2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Puseti hastanede elde taşırsın ya da arabaya koyarsın, yani ateşin içinden gecmemz lazım ya da arabanın bomm diye patlaması lazım, öyle bisi olursa zaten Allah korusun puset örtüsüne kalmaz o iş
Siz daha doğurmadan kafayı yemişsiniz, manyak mısınız lan niye böyle senaryolar yazıyorsunuz E evdekiliyakat

Eklentiler

• IMG_3008.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 34
Granit tencere seti onersenize bana
Marka takıntın yoksa ve özel aracınız varsa biniyosunuz arabaya, defnesare diye bi yer var İstanbul’da da çok şubeleri var, gidip ordan takım yapıyosun kendine ben çeyizimdeki tüm tencere cezve vs ne varsa ordan aldım. Tavaları falan mükemmel. Markalardan çok daha ucuz ve daha kaliteli

Siz daha doğurmadan kafayı yemişsiniz, manyak mısınız lan niye böyle senaryolar yazıyorsunuz E evdekiliyakat
Olm senaryoyu ben mi yazdım, bak bugün duygusalım beni zırlatmayın kdkdkd

Puseti alırken mağazadaki kadın söylemişti önermiyoruz diye, açıklamıştı da işte kaza durumunda falan vakit kazandırır tutuşmayan materyal diye. O an çok mantıklı geldi alışveriş çılgını zamanımda almadım öyle örtü minder bişiyler, sonra vakit geçtikçe YA NOLCAK YAAA NE KAZASI kafası geldi, gökten de alev de yağmıycağına göre falan dedim kendi kendime ama almadım örtü mörtü de, kaldı yani öyle.

M mansure97 imdadıma yetiş bacım çok üstüme geliyolar dkfkkd.

Sende tam ara bulucu ortanca kardeş vibe’ı var ha bu arada, o yüzden seni çağırdım

Ümraniyedeymis kız bakiyim hemen bı

Acaba pusetin markası görünmüyor diye böyle bir şey mi çıkardılar

M mansure97 imdadıma yetiş bacım çok üstüme geliyolar dkfkkd.

Sende tam ara bulucu ortanca kardeş vibe’ı var ha bu arada, o yüzden seni çağırdım
Hem ortancayı hem küçüğü ezen her türlü dalgayı geçip eğlenen büyük kardeşim ben halbuki djfkkfkfk
Yani ama puset örtüsünden yangına giden yol senlik değil, birilerinin senin aklına girdiği çok belli çünkü fazla pimpirik annecim

Ben çok memnunum robot süpürgemden. 2 senedir kullanıyoruz. Eufy marka. İlk çıkan modellerden üstelik. Süpürge eve geldiği gün yeni evi temizlemiştim falan. Dedik hadi açıp deneyelim. Gözlerimize inanamadık. Meğer ben pisliği oradan oraya ittirmişim. Canım robot süpürgem. Bu arada yeni robot süpürgelerde halıyı tarama özelliği varmış. BEnimkinde yok mesela o. Paspas yapıyormuş, halıya gelince paspas yapmıyormuş falan. Teknoloji süper şey.

Sen de güle güle kullan bebişim yeni bebeğini.

Yalnız farkediyomusunuz bilmiyorum temizlik yapıp yapıp mola verince buraya giriyorum geri çıkıyorum djsjdjd canlarım ciğerlerim Bi allahin kulu yemek gönderse şimdi bana ahh ahh..

Ay ikisi de ayrı güzel bence. Şimdi bi nefes al ve oğlunun bi kız kardeşi olduğunu, abi olduğunu düşün. Erimedin mi?
Ya bence abiler sırf kızlara eziyet için önce doğmuş çok güzel hikayelerimiz vardır abimle
Ama ablalar öyle mi

Bakalım artık başıma iş mi aldım yoksa kociş heves ederde daha mı gazla ev süpürür göreceyük kafamda bazı planlar mevcut
Kız ben gelirim süpürmeye yeni şeyleri kullanmaya bayılırım sndj

Ya bence abiler sırf kızlara eziyet için önce doğmuş çok güzel hikayelerimiz vardır abimle
Ama ablalar öyle mi
Bir abla olarak soyliyim, kardeşim PC başında counter strike (online oyun) oynarken markete git sigara al dedim sonra dedi ve ben PC nin fişini çektim oyun oynarken :) ablalar da bazen şey olabiliyo shshsjs

Ama ablalar öyle mi
Kardeşimi kıskandığımdan daha bebekken üzerine yastık koyup oturmuşluğum, cam kırığı dolu bi yere düşsün diye “aa bakim senin ayağın kaç numara” deyip bacağını havaya kaldırmışlığım var. Benim kızım olsa benim gibi abla olabilirdi Allah kurtardı belki de

Ay tek olmasın kızın ben tekmkızım hiç iyi değil kardeş lazım o yüzden şimdiden bebişime kız lardeş düşünüyorum

Yalnız farkediyomusunuz bilmiyorum temizlik yapıp yapıp mola verince buraya giriyorum geri çıkıyorum djsjdjd canlarım ciğerlerim Bi allahin kulu yemek gönderse şimdi bana ahh ahh..
Ay napıyosan yemek yiyip sonra yapıyosun hemenn
Hamile hamile aç kalmak ne demek ev yemeği gibi yemek yapan yerler var hazır yemek istemiyosan oralardan sipariş falan ver kız

Bir abla olarak soyliyim, kardeşim PC başında counter strike (online oyun) oynarken markete git sigara al dedim sonra dedi ve ben PC nin fişini çektim oyun oynarken :) ablalar da bazen şey olabiliyo shshsjs
Bize arada geliyorlar onlar doğuştan uğraşmaya programlilar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…