2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi kendşne giden süpürge mi kız
Yok onların çekişini beğenmiyorum ben gerçi dyson çıkardı şimdi robotlardan türkiyeye gelsin millet bi kullansın da bi o iyi gibi.

Şarjlılardan aldım kuzum yeni bir model çıkmış ıslak kuru yerleri de silen hepsi içinde paspasa son diyolllaaaa

Ooo hayırlı olsun hafif olur onlar en azından güzel günlere süpür

Ebde
Haydaaa sen hala eve alınan şeyleri kendine hediye mi sayıyon kız? Süpürgeyi bileğine takıp gezmeyeceğine göre doğum hediyesi sayılmaz hiç de abartmadın yani
Evde hali hazırda yeni ve çalışan anam babam süpürge vardı kendi süpürüyordu işte ama kendimi o kadar pis hissettim ki benimde bir süpürgem olmalı dedim

Bence hiç az değil gayet iyi, ben 35te gittim, 2600dü, doktor bebek gayet sağlıklı dedi. Hatta şu anda bile doğsa artık küvöze girmeden eve gelir sizinle ama daha erken dedi. 38’i geçirmek daha makbul ama seninki 37’de de 3 kiloyu geçerki, 3200 olur en az.

Ooo hayırlı olsun hafif olur onlar en azından güzel günlere süpür
Bakalım artık başıma iş mi aldım yoksa kociş heves ederde daha mı gazla ev süpürür göreceyük kafamda bazı planlar mevcut

Kaza durumunda ateş çıkıyor ya bazen. Hayırsız Hayırsız gonuşturuyon

Ben kaçırdım o gün tencereden makarna yicem derken ya, işte bu ömük hep zarar

Biz hamileyz hiçbir şeyi abartmayız fırını sildim şimdi sana kötü bi haberim var, çomeldikten sonra kalkamiyosun şekerim mi düştü tansiyonum mu bilmiyorum oturdum dinleniyorum yoksa bayılazammm gaza geldin ama sonu hüsran olmaz inşallah şimdiden Allah yardımcın olsun fakat sonuç güzel djsjd temizledikten sonra gidip gelip bakıyorsun eğlencesi burda yemi supurgen hayırlı uğurlu olsunnm

Kız hala fırın sildim diyor yaHu ulen benim mutfağı görseniz 3. Dünya savaşı çıkmış gibi dolaplar falan sadece düzenli ev o kadar yani. Milletin canı yemek aşerer bunlarda beni temizlik aşerdiriyor deli çıkcam he yapmıyom len

Ben ev yatılı erkek lisesi gibi olsun isterdim ya kendimi hiç kız annesi gibi göremiyorum nedense.
Ay ikisi de ayrı güzel bence. Şimdi bi nefes al ve oğlunun bi kız kardeşi olduğunu, abi olduğunu düşün. Erimedin mi?

Off bu adamlar shsjsjs benimki de yemek yapmadın deme diyor , yaptım diyorum niye yaptın pizza istiyor canım diyor yemek yapsak suç yapmasak suç djdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…