2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

toka lastiğini düğme deliğine sabitle düğmeye geçir ben öyle yapıyorum

Hazır turşu bende de ödem yapıyo ama ev turşusunu nerdeyse sınırsız yiyorum ya. Salçayı da ilk defa duydum o da mı ödem yapıyomuş?
Beni mahvetti ama ev salçası, yani tuzluydu biraz

Hiçbir şey olmaz, ben tek çocuğum. Bir sürü artısı da var, zorluğu da var. Bence en büyük zorluk annemin ameliyat olduğu dönemdi, herşey bize kalmıştı eşimle. Eşimde tek çocuk ondan teyze, amca, kuzen olmıcak o kötü. Daha küçük bir ailede büyüyecek. Kendisine güvensin de kızı erkeği yok bence bu işlerin.

Yarın son günümmmmmm. Veeee doğum iznim başlıyor sonrasında.

Bugün tüm şirket güle güle dediler online toplantıda bana. Hiç birini özlemeyeceğimden eminim. fghjklşkjh

Şimdi bir kaç hafta bebişsiz, iş stresinin olmadığı günler beni bekler. Eşim de yıllık izne ayrılacak 25 Mart tarihinden itibaren bayram sonuna kadar. Birlikte evde takılmaca.

Son düzenleme:
Ay oleeeyyyy, öyle sevindim ki senin adına! Gözün aydın, şimdi tadını çıkarma zamanı

itsmylife_ kız sana kolay bi yemek buldum şimdi yaprken aklıma sen geldin tavuk göğsünü ince ince doğrayıver baharatla kızart lavaş arasına koy

Beni asıl endişelendiren ramazan ayı. Koskoca ramazanda her gün ne yapılacak düşüncesi.

Beni asıl endişelendiren ramazan ayı. Koskoca ramazanda her gün ne yapılacak düşüncesi.
Aslında ramazanda daha az yemekle doyuluyo ya. Bi de 2 kişisiniz nasılsa. Ben normal zamanda da haftalık menü planlıyorum rahat oluyo. Ramazan için de seçenekli bi şeyler yazıcam. Burda birbirimizle paslaşırsak güzel olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…