2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn güzel anneler bugün mutlu uyandım çünkü kabızlığıma çare buldum
M Melisa8520 Allah senden razı olsunnn dediğin ilacı doktora sordum kullanabilirsin dedi dün kullandım hemen etki gösterdi harika bir şeymiş bu ilacın yanında duphalac falan hikaye kesinlikle

Ay burası iyi ki var

Bu arada ilacın adı magnesi calsine ihtiyacı olan doktoruna sorup kullanasın mutlaka doğumdan sonra da çok ihtiyacım olacak diye düşünüyorum ben

Anladım canım. Ay ne kadar komplikasyon varmış.

Ya sanki ben bir iki kişinin yorumunda okumuştum. BEnim bebeğin başı kanala girmiş doğum her an olabilirmiş falan gibi. O zaman onlar kendilerince yorum yaptılar herhalde.

Anladım canım. Eh artık nasip kısmet demek. Sancılar başlayınca kanala girdi mi girmedi mi olayı.

36 da kanal egzersizlerine başlattı benim doktorum 37 de girmeye başlıyor ama ilk gebeliklerde 38 falan oluyor genelde. Hatta Mart annelerinde birinin ki kanala yönlenmiş 37 lerde
Kafam karıştı. Var o zaman egzersiz.

Kız bu ilaç bende de var. Burada sürekli kabızlık sorunu yaşayanlar oluyordu söylemiştim bende ama kimse benim mesajımı dikkate almamıştı dfghjklşkmjnbh. Baya ishal yapıyo. Dozunu iyi ayarlamak çok önemli. Mucize bir şey resmen.

Ya arada kaçırmışım demek kii keşke bunu sabitleyebilsek eminim benim gibi arada kaçırlanlar vardır senden de Allah razı olsun

Ay yarın X xDerinMavix nin doğumu var hayırlısıyla. Canım inşallah su gibi akan harika bir doğum olur. Müsait olunca gelip bizimmle de paylaşırsın. Saat kaçta alacaklar şimdi seni?
Günaydın canım
Bugün yatışımı yaptırıp eve dönücem. Yarın sabah gidicem ama kacta alır bilmiyorum yani. Öğlene kadar alır diye düşünüyorum. İnşallah kendime gelince yazarım buraya

Evet ayrıca hem anne hem bebek içinde doğumdan sonra 4. Trimester başlıyor derler hatta

Kızlar için yazdım admine ne için ceza aldıklarını bilmiyorum büyük ihtimalle içerik sildikleri için almışlardir en uzun ceza 3 gün bugün yarın dönerler eğer başka hesap açmaya çalışmadilarsa dedi

Arkadaşlar birşey sorucam mesela bebek bazen böyle dahaa sert suyaa atlar gibii bazende hafif genelde sol kasık yadaa kasık üstünde kıpırtı şeklinde oluyor oda bebek hareketi sayılıyormu İNŞALLAH sağlıkla ilerlerler Çok Aminn

Dün gece iğrenç bir geceydi, gece kustum, Üstüne pelvik ve bacak ağrılarım beni uyutmadı, çocuk içimde bi o yana bi bu yana tekmeler savurdu, deprem oluyor diyerek bağırarak kalktım hüngür hüngür ağladım, eşime diyorum çok sallandık kalk, baktım deprem meprem olmamış ama gardrobun sallanma sesini bile duydum hala o kadar eminim ki yatak deli gibi sallandı, sonra tekrar uyudum ama başımın ağrısından duramıyorum, göğüs kafesimin tam ortasına uykumda bir tekme attı, yeminle mideme rövaşata çekti allahim nasıl acıyla uyandım berbat bi geceydi.

Canım bu hafta hesaplama nasıl oluyor mesela 32+6 32. Hafta 33+0 33. Haftamı oluyor İNŞALLAH Süreçler cümleten sağlıkla ilerler
Valla uygulamada 33 yazıyor bende kendime 33 diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…