendi kendşne giden süpürge mi kız

Haydaaa sen hala eve alınan şeyleri kendine hediye mi sayıyon kız? Süpürgeyi bileğine takıp gezmeyeceğine göre doğum hediyesi sayılmaz hiç de abartmadın yani

Pıt pıt pıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…