2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benım yuzum çillendi mi benlendi mi bisiler oldu da hayırlısı

Olsun kız en iyisini yapmışlar dikkatli olmakta fayda var. Sana da çok geçmiş olsun kuzu bebiş iyimis çok şükür çok sevindim
Sağolasin şükür bi şey olmadı ama bacağımdaki sıkıntı geçene kadar Kv ben bakicam sana diyor dua edin bacağım hemen düzelsin ben asla rahat edemem

Sağolasin şükür bi şey olmadı ama bacağımdaki sıkıntı geçene kadar Kv ben bakicam sana diyor dua edin bacağım hemen düzelsin ben asla rahat edemem
Çok çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlarsın

Eee ben cenemdekilere hep dokundum ya
ben daha güçlü ve siyah cıkar dıye dokunmadım. bence az bısı kaldı zaten artık dokunma. doğum sonrası dökülsünler :)

KIzlar birnsorum var bu cene bolgesi ve boyun bolgenizde hamilelik itibariyle killanmaniz basladi mi bende siyah siyah cikmaya basladi ve cpk korkunc her seferinde aliom ama tekrar cikiolar sinir oluom artik
siyah nokta ve sivilce nedir bilmezken çene bölgemde ve sırtımda bunlar çıkmaya başladı

Oda cok kotu ya (
Kesinlikle, kuaförüm makyaj yaparken cildimi övüyodu hep. Yağlı bi cilde de sahip değilim anlamadım niye böyle olduğunu. minik minik pütür pütür çene bölgem. Doğumdan sonra geçer umarım

Kızlar, iç bacakla vajina birlesiminin olduğu bolgedeki kemik ağrısına şuan için 10 üzerinden kaç puan verirsiniz? Özellikle yattığım yerden kalkarken ve yürürken çok ağrım oluyor napayim doktoruma sorsam mı ya? Arada karnımda sertlesiyor

Benim kemik ağrım yok hiç ama sertleşme çok sık oluyor

10 üzerinden 3 veririm
Benim de sürekli vajinamın sol tarafındaki kemikte sürekli bir ağrı oluyor

Kesinlikle, kuaförüm makyaj yaparken cildimi övüyodu hep. Yağlı bi cilde de sahip değilim anlamadım niye böyle olduğunu. minik minik pütür pütür çene bölgem. Doğumdan sonra geçer umarım
Bide deri dokulmesi cok demi su ictigimiz halde yeterli gelmio demek

Karbim sertlesmesi gece oluo ama o agriya 10 da 10 veririm bende mevcut

kızlar acıl bısı sorcam. 33+0 suan. idrarımı yaptıktan sonra peçeteye çok hafif çok az pembe tonda leke geldı kan diye dusundum. 8 ay boyunca hıc olmamıstı. sızde boyle bısı oldu mu bu dönemde ? 1,5 ay üstüne kontrolum de yarın sabah. doktora sımdı yazdım ama endıse ettım bıraz. normalde hıc sıkayetım yoktu

Hâlâ geliyor mu canım sildikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…