2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aklımda şu soru var; acaba normal doğuma müsait olduğu halde direk sezeryan isteyen olur mu? Yani normalden korktuğu için . Ya da böyle yapan var mıdır vardır bence

Aklımda şu soru var; acaba normal doğuma müsait olduğu halde direk sezeryan isteyen olur mu? Yani normalden korktuğu için . Ya da böyle yapan var mıdır vardır bence
Bugün bi arkadaşımdaydım, o tam dediğin gibiymiş. Daha hamile bile değilken sezaryen istemiş ve ilk doğumunda bebek makat geliş olduğu için zaten sezaryen olmuş. Hatta ben normal istiyorum dediğimde şaşırdı ne kadar cesaretlisin falan dedi

Vardır vardır Normal doğumdan insanlar korkabilir demi normal bişey bu

Olmaz olur mu doktorlar o yüzden doğum konusu konuşulurken önce soruyor zaten bı tercihin var mı diye

burada normal dogum, sezeryan sectirmiyolar asla mecbur kalmadikca sezeryan tercih edilmiyor ama ben basta doktorumdan sezeryan istedim biraz minyonum ve normal dogumdan cok korktum acikcasi bana direkt bir hastaligin mi var gayet sagliklisin niye sezeryan yapiyim ki dedi ve konuyu kapatti direkt bende seyi sorucaktim bu arada bilen varsa yenidogan sunnet icin konustum eger cisini yaparsa dogumdan 1 gun sonra kendisi yaptigini soyledi doktorum ama turkiyede de oyle mi oluyor acaba yoksa urolog, cocuk doktoru filan mi yapiyor sadece

34 haftalğm dün kontrole gittim 2400kg herşey normal ama bebeğim ters duruyormus poposu aşagı baş yukarı doktorum 26dı haftada normal doğuö düşünüyoruz demişti bebeğim iki seferdid gidiyorum ters diyor :bı gidişle sezeryan dedi korkuyorum+ kansılzıgımda var kanım 10 doktor damardan takviye yaparız fln dedi saglık ocagındaki doktorum da bu sekilde doguma gidemzsin dedi bebeğin poziyon değişmesi için ne yapabilirim? dedim doktoruma hiçbişey dedi kendi keyfi bilir dedi sen egzersiz fln yapma dedi ;( dönermi kendi kendineki (minyonım karnım kücük)

Çocuk cerrahisine yaptırılması öneriliyor ben doğumdan sonra 20 güne kadar yaptırmayı düşünüyorum etrafımdaki herkesin doktoru bunu önerdi canım

Çok iyi anlıyorum. O hisler bende de var ama herkeste aynı yoğunlukta değil seninki daha yoğunu büyük ihtimalle. Sen zaten kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap. Benimki bilimsel merak.

Bebegın oldugu bölge bende de öyle hatta sürekli duran bi dirsek ya da diz gibi bir yer var. Elimi her koyduğumda orada
Ay ben de 3 gündür sol bacağımda ağırlığını hissediyorum bebeğin. Kafası oradaymış meğer. Bildiğin otururken bacağımda taşıyorum bebeği ağırlığını bacağımda hissediyorum

E açmamışlar hala kızların hesaplarını? 3 gün doldu ya niye açmıyolar

Çok iyi anlıyorum. O hisler bende de var ama herkeste aynı yoğunlukta değil seninki daha yoğunu büyük ihtimalle. Sen zaten kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap. Benimki bilimsel merak.
Sorabilirsin minnoş ben alınıp bozulmuyorum bu tarz sorulara, kesin yargılara biraz bozuluyorum

Benimkinin kafası da oturunca sağ bacağıma değiyo çok komik bence. Aneeeyy otur da başımı dizine yaslayam aneey mertebesine çok hızlı gelmedik mi

Ya bu yapılan çatı muayeneleri bu sebeple yapılmıyor mu zaten? Bebeğin sıkışma ihtimali var mı yok mu ona bakıl mıyor mu acaba?

Benimkinin kafası da oturunca sağ bacağıma değiyo çok komik bence. Aneeeyy otur da başımı dizine yaslayam aneey mertebesine çok hızlı gelmedik mi
Ben de “şşş anne oralardan gıdıklanmaz, ayıp” diye diyorum hep çünkü çok fena huylanıyorum o histen ya djkdkf

Kızlar bize ayrılan sürenin sonuna yavaş yavaş geldikçe hüzün kapladı içimi. Buraya girip hergun yazılanları okuması alışkanlık haline geldi. Yerine ne koyacağım bilmiyorum
Niye ki kız. Biz daha buradayız, eminim sen de gelip gelip bir sürü soru soracaksın. Doğurunca hemen kaçmak yok daha bebek bakımı vs konuşçaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…