Ben gecen hastane aciline gitmistim, bir sürü bir seyler olmustu kasilmadan mide bulantisina kadar neyse. Ic camasirimda da asiri islaklik vardi yani elimiz kadar diyelim. Renksiz ve kokusuzdu, su gibiydi. Amniyo sivisi mi diye bakildi, degildi ve doktor artik akintilarin iyice cogalabilecegini söyledi. Hatta ürin+akinti dedi. Normalmis.
Kullan tabi ki, Duphaston cok guzel bir ilac ve gereksiz kullanma gibi bir durumu yok gibi. Sadece biraz akintin fazla olur o kadar.Bugün doktoruma gittim geçenlerde lekelenme olup geçmişti üstüne bir kaç gün sonrada bu ağrı olunca doktorum büyük ihtimalle normal dedi muayene etti şükür herhangi bir kanama alan vs yoktu bebek büyümeye başlamıştı kalp sesini 10 gün sonra duyacağız Allah nasip ederseAma her ihtimale karşı DUPHASTON başladı, düşük önleyici 10 gün kullan dedi ama ben çok ikilemde kaldım açıkçası.. Şuan ultrasonda kanama alanı yok dedi ama ilacı da verdi.. Bilginiz var mı ya da kullanan ne yapayım sizce
Şu an nasılsın?Bende ilk görünce baya korkmuştum amniyon sıvımı diye değilmiş şukur doktorda akıntı fazlalığı normal korkma demişti ama insan yinede korkuyor yani.Ben gecen hastane aciline gitmistim, bir sürü bir seyler olmustu kasilmadan mide bulantisina kadar neyse. Ic camasirimda da asiri islaklik vardi yani elimiz kadar diyelim. Renksiz ve kokusuzdu, su gibiydi. Amniyo sivisi mi diye bakildi, degildi ve doktor artik akintilarin iyice cogalabilecegini söyledi. Hatta ürin+akinti dedi. Normalmis.
Bebegin basi asagidaysa artik yer cekimiyle sürekli oraya baski yaptigi icin arada cikiyormus kontrolsüz. Tabi saril saril isemiyoruz da iste damla damla cikiyoBende de akıntı oluyor baya camasırı degıstırıyorum bazen ıdrardan ben de suphelenıyorum
Büyüme atagi ve asagi inme sancisi dediler. Ertesi gün o agrilari hic cekmemis gibiydim, cidden bir atakti demek ki o güne özel. Simdi o agirlik sadece gece yatakta dönerken oluyor, bir de uzun süre oturduktan sonra ayaga kalkinca tirtil asagi dogru iniyor, o milimetrelik kaymayi hissediyorum heheh.Şu an nasılsın?Bende ilk görünce baya korkmuştum amniyon sıvımı diye değilmiş şukur doktorda akıntı fazlalığı normal korkma demişti ama insan yinede korkuyor yani.
Bence modlarla kavga etti yine.
Ayy Aminn inşaAllahRİcaa ederim canım tedavi ile gebeeydim tam regli günüü hafif akıntılı kanama gelmişti az onunn içinn vermiştir doktor bitti gitti Hamdolsun İyi geldiğine inanıyorum İçenlere de Şifaa olsun canım
Evet işte benimde öyle oldu, kanama alanı olmamasına rağmen ilaç verdi, tedbiren olarak ama çok içim rahatladı çok teşekkür ederimHee anladım, benim de kanama alanım yoktu. Ama kullandım, çok fazla kullanan kadın var bebek tutunsun diye çoğu veriyo merak etme.
Akıntım oluyor zaten açıkçası ama işte içim sıkılıyordu en iyisi başlıyayım, çok teşekkür ederimKullan tabi ki, Duphaston cok guzel bir ilac ve gereksiz kullanma gibi bir durumu yok gibi. Sadece biraz akintin fazla olur o kadar.
Ay canım korkmayım o zaman ya valla bende tutamam gece boyu kalkıyorum. Üroloji doktoru verdi zaten erkekti ne anlamayacak çiş muhabbetindenBen 2 defa yanılmıyorsam kullandım daha erken haftalarda doktor vermişti. Zaten hep onu veriyolar.
Ama sabaha kadar çiş tutması imkansız. Ben en fazla 2 saat tutabiliyorum fghjk
Anladım canım ama faydasını görürsün olumsuz bir ilaçç değil bende araştırmıştım senin gibii ama iyiymiş Şifaa olsun sürecin sağlıkla ilerlesinAyy Aminn inşaAllahİşte benim kanama değildi akıntı halinde kahverengimsi akıntı vardı 2 3 günde bir tekrarladı öyle yani
Iyi şukur başka sorun olmamış sağlıkla gelsin inşallah.Aynen dedigin gibi ya sizarsa bebek susuz kalır bir şey olursa diye insan korkuyor.Büyüme atagi ve asagi inme sancisi dediler. Ertesi gün o agrilari hic cekmemis gibiydim, cidden bir atakti demek ki o güne özel. Simdi o agirlik sadece gece yatakta dönerken oluyor, bir de uzun süre oturduktan sonra ayaga kalkinca tirtil asagi dogru iniyor, o milimetrelik kaymayi hissediyorum heheh.
Ya öyle hikayeler var ya, sivi yavas yavas siziyor ve anne fark etmiyor, sonra bebegin suyu azalmis oluyor vs. O yuzden o korkularimiz, cünkü bilemiyoruz ki akinti mi, ürin mi, amniyo sivisi mi ne... O bilinmezlik korkutuyor insani. Ama iste normal aslinda ve aslinda akinti iyi de bir sey kokulu veya renkli olmadigi sürece.
Bütün donlarim durmadan yikanmaktan eridi parcalandiBenim doktorum demişti bana. İdrar kaçırıyorsundur farkında olmadan diye. Baya normal bişimiş. Zaten son ay hele akıntıdır odur budur en yüksek zamanlarıymış. Donum kuru kalmıyo. ghjk
Merhaba,Kk nin reklam panosunda yari ciplak giyinen kadinlar goruyorum hic girmedim de he
Acaba oyle mı hıckırıkta asagı da tutuyor ve dün hep asagıyı zorladı bın kez wc ye gittim geceBebegin basi asagidaysa artik yer cekimiyle sürekli oraya baski yaptigi icin arada cikiyormus kontrolsüz. Tabi saril saril isemiyoruz da iste damla damla cikiyo
Çocuğun kafası asagidaysa, e bu çocuk agziyla hickirdigi için evet aşağıda hissetmek normal ama gerçekten çocuğum duymasin zoruna gitmesin hıçkırık olayı çok gıcık bisiiiiAcaba oyle mı hıckırıkta asagı da tutuyor ve dün hep asagıyı zorladı bın kez wc ye gittim gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?