2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu üşengeç yemeğini nasıl ona kaptırdım diye sinir oluyorum keşke bugün ben bunu yapıp yarın grev yapsaydım shdhdj
Hahahsh tam bu kadar kolay yemeği nasıl kocaya kaptırdın yazıcaktım, sen zaten eksiğini görüp çuvaldızı kendine batırmışsın

Ben kendimden yola çıktım kız tek kız olmasaydım dedim hep bakalım hayat böyle diyorum ama doğum anı be sonrasında tekrar aynj düşünürmüyüm bilmem
Bence insanin kardeşi olması güzel bir şey ya kardeş candır.Ben yalnız olsam çok sıkılırdım hep içimde bir burukluk olurdu keşke bir kardeşim olsaydi dertleşecegim mutlulugumu paylaşacağim birlikte takilacağım.Oğlum 3yaşında aşiri çocuk seviyor yalnız buyudugu o kadar belli ki çocuk görünce bunu hiss ediyorsun tüm çocuklara sariliyor oynamak istiyor onlari birakmak istemiyor.
ŞImdiki devirde gerçek kardeş gibi arkadaşta bulmak zor iş kendi ailenden başka birisine güvenemez olduk bu aralar.

Aynen bu devirde aileden kimseye güvenemiyor insan güzel bir abi olcak senin cocikk

Neyse mecbur canım EV kurabiyesi çekecek artık alamadım hincimi hqhaahqhh
Kolay cookie tarifleri var yav adama acı bari de onlardan yapsın, on dakkada hazırlıyosun yarım saat bekliyon soğusun diye, on dakka da pişiyo yiyosun oh afiyet olsun.

Ay bu kızların ban süresi yarın mı doluyor şimdi? 3 gün yarın mı olacak acaba yoksa öteki gün mü ki.

Kolay cookie tarifleri var yav adama acı bari de onlardan yapsın, on dakkada hazırlıyosun yarım saat bekliyon soğusun diye, on dakka da pişiyo yiyosun oh afiyet olsun.
Benim dememe gerek var mı sence adam kıymayı kavurup getirdi önüme yemek yaptım diye shshshshsh

Farklı şehirlerde yaşama olasılığı çok yüksek zaten artık. Bi de arkadaşlarımız var yani hepimizin. Benim kız kardeşim gibi gördüğüm 3-4 tane arkadaşım var ne olsa koşarız birbirimize. Hatta bazen arkadaşlığın konforu kardeşlikte olmuyor, en azından kazık attığında arkadaşı silip atabiliyosun

Cidden eleştirmek için sormadım. Benim kocam da etçildir. Yapim böyle yesin madem. Aşırı kolay bişimiş bu.
Ay kavrulmuş kıyma candır ya, biz de arada böyle yalancı taco yapıp gömüyoruz. Süzme yoğurt, avokado, domates, turşu üffff. İnce ince de kıyıyosun göbeği. Kendi kaleme gol attım, benim de canım yarın bunu çeksin madem kocama söyleyem

Ay napıyosan yemek yiyip sonra yapıyosun hemenn
Hamile hamile aç kalmak ne demek ev yemeği gibi yemek yapan yerler var hazır yemek istemiyosan oralardan sipariş falan ver kız
Şimdi yemek yapıyorummm uşağım hareketlendi o da acıktı büyük ihtimal hadi anneegggg diyor

Turşu yiyonz mu ya, geçen ekmeğe salça sürdüm yedim diye ayaklarım ödemden mahvoldu ne şanslısınız maşallah

Yarın kıyma almak farz oldu kıymalı yumurta çekti canım

Benim dememe gerek var mı sence adam kıymayı kavurup getirdi önüme yemek yaptım diye shshshshsh
Kavrulmuş kıymaya laf ettirmem olm, napsaydı adam daha? Müthiş bir yemek bence. Sadece üşengeçler anlar ckmfldld

Turşu yiyonz mu ya, geçen ekmeğe salça sürdüm yedim diye ayaklarım ödemden mahvoldu ne şanslısınız maşallah
Hazır turşu bende de ödem yapıyo ama ev turşusunu nerdeyse sınırsız yiyorum ya. Salçayı da ilk defa duydum o da mı ödem yapıyomuş?

Bende ödem hiç olmadı gibi bişiy şimdiye kadar, dümdüz kilo aldım o kadar. Şanslı mıyım şanssız mıyım çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…