2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Off bu adamlar shsjsjs benimki de yemek yapmadın deme diyor , yaptım diyorum niye yaptın pizza istiyor canım diyor yemek yapsak suç yapmasak suç djdjd
Bak benimki de gıcık etmek için aradı az önce onca mesajın üstüne gülerek diyo ki "geliyorum eksik bişey var mı ne yicez" zıkkım dedim kapadım

E o zaman minderi koymasak örtü de kullanmayacaz, örtü bazen iyi oluyor hastaneye giderken kapatıyorsun falan ya da arabada klima açıkken kapatıyordum ben sağdan soldan çok soğuk alıp üşümesin diye
Puseti hastanede elde taşırsın ya da arabaya koyarsın, yani ateşin içinden gecmemz lazım ya da arabanın bomm diye patlaması lazım, öyle bisi olursa zaten Allah korusun puset örtüsüne kalmaz o iş

Cookiee den haberiniz var mı kızlar yazdı mı buraya birşeyler ben okuyamadım tüm sayfaları sancım var yine çok korkuyorum erken doğum olursa diye
Çoksa git istersen hastaneye, ciddiyse kontrol altına alırlar bi şey yoksa da için rahat eder

Kız bi de silerken göbek önde olduğundan içini silerken fırın kapağı yüzünden zorlaniyorsun ay kriz geldi vallahi dksjdk camasir mak. Kocama çektirdim de sildim altını kocam diyor ki yazık bu çocuğa

Biraz evet ama ne biliyim bana abisiyle güresmesi daha eritici geliyor şu an igzigxixt

Sağlıklı olsunlar da diyoruz tabi ki burada.
Ay o da güzel evet ya sjkdjd
İtiraf edeyim ben başta sadece kız hissetmiyodum bariz şekilde kız istiyodum. Ama bu istek doktorun erkek demesiyle puf oldu gitti. Sonra düşündüm ve 2. çocuğum olursa 2 erkek olması 2 kız olmasından daha güzel geldi. Ben kız çocuk seviyorum ama tek olcak. Böyle de şartlarım şurtlarım var djfkfk
Tabi ki önce sağlık

Bak benimki de gıcık etmek için aradı az önce onca mesajın üstüne gülerek diyo ki "geliyorum eksik bişey var mı ne yicez" zıkkım dedim kapadım
Benim ananem sinirliyken ne yicez diye sordugumuzda *m kavurmasi s*k savurmasi derdi

Kız bi de silerken göbek önde olduğundan içini silerken fırın kapağı yüzünden zorlaniyorsun ay kriz geldi vallahi dksjdk camasir mak. Kocama çektirdim de sildim altını kocam diyor ki yazık bu çocuğa
Hakikaten kız iyi yapıyorsun ne diyeyim ben yapamam o kadar onu bunu çekcem çektircem de altını silecek bide üstü kaldıda neyse katyaaaaaaa çabuk gel buraya ne diyor bu haaaanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…