Hiç şüphem yok hemde hiç rabbime bıraktık zatenİyi yapıyorsunuz eşinin senin yanında olması yeter ama yapan yaptığını da bulur bir gün
Aaa ben sjsjsj sabah kahvaltıyı revaniyle yaptigimi bilirimBabamın bi lafı vardır ekmeğin üzerine şerbet dök yerim öyle tatlı aşığı
Amin canım kadınların kas yapısı sarkmaya çok müsait mevzu sadece kilo vermek değil. Ben hamilelikte vücudumun girdiği halleri hayret ile gözlemliyorum. Doğumdan sonra ne olur kestiremiyorum. Ondan baştan sıkı tutmam lazım gibi geliyor. Sağlıklı koşullardan bahsediyoruz tabi. Hem spor serotonin salgılatıyor. Lohusa dönemine de iyi gelecektir.Aynen aynı düşüncedeyim rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin çocuklarımızı kucağımıza sağlıkla alalım gerisi kolay hayırlısı ile motive ederiz birbirimizi bence bölgesel çalışmaları çok severim deli gibi yanar oralar
Tabi doğumdan sonra idrar kaçırma durumları olma ihtimali yüksek oluyor çünkü oraya bi baskı oluyor gevşiyor onu bile sporla düzelttiğimi hatırlıyorum ki benim çocuklar biri kolikti biri zatürre oldu doğumda onlarla ilgilenip bi yandan kendimle ilgilenmem gerekti ben normal doğum yaptığım için eve gelir gelmez göbeğimi sıkı sıkı sardım uzun süre öyle sarkmasın diye sardım şimdi korseler var çok işe yarar aklınızda bulunsunAmin canım kadınların kas yapısı sarkmaya çok müsait mevzu sadece kilo vermek değil. Ben hamilelikte vücudumun girdiği halleri hayret ile gözlemliyorum. Doğumdan sonra ne olur kestiremiyorum. Ondan baştan sıkı tutmam lazım gibi geliyor. Sağlıklı koşullardan bahsediyoruz tabi. Hem spor serotonin salgılatıyor. Lohusa dönemine de iyi gelecektir.
O korseler mideyi tembelleştirmiyor demi ya uzun süreli kullanmak sıkıntı yapar mı acaba benim diyetisyen bahsetmişti de korseden. Sürekli mi sarıyordun? Anlattığın şeyleri hayretle okuyorum ve tecrübeli anneler başına geldiklerini anlatınca da hayretle dinliyorum. Yani tamamen değişiyor vücudumuz anladığım kadarıylaTabi doğumdan sonra idrar kaçırma durumları olma ihtimali yüksek oluyor çünkü oraya bi baskı oluyor gevşiyor onu bile sporla düzelttiğimi hatırlıyorum ki benim çocuklar biri kolikti biri zatürre oldu doğumda onlarla ilgilenip bi yandan kendimle ilgilenmem gerekti ben normal doğum yaptığım için eve gelir gelmez göbeğimi sıkı sıkı sardım uzun süre öyle sarkmasın diye sardım şimdi korseler var çok işe yarar aklınızda bulunsun
Önerdiğin korse bar mı kuzuuTabi doğumdan sonra idrar kaçırma durumları olma ihtimali yüksek oluyor çünkü oraya bi baskı oluyor gevşiyor onu bile sporla düzelttiğimi hatırlıyorum ki benim çocuklar biri kolikti biri zatürre oldu doğumda onlarla ilgilenip bi yandan kendimle ilgilenmem gerekti ben normal doğum yaptığım için eve gelir gelmez göbeğimi sıkı sıkı sardım uzun süre öyle sarkmasın diye sardım şimdi korseler var çok işe yarar aklınızda bulunsun
Korse kullanmadım ben bildiğin atkı kullandımO korseler mideyi tembelleştirmiyor demi ya uzun süreli kullanmak sıkıntı yapar mı acaba benim diyetisyen bahsetmişti de korseden. Sürekli mi sarıyordun? Anlattığın şeyleri hayretle okuyorum ve tecrübeli anneler başına geldiklerini anlatınca da hayretle dinliyorum. Yani tamamen değişiyor vücudumuz anladığım kadarıylao nedenle de sporu kafama koydum anacım sonra ah vah etmeyeyim ya kendimi motive etmem lazım önce sanırım böyle böyle
Gülüm ben korse kullanmadım ben bildiğin atkı sardım vallahÖnerdiğin korse bar mı kuzuu
