Mesela bi arkadaşım tam 9 ay çatlamadım dedi yağlanmış paklanmış. 9. ay artık son haftasında bir sabah uyanmış bakmış karnı çatlak içinde. O yüzden saldım ben, sanki çatlayacak bir sabah uyandığımda gibi düşünüyorum
Ben 8 aydır sadece haftada 2 kez yagladım ama 2-3 cesıt birleştirip sürdüm. 0 çatlak şuan. Bence doğumdan sonra cıkacak diye düşünüyorum ama hıc umursamıyorum yazın bikinimi giyer denize de girerim çatlasam da hıc umrudma değil suan
Eltim değil görümcem yaptı daha kötüsü ve evlendi taki üç yıl önceye kadar sürekli bize gelirdi günlerce kalırdı hediyesiz göndermezdik Valal ayıptır söylemesi evde paramız olmazdı gider ziynetimi bozardım ona çocuklarına hediye alırdım eve onlar geldiği için bişiler alırdık sonra duydum ki çok zengin olmuş insanlar çok kıskanıyormuş onu o yüzden insanlara mesafe koymus bende konuşmadığım için ordan burdan duydum Kocam sayesinde mesafemi koruyorum tek başına mesafe koyamazsın eşin koymadığı sürece çünkü sen konuşmazsan da o konuştuğu için suratlarını görmek zorunda kalıyorsun
Sanırım bu hayatta insan kendi ailesi dısında kimseye karsı ince düşünceli olmaması gerekiyor cunku o inceliği gösterdiğin kişi sana asla hassas, ince davranmıyor. Sen kendj yaptıgınla kalıyorsun
Ben birkaç ebeden korsenin külot şeklinde olması gerektiğini duydum. Pentide toparlayıcı külot adıyla satılıyor. Sadece karnı saran korse olduğunda perine bölgesi güçsüzleşiyomuş bu da idrar kaçırma gibi problemlere yol açabiliyomuş. Sen atkı sardığın için aşağı çok baskı olmamıştır muhtemelen ama korse ben bütün giymeyi düşünüyorum bulursam linkini de atayım
Kızlar benim bebiş sürecin en başından beri ters duruşlu, 35+3 olduk durum hala değişmedi. Arada kendim de duruşunu merak ediyorum ve internette karnınıza yukardan baktığınızda göbek deliğini görmüyorsanız bebek halen terstir, eğer göbek deliğinizi görebiliyorsanız dönmüştür diye bir yazı okudum. Acaba sizde de öyle mi?
Merhaba kizlae bende dr kontrolune gitdim 36 haftadayken (suan 37 ci haftanin icindeyim) ultrason dr dediki bobregin genislemis 4 sm. Normal dogum yapamazsn .kendi dogum dr ise bununla normal dogum yapa bilirsin dedi. Belkide ben bastan dr a normal dogum istiyorun dedigum icin doga bilirsjn dedi bilmiyorum artik. Ayun 14 u gidicem bakicak tekrar genisleme devam ederse sezeryen yapcakmis. Yok etmezse nlrmal dogumu beklicekmis. Sizce sezeryen yapmalimiyim? Esim 2 gundur surekli sezeryan yapalim risk almaayalim diyor. Sezeryen spinal anestezi korkum var o yuzden istemiyordum. Ama bobregimde gelicekte 2 ci cocukta sorun yasamakta istemiyorum tavsiyenuz nedir?