2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay tek olmasın kızın ben tekmkızım hiç iyi değil kardeş lazım o yüzden şimdiden bebişime kız lardeş düşünüyorum
Ben de tek kızım hiç aramadım valla kız kardeşler büyüyüp evlendikten sonra iyi evet işe yarıyolar ama öncesinde fitne sebebi valla arkadaşlarımdan gördüğüm

Şimdi düşününce benim de var ultra eziyetlerim kardesime

Ben de tek kızım hiç aramadım valla kız kardeşler büyüyüp evlendikten sonra iyi evet işe yarıyolar ama öncesinde fitne sebebi valla arkadaşlarımdan gördüğüm
Ben aradım valla şimdide bebişim teyzesi olmicak halbuki teyzeler halalaardwn çok sevilirrr

Ben yapmadım gaza gelip greve girdim ya dhsjdjd kocamın menüsü bu internete en hızlı yemekler yazdı heralde dhdhdh
He unutmuştum bencede en hızlı yemek 2dakkada kavruluyor zaten afiyet olsuunn

Ay tek olmasın kızın ben tekmkızım hiç iyi değil kardeş lazım o yüzden şimdiden bebişime kız lardeş düşünüyorum
Ben böyle düşünmüyorum ya. Benim de kızım olacak ve başka çocuk yapmayı düşünmüyorum. Allah isteyene versin ama kim diyor iyi değil filan diye. Herkesin yaşantısı bir değil sonuçta. bir sürü tek kız olarak büyüyen kız çocuklar var. Olmaz bişi.

Ben kendimden yola çıktım kız tek kız olmasaydım dedim hep bakalım hayat böyle diyorum ama doğum anı be sonrasında tekrar aynj düşünürmüyüm bilmem

Biz iki kız kardeşiz. Yaş aralığımız da 2 çok değil. Aynı kıyafetleri giydik oynadık birlikte büyüdük bir sürü güzel yönü var. Ama herkes bir değil tabi. Mesela benim ablam İstanbul'da yaşıyor. Ben İzmir. 7-8 senedir kopuk gibiyiz. Bir yerden sonra herkes kendi yolunu çiziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…