2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende de akıntı oluyor baya camasırı degıstırıyorum bazen ıdrardan ben de suphelenıyorum

Kullan tabi ki, Duphaston cok guzel bir ilac ve gereksiz kullanma gibi bir durumu yok gibi. Sadece biraz akintin fazla olur o kadar.

Şu an nasılsın?Bende ilk görünce baya korkmuştum amniyon sıvımı diye değilmiş şukur doktorda akıntı fazlalığı normal korkma demişti ama insan yinede korkuyor yani.

Bende de akıntı oluyor baya camasırı degıstırıyorum bazen ıdrardan ben de suphelenıyorum
Bebegin basi asagidaysa artik yer cekimiyle sürekli oraya baski yaptigi icin arada cikiyormus kontrolsüz. Tabi saril saril isemiyoruz da iste damla damla cikiyo

Şu an nasılsın?Bende ilk görünce baya korkmuştum amniyon sıvımı diye değilmiş şukur doktorda akıntı fazlalığı normal korkma demişti ama insan yinede korkuyor yani.
Büyüme atagi ve asagi inme sancisi dediler. Ertesi gün o agrilari hic cekmemis gibiydim, cidden bir atakti demek ki o güne özel. Simdi o agirlik sadece gece yatakta dönerken oluyor, bir de uzun süre oturduktan sonra ayaga kalkinca tirtil asagi dogru iniyor, o milimetrelik kaymayi hissediyorum heheh.

Ya öyle hikayeler var ya, sivi yavas yavas siziyor ve anne fark etmiyor, sonra bebegin suyu azalmis oluyor vs. O yuzden o korkularimiz, cünkü bilemiyoruz ki akinti mi, ürin mi, amniyo sivisi mi ne... O bilinmezlik korkutuyor insani. Ama iste normal aslinda ve aslinda akinti iyi de bir sey kokulu veya renkli olmadigi sürece.

Rİcaa ederim canım tedavi ile gebeeydim tam regli günüü hafif akıntılı kanama gelmişti az onunn içinn vermiştir doktor bitti gitti Hamdolsun İyi geldiğine inanıyorum İçenlere de Şifaa olsun canım
Ayy Aminn inşaAllah İşte benim kanama değildi akıntı halinde kahverengimsi akıntı vardı 2 3 günde bir tekrarladı öyle yani

Hee anladım, benim de kanama alanım yoktu. Ama kullandım, çok fazla kullanan kadın var bebek tutunsun diye çoğu veriyo merak etme.
Evet işte benimde öyle oldu, kanama alanı olmamasına rağmen ilaç verdi, tedbiren olarak ama çok içim rahatladı çok teşekkür ederim

Kullan tabi ki, Duphaston cok guzel bir ilac ve gereksiz kullanma gibi bir durumu yok gibi. Sadece biraz akintin fazla olur o kadar.
Akıntım oluyor zaten açıkçası ama işte içim sıkılıyordu en iyisi başlıyayım, çok teşekkür ederim

Ben 2 defa yanılmıyorsam kullandım daha erken haftalarda doktor vermişti. Zaten hep onu veriyolar.

Ama sabaha kadar çiş tutması imkansız. Ben en fazla 2 saat tutabiliyorum fghjk
Ay canım korkmayım o zaman ya valla bende tutamam gece boyu kalkıyorum. Üroloji doktoru verdi zaten erkekti ne anlamayacak çiş muhabbetinden

Hayırlı ramazanlar kizlarim,
Ben de çok eksik hissettim dün gece kendimi, kocama sahur hazirlayamadm, pelvik agrim çok var özellikle yatıp kalktigimda ağrı siddetleniyor, sancim olsa kesin açılıyorum derim öyle bir ağrı, en büyük ibadeti gerceklestiriyoruz biz, rabbimin emanetine elimizden geldiğince sahip çıkıyoruz Allah yardımcımız olsun hayırlı eşte çok önemli gerçekten bu süreçte, anlayışlı olmaları bizi anlamaları çok çok önemli çok şükür

Ayy Aminn inşaAllah İşte benim kanama değildi akıntı halinde kahverengimsi akıntı vardı 2 3 günde bir tekrarladı öyle yani
Anladım canım ama faydasını görürsün olumsuz bir ilaçç değil bende araştırmıştım senin gibii ama iyiymiş Şifaa olsun sürecin sağlıkla ilerlesin

Iyi şukur başka sorun olmamış sağlıkla gelsin inşallah.Aynen dedigin gibi ya sizarsa bebek susuz kalır bir şey olursa diye insan korkuyor.