Bel korsesi var onu takarım en kötü streçleriö yada kendimiGülüm ben korse kullanmadım ben bildiğin atkı sardım vallahkorse kullanan duydum ama kötü etki oldumu bilmiyorum toparlayıcı şeyler varmış ben doğal oldum atkı yazma şar ne bulursam
Streç duymuştum baya iyimiş terlettigi için etkisi güzel oluyormuş hayırlı ile doğuralım daBel korsesi var onu takarım en kötü streçleriö yada kendimikorseye takamam şimdik ben şeye 1 hafta bakıyom en az snsjs
İnşallah canımStreç duymuştum baya iyimiş terlettigi için etkisi güzel oluyormuş hayırlı ile doğuralım da
Ben birkaç ebeden korsenin külot şeklinde olması gerektiğini duydum. Pentide toparlayıcı külot adıyla satılıyor. Sadece karnı saran korse olduğunda perine bölgesi güçsüzleşiyomuş bu da idrar kaçırma gibi problemlere yol açabiliyomuş. Sen atkı sardığın için aşağı çok baskı olmamıştır muhtemelen ama korse ben bütün giymeyi düşünüyorum bulursam linkini de atayımTabi doğumdan sonra idrar kaçırma durumları olma ihtimali yüksek oluyor çünkü oraya bi baskı oluyor gevşiyor onu bile sporla düzelttiğimi hatırlıyorum ki benim çocuklar biri kolikti biri zatürre oldu doğumda onlarla ilgilenip bi yandan kendimle ilgilenmem gerekti ben normal doğum yaptığım için eve gelir gelmez göbeğimi sıkı sıkı sardım uzun süre öyle sarkmasın diye sardım şimdi korseler var çok işe yarar aklınızda bulunsun
İvit noldu kız:)Kız sana özel mesaj atma kapalı mj
Pentidekini bulamadım ama şöyle bi şeydiBen birkaç ebeden korsenin külot şeklinde olması gerektiğini duydum. Pentide toparlayıcı külot adıyla satılıyor. Sadece karnı saran korse olduğunda perine bölgesi güçsüzleşiyomuş bu da idrar kaçırma gibi problemlere yol açabiliyomuş. Sen atkı sardığın için aşağı çok baskı olmamıştır muhtemelen ama korse ben bütün giymeyi düşünüyorum bulursam linkini de atayım
aynen toparlayıcı iyi diyorlar tamam canımBen birkaç ebeden korsenin külot şeklinde olması gerektiğini duydum. Pentide toparlayıcı külot adıyla satılıyor. Sadece karnı saran korse olduğunda perine bölgesi güçsüzleşiyomuş bu da idrar kaçırma gibi problemlere yol açabiliyomuş. Sen atkı sardığın için aşağı çok baskı olmamıştır muhtemelen ama korse ben bütün giymeyi düşünüyorum bulursam linkini de atayım
Yorumlara baktım hemşiresi önerenler almış doğum sonrasi içinPentidekini bulamadım ama şöyle bi şeydi
ELEGANCE KORSE Rahim Toparlayıcı Ve Doğum Sonrası Inceltici Sıkılaştırıcı Korse - Fiyatı, Yorumları
ELEGANCE KORSE Rahim Toparlayıcı Ve Doğum Sonrası Inceltici Sıkılaştırıcı Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
2800 lirayla en pahalı olması dışında sorun yokCanım bende tecrübemden yola çıkarak paylaşayım dedim görünce. Weewell kurutuculu buharlı sterilizatör kullandım. kurutuculu olduğu için ve büyük bir sürü şeyi aynı anda buharda sterilize ettiği için çok memnunum.
Yani emzik biberon her şey için kullanılıyor o zamanCanım buharlılar kurutmadığında ve ıslak kaldığında daha çok bakteri üretiyor baya araştırdım. Buharlı şuan eski yöntem kaldı. Benim aldığım makine uv ışınıyla strelize ediyor ölçümleri yapılmış baya sağlam yani. Cep telefonunu elektrikli pompayı vs bile atabiliyorsun o nedenle. Tamamen kuru. 3 dk en kısa ptogramı porgramları var. Hatta bebek malzemeleri dışında önden bi alkol sıktığında resmen mikrop enfeksiyon baya baya kırım yapıyormuş. Ama tabi bebek malzemelerinde bunu yapmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?