2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ödem hiç olmadı gibi bişiy şimdiye kadar, dümdüz kilo aldım o kadar. Şanslı mıyım şanssız mıyım çözemedim
Ay ben hamilelikten önce daha fazla ödemleniyodum. İşin kötüsü gerçekten tartıya çıkınca eksiltcek bi şey bulamıyorum gördüğüm sayının hepsi vücudumun öz be öz kütlesi

Benim dememe gerek var mı sence adam kıymayı kavurup getirdi önüme yemek yaptım diye shshshshsh
Dua et kıyma kavurmuş ya Meine Sterne nin anaannesi gibi başka bişey kavursaydi o zaman daha mi iyiydi onu beceremeyenler var otur lavaşını ye adam birde marul yıkamış koymuş

Dua et kıyma kavurmuş ya Meine Sterne nin anaannesi gibi başka bişey kavursaydi o zaman daha mi iyiydi onu beceremeyenler var otur lavaşını ye adam birde marul yıkamış koymuş
Hahahahahaha marul önemli kendim kasindim zaten yapacak bişey yok eline sağlık dedim kalktım yatağını da toplamış gelir gelmez baby boy sticker yapistircam defterine

Ay ben hamilelikten önce daha fazla ödemleniyodum. İşin kötüsü gerçekten tartıya çıkınca eksiltcek bi şey bulamıyorum gördüğüm sayının hepsi vücudumun öz be öz kütlesi
Ödem olaydı doğurduktan sonra hemen eski kıyafetlerimize dönerdik ya, ben o kısmı düşününce keşke ödem olaydı diyorum çok sıkıldım artık kocamın üstünü başını giymekten djfnkd

Sağol kuzum
beklediğim bir model var belki de ondan çok sıcak bakmadım bilmiyorum ama kedili ev için hepsinden birer tane şart bizim belki lokman diye sallamadım. Değişik bir ev düzeni var eşikler kapılar falan… ama şu model daha türkiyeye gelmedi bi gelsin bakalım millet kullansın ne dilekler memnunlar mı falan sonra bundan da almak lazım

Eklentiler

• IMG_5288.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 45
Ay evet ya. Doğumdan sonra da heralde uzunca bi süre sadece doğum çantasına koyduğumuz pijamaları giycez. 2 tane hamile taytından başka hiçbir şey almadım kendime ha bitti ha bitiyo diye

Cookieee ne yaptı haber var mı kızlar okuyamadım maalesef sayfaları

Ay evet ya. Doğumdan sonra da heralde uzunca bi süre sadece doğum çantasına koyduğumuz pijamaları giycez. 2 tane hamile taytından başka hiçbir şey almadım kendime ha bitti ha bitiyo diye
Lcwda bı pantolon beğendiydim 5.aydan beri indirime gircek diye bekliyorum dogurunca girer artık djdjsjdjdj

Lcwda bı pantolon beğendiydim 5.aydan beri indirime gircek diye bekliyorum dogurunca girer artık djdjsjdjdj
Ya ben hamile pantolonlarının kalıplarını hiç beğenmiyorum. Böyle ergen erkek pijaması gibi hepsi. Eski pantolonlarımı düğmesi fermuarı açık şekilde giyip üzerine uzun bi şey giyiyorum oluyo bitiyo

Sende hiç buzluğundaki stokları başkasına çıkaracak göz yok gitme kız marketten alır hazır bu
Şuan buzluğumu boşalttım çünkü ablam gelecek ve ablam aşçı ona doldurtcam itinayla bütün karbonhidratları abam gelsin gitsin gelin gömek yok kız ben donuma kadar paylaşan bir malım bakmayın gözü açık göründüğüme az mallık var yani

Bacaklarım girmiyorki benim eskilere ulan hayat

Ben de bir tayt bir kot aldım, başka da bişiy almadım. Onları da normalime dönünce balkonda yakıcam herhalde, o kadar içim şişti hep aynı hep aynı bir de zaten ikisini de büyük almıştım, ikisi de götümden düşüyor sakil duruyor. Benim moralim sıfır sıfır sıfır fjfjkfk

Karın panelli olanlar rahat oluyo ben beğendim almıştım lcwdan güzel duriy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…