2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında şöyle düşündüm hepimiz yakın zamanlarda doğuracağız ve kas sarkmalarımız illaki olacak. Topluca çok ağır olmayacak şekilde günlük koşu, pilates lastiği alarak alt üst karın, kol, bacak hareketleri yapabilir, yaptıklarımızı yazabilir ve birbirimizi gaza getirebiliriz. Çok kilo değilde toparlanmaya yönelik olur. Zaten yemeğe dikkat edip emzirmek bile başlıbaşına kalori yaktırır ama sıkılaşmak için iyi olur

valla ilk üç ayı devirmeden bu saydıklarından herhangi birini yapabilen olursa bir de buraya yazarsa kafamda onu koşuya çıkarıp uçurumun kenarından aşağı iterim acımadan

Motivasyon açısından çok faydalı ve güzel olur kesinlikle

Kızlar ben ilk gebeliğimde toplamda 10 kiloya yakın almıştım doğumdan ertesi gün 5 kilo direk gitmişti bir hafta geçtiğinde tekrar eski kiloma dönmüştüm tamamen emzirme kaynaklı olduğunu düşünüyorum acayip efor harcatıyor

valla ilk üç ayı devirmeden bu saydıklarından herhangi birini yapabilen olursa bir de buraya yazarsa kafamda onu koşuya çıkarıp uçurumun kenarından aşağı iterim acımadan
ben diğerlerinde yaptım bunda inşallah yaparım diğerlerinde çok kilo aldım diğerlerinde 60 ile başlayıp 100 ile bitirdim dört ay da eski kiloma yakın döndüm memeler büyüdüğü için onlar fazladan kilo zaten

İlk 3 ay anca kendimize geliriz ya sanmıyorum ama normal doğum yapanlar bir tık daha erken toparlayabilir sanki bilemedim ya o an psikolojik ne gibi vakalar yaşicaz falan kestiremiyorum ama niyet alalım biz ya topluca yapmak daha gaza getirir

Ben çok seviyorum yapmayı ama acele yaptığımda inanılmaz güzel oluyor ama özene bezene yapsam varya hamurum maya tutmuyor
Benım kocam cok sever tatlı ben yapmıyorum cunku sevmıyorum bazen de kotu oluyor hıc yapasım gelmıyor yazık ona

Benım kocam cok sever tatlı ben yapmıyorum cunku sevmıyorum bazen de kotu oluyor hıc yapasım gelmıyor yazık ona
Çok severim tatli seveni farklı şeyler yapıp denenmeyi benimki bilmediği tatlara kapalı

Ayy bu nasıl bi dusuncesizlik. Esiniz demiyor mu benim karım hamile, sen niye dusunmuyorsun diye ?

Yani kızlar Allah izin verirse bebeklerimiz sağlıklı olursa ben doğumdan sonra direk aktif spora başlamayı düşünüyorum en azından tempolu yürüyüş ve artırarak mekik çekme, iç kol, dış kol, iç bacak, dış bacak kalınlaştı ister istemez evet kilo vereceğiz ancak bunun önlemini almazsam sarkarlar. Benim yaş da oldu 40 tabi. Bunu da düşünüyorum. Madem kalınlaştık incelirlen kasla incelmek istiyorum. Doğumdan sonra başlarsam şayet (inşaAllah hepimiz sorunsuz, sağlıklı, afiyetle, kolaylıkla atlatırız o dönemleri ) sizi bilgilendiririm motive olmak isteyenlerle program yaparız. şimdiden diyeyim hem sizde beni darlarsınız iyi olur

Ayy bu nasıl bi dusuncesizlik. Esiniz demiyor mu benim karım hamile, sen niye dusunmuyorsun diye ?
Eşim onlarla ölüm kalım olmadığı sürece konuşmuyor oda mesafeli kaynanam geldiğinde onlar hakkında bilgimi oluyor yoksa hiç ne merak ederiz ne arar sorarız

Eşim onlarla ölüm kalım olmadığı sürece konuşmuyor oda mesafeli kaynanam geldiğinde onlar hakkında bilgimi oluyor yoksa hiç ne merak ederiz ne arar sorarız
İyi yapıyorsunuz eşinin senin yanında olması yeter ama yapan yaptığını da bulur bir gün

Aynen aynı düşüncedeyim rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza sağlıkla alalım gerisi kolay hayırlısı ile motive ederiz birbirimizi bence bölgesel çalışmaları çok severim deli gibi yanar oralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…