2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım ama faydasını görürsün olumsuz bir ilaçç değil bende araştırmıştım senin gibii ama iyiymiş Şifaa olsun sürecin sağlıkla ilerlesin
Aminn inşaAllah hepimizinde olsun rabbim mübareğiyle kucağımıza bağışlasın evlatlarımızı

O zaman biz burda bazen konusuypruz ona gore gelior anladim

Evet :)) dediğim gibi reklamlar bize ait değil, Google gönderiyor ve gönderdiği reklamları tarama yaptıkları başlıklarda öne çıkardıkları kelimeler üzerinden oluyor. Biz bunu istesek de engelleyemeyiz çünkü üyelerin hakaret, küfür vs yazışmaları dışındaki mesajlarında kelime yasaklaması yapamayız, ki sırf reklamlar yüzünden yasaklı kelimeler listesi yapsak sütyen, külot, vajinismus, hamile kalma yöntemleri, akıntı, kanama gibi kelimeleri dahi listeye eklememiz gerekir

Rahatsızlık verdim kusura bakmayın ama yazınızı görünce açıklamak istedim, hepinize hem hayırlı ramazanlar hem de sağlıklı hamilelikler diliyorum

Ben internetten alisveris yaparken emzirme sutyeni yazdigm gibi sosyal medyada hemen emzirme sutyenleri cikiyo karşıma shsjs aslında çok tehlikeli, attığımız her adımı takip ediyorlar korkunç

Çocuğun kafası asagidaysa, e bu çocuk agziyla hickirdigi için evet aşağıda hissetmek normal ama gerçekten çocuğum duymasin zoruna gitmesin hıçkırık olayı çok gıcık bisiiii
Hıckırık mı bılmıyorum netteki doktorlar uzun surelı arka arkaya olan hıckırık demıs eger oysa ben de korkuyorum çünkü cok ritmik ve uzun suruyor yazık

Hıckırık mı bılmıyorum netteki doktorlar uzun surelı arka arkaya olan hıckırık demıs eger oysa ben de korkuyorum çünkü cok ritmik ve uzun suruyor yazık
Hicjirik o 1 saat veya gun boyu bile surebilir deniyor

Hicjirik o 1 saat veya gun boyu bile surebilir deniyor
Yazık kızzzz

O degıl de o zaman bebemın kafa dönmüş kendi gelmesin benım kemik darmıs normal olmaz dedi ebe Allah ım sen hayırlısını nasip et:)

Çarsamba soram dönmüş mü minnosum

Tek derdim hıçkırık olsa keşke sjsjsj diyaframlari gelisiyormus hıçkırık olunca yani onlar için gerekli bisii üzülme annesi

Yazık kızzzz

O degıl de o zaman bebemın kafa dönmüş kendi gelmesin benım kemik darmıs normal olmaz dedi ebe Allah ım sen hayırlısını nasip et:)

Cati dar demek sende hayirlisi ne ise o olsun kuzum saglikli sihhatli olunda Rabbim.hepsinin bi kolayligini veriyor

Yazık kızzzz

kaçıncı haftada baktılar çatıya ?

Ben internetten alisveris yaparken emzirme sutyeni yazdigm gibi sosyal medyada hemen emzirme sutyenleri cikiyo karşıma shsjs aslında çok tehlikeli, attığımız her adımı takip ediyorlar korkunç
Bazen konuştuğumuz şeylerde karşıma çıkıyor baya korkunç

Teşekkür ederiz açıklama yaptığınız için arkadaşımıza ulaşamdığımız için size sormak istedim ysrmrv arkadaşımız grupta konuşulan konu yüzünden mi tek ayak cezası aldı ?
Hayırlı Ramazanlar sizede

KIzlar birnsorum var bu cene bolgesi ve boyun bolgenizde hamilelik itibariyle killanmaniz basladi mi bende siyah siyah cikmaya basladi ve cpk korkunc her seferinde aliom ama tekrar cikiolar sinir oluom artik

Prosedür böyle dediler risk almak istemediler sanirim ama şüpheli bir durum yoktu

KIzlar birnsorum var bu cene bolgesi ve boyun bolgenizde hamilelik itibariyle killanmaniz basladi mi bende siyah siyah cikmaya basladi ve cpk korkunc her seferinde aliom ama tekrar cikiolar sinir oluom artik
çene kısmında bende de beyaz tüyler cıktı ama hıc dokunmuyorum, dökülüyorlarmış hamılelık sonrası

Benim full göbeğim tuylendi çıldırıyorum ama doğumdan sonra dökülür dedikleri için hiç dokunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…