2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım kadınların kas yapısı sarkmaya çok müsait mevzu sadece kilo vermek değil. Ben hamilelikte vücudumun girdiği halleri hayret ile gözlemliyorum. Doğumdan sonra ne olur kestiremiyorum. Ondan baştan sıkı tutmam lazım gibi geliyor. Sağlıklı koşullardan bahsediyoruz tabi. Hem spor serotonin salgılatıyor. Lohusa dönemine de iyi gelecektir.

Tabi doğumdan sonra idrar kaçırma durumları olma ihtimali yüksek oluyor çünkü oraya bi baskı oluyor gevşiyor onu bile sporla düzelttiğimi hatırlıyorum ki benim çocuklar biri kolikti biri zatürre oldu doğumda onlarla ilgilenip bi yandan kendimle ilgilenmem gerekti ben normal doğum yaptığım için eve gelir gelmez göbeğimi sıkı sıkı sardım uzun süre öyle sarkmasın diye sardım şimdi korseler var çok işe yarar aklınızda bulunsun

O korseler mideyi tembelleştirmiyor demi ya uzun süreli kullanmak sıkıntı yapar mı acaba benim diyetisyen bahsetmişti de korseden. Sürekli mi sarıyordun? Anlattığın şeyleri hayretle okuyorum ve tecrübeli anneler başına geldiklerini anlatınca da hayretle dinliyorum. Yani tamamen değişiyor vücudumuz anladığım kadarıyla o nedenle de sporu kafama koydum anacım sonra ah vah etmeyeyim ya kendimi motive etmem lazım önce sanırım böyle böyle

Önerdiğin korse bar mı kuzuu

Korse kullanmadım ben bildiğin atkı kullandım bi hafta taktım korse kullanan duydum sorun yaşadılar mı bilmiyorum ama ben atkıdan sorun yaşamadım kırk çıktığı an kendimizi toparlamamız lazım erteledikçe kendimize zarar veririz bebe durmuyor bahanesine sarılmamalıyız onları kucağımızda sallarken bile gidip gelip evde tempolu yürüyüş yaparız şimdi hoşumuza giden gönül doğum sonrası gözümüze batar

Önerdiğin korse bar mı kuzuu
Gülüm ben korse kullanmadım ben bildiğin atkı sardım vallahkorse kullanan duydum ama kötü etki oldumu bilmiyorum toparlayıcı şeyler varmış ben doğal oldum atkı yazma şar ne bulursam

Gülüm ben korse kullanmadım ben bildiğin atkı sardım vallahkorse kullanan duydum ama kötü etki oldumu bilmiyorum toparlayıcı şeyler varmış ben doğal oldum atkı yazma şar ne bulursam
Bel korsesi var onu takarım en kötü streçleriö yada kendimi korseye takamam şimdik ben şeye 1 hafta bakıyom en az snsjs

Bel korsesi var onu takarım en kötü streçleriö yada kendimi korseye takamam şimdik ben şeye 1 hafta bakıyom en az snsjs
Streç duymuştum baya iyimiş terlettigi için etkisi güzel oluyormuş hayırlı ile doğuralım da

Ben birkaç ebeden korsenin külot şeklinde olması gerektiğini duydum. Pentide toparlayıcı külot adıyla satılıyor. Sadece karnı saran korse olduğunda perine bölgesi güçsüzleşiyomuş bu da idrar kaçırma gibi problemlere yol açabiliyomuş. Sen atkı sardığın için aşağı çok baskı olmamıştır muhtemelen ama korse ben bütün giymeyi düşünüyorum bulursam linkini de atayım

Pentidekini bulamadım ama şöyle bi şeydi

aynen toparlayıcı iyi diyorlar tamam canım

2800 lirayla en pahalı olması dışında sorun yok

Yani emzik biberon her şey için kullanılıyor o zaman
2200 liracıkmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…