2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 8 aydır sadece haftada 2 kez yagladım ama 2-3 cesıt birleştirip sürdüm. 0 çatlak şuan. Bence doğumdan sonra cıkacak diye düşünüyorum ama hıc umursamıyorum yazın bikinimi giyer denize de girerim çatlasam da hıc umrudma değil suan

Sanırım bu hayatta insan kendi ailesi dısında kimseye karsı ince düşünceli olmaması gerekiyor cunku o inceliği gösterdiğin kişi sana asla hassas, ince davranmıyor. Sen kendj yaptıgınla kalıyorsun

ben yamuna almistim yarim ve uzun olanindan bilmiyordum bunu bildiginiz iyi bi korse varsa link atarsaniz benide etiketlermisiniz cok sevinirim

Kızlar benim bebiş sürecin en başından beri ters duruşlu, 35+3 olduk durum hala değişmedi. Arada kendim de duruşunu merak ediyorum ve internette karnınıza yukardan baktığınızda göbek deliğini görmüyorsanız bebek halen terstir, eğer göbek deliğinizi görebiliyorsanız dönmüştür diye bir yazı okudum. Acaba sizde de öyle mi?

Sanırım sancım var belimden kasıklarıma doğru ağrı gelip gidiyor rahatsız ediyor ama dayanabiliyorum adet oluyorum sanki

Sanırım sancım var belimden kasıklarıma doğru ağrı gelip gidiyor rahatsız ediyor ama dayanabiliyorum adet oluyorum sanki
Ayyy sanki kendim doğurmayacak gibi burda sancisi olanlara hastaneye gidenlere daha çok heyecan yapıyorum ne durumdasın canım devammi sancilar

Merhaba kizlae bende dr kontrolune gitdim 36 haftadayken (suan 37 ci haftanin icindeyim) ultrason dr dediki bobregin genislemis 4 sm. Normal dogum yapamazsn .kendi dogum dr ise bununla normal dogum yapa bilirsin dedi. Belkide ben bastan dr a normal dogum istiyorun dedigum icin doga bilirsjn dedi bilmiyorum artik. Ayun 14 u gidicem bakicak tekrar genisleme devam ederse sezeryen yapcakmis. Yok etmezse nlrmal dogumu beklicekmis. Sizce sezeryen yapmalimiyim? Esim 2 gundur surekli sezeryan yapalim risk almaayalim diyor. Sezeryen spinal anestezi korkum var o yuzden istemiyordum. Ama bobregimde gelicekte 2 ci cocukta sorun yasamakta istemiyorum tavsiyenuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…