Benim doktorum demişti bana. İdrar kaçırıyorsundur farkında olmadan diye. Baya normal bişimiş. Zaten son ay hele akıntıdır odur budur en yüksek zamanlarıymış. Donum kuru kalmıyo. ghjk
Bütün donlarim durmadan yikanmaktan eridi parcalandi

Ben 2 oldu rüyamda yine deprem oldu , hayırlara inşallah diyorum, gece 3 te uykumdan mide bulantisiyla uyandım, bir insan uyurken midesi bulanıp nasıl uyanır ne kadar garip gurup işler.

Kk nin reklam panosunda yari ciplak giyinen kadinlar goruyorum hic girmedim de he
Merhaba,
size ve tüm hamilelere sağlıklı bir gebelik diliyorum

Çıkan tüm reklamlar Google reklamı olup sitemizle alakası yoktur.

Google robotları her gün tüm sitelerde tarama yapar( forum siteleri, bloglar, alışveriş siteleri vs) tarama yaptıkları topiklerdeki yazışmalarda geçen kelimelerden anahtar kelimeler oluşturur ve bu anahtar kelimeler üzerinden reklam gönderir, siz şuraya giriyorsunuzdur diye bir şey değil bu, sitede okuduğunuz bir topikte cinsellikle alakalı bir mesaj yazılmıştır, mesela gebelik topiklerinde hamilelikte cinsellik konuları da konuşuluyor, gebe kalmak isteyen kadınlar eşleriyle ilişki sıklığından bahsediyor, hangi pozisyonda hamile kalınır onu yazıyorlar, ilişkiden sonra belimin altına yastık koydum bacaklarımı kaldırdım diyor, kelime kelime yazamıyorum ama sürekli yazdığınız topikte bu tip konuşmalar geçebiliyor veya genel olarak bu bölümde açılmış konularda benzer konuşmalar geçebiliyor, Google robotları da bu kelimeleri tarıyor ve anahtar kelimeler oluşturup o anahtar kelimeler üzerinden reklam gönderiyor.

Bakınız burası gebelik bölümü, sizinki gibi birçok gebelik topiği yanısıra hamilelikle alakalı binlerce konu var, bazısına akıntı ve kanama görseli dahi atılıyor, Google bunları da tagler ve bölümdeki genel ilgi alanı bu deyip reklamları da bölümün genel eğilimine göre gönderebilir.

Ayrıca gün içinde ziyaret ettiğiniz başka siteler, ki bunlar genelde alışveriş siteleri oluyor size cookie atar, siz alışveriş sitesinde pijama bakarsınız, emzirme sütyeni bakarsınız, külot bakarsınız, o cookieler sizin alışveriş sitesinde baktığınız kategorilere göre tüketicinin ilgi alanı deyip reklam üretir, bu cookileri her gün düzenli silmezseniz KK’ya girdiğinizde cihazınızdaki cookiler üzerinden Google reklamı gelir.

Telefondan giriş yapanlar için durum bu, modem üzerinden ev interneti kullanarak siteye girenlerde de sadece kendi giriş yaptıkları siteler üzerinden değil, evdeki diğer kişilerin girdikleri siteler üzerinden de Google reklamı oluşur, misal ben tabak çanak bakarken eşimin PC’sine de tabak çanak reklamı düşüyor çünkü Google robotlar ortak kullanım olan modemlerin ürettiği IP’yi de alıyor.
Bakınız şu an sitede 1040 tane robot var ve her biri reklam atmak için tarama yapıyor:

Son düzenleme:
Bebegin basi asagidaysa artik yer cekimiyle sürekli oraya baski yaptigi icin arada cikiyormus kontrolsüz. Tabi saril saril isemiyoruz da iste damla damla cikiyo
Acaba oyle mı hıckırıkta asagı da tutuyor ve dün hep asagıyı zorladı bın kez wc ye gittim gece

Acaba oyle mı hıckırıkta asagı da tutuyor ve dün hep asagıyı zorladı bın kez wc ye gittim gece
Çocuğun kafası asagidaysa, e bu çocuk agziyla hickirdigi için evet aşağıda hissetmek normal ama gerçekten çocuğum duymasin zoruna gitmesin hıçkırık olayı çok gıcık bisiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…