2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hâlâ geliyor mu canım sildikçe
Yok canım gelmedı daha. Doktora yazdım dedi ki kasılma yoksa ve hareketler normalse sıkıntı yok. Benımkı gündüz 0 hareket eder, gece 11 de baslar. Allahtan sabah kontrole gidicem

Yok canım gelmedı daha. Doktora yazdım dedi ki kasılma yoksa ve hareketler normalse sıkıntı yok. Benımkı gündüz 0 hareket eder, gece 11 de baslar. Allahtan sabah kontrole gidicem
Bişey olmamıştır inşallah canım sıkma canını

Ben denemek için tuttum . Zorlanmadım şükür. İyi yiyen biriyim suyuma da dikkat ediyorum . Riskli durumda da olmayınca tutulabilir olarak bakıyorum. 32+1 haftam

Bugün bebemi görmeye gittim kızlar 33+1 2253 gram 46 cm olmuş baş aşağı duruyomuş sonunda çözdüm nasıl durduğunu. Normal doğum için bi sıkıntın yok iri bebek değil şuan için öyle ilerliyo dedi bakalım hayırlısı artık bana pek farketmiyor doğum şekli. Yüzünü hiç göstermedi eliyle kapattı bi de benim plasentam önde olduğu için görüntüyü bozuyo doğunca görcez artık
Yürürken taş kesiliyo sürünerek dönüyorum diyenler vardı benim gibi ağrısı olup yürüyemeyenler. göbeği tutan hamile destek kemeri varmış inanılmaz rahat etmişler onu önerdi doktorum trendyolda var hatta bilginiz olsun

Benım kemık olarak dötün ortaya yakın yerlerı cıkmıs gibi agrıyor genelde 10 üzerinden 6 ama bazı geceler 10 üzerinden 10

Ne olur burun tıkanıklığı yaşıyorum diyen olsun. Bıktım artık ya gece bir tarafım komple tıkanıyor tuzlu su çekecek durumda bile olmuyor. Kaya gibi birşeyde yok içinde uyku kalitemi mahvetti. Gündüz desen yine aynı. Hasta gibi konuşuyorum sürekli buhar makinesi falan hiçbirşey fayda etmiyor. Geçecek mi Ya çok tedirgin oluyorum

Ben niyet ettim bugün. Şu an için çok zorlanmadım. Ama iftardan sonra nasıl olurum bilmiyorum

Ben denemek için tuttum . Zorlanmadım şükür. İyi yiyen biriyim suyuma da dikkat ediyorum . Riskli durumda da olmayınca tutulabilir olarak bakıyorum. 32+1 haftam
Kız naptınız sahurda yürek mi yediniz bu ne cesaret ben kahvaltıyı 2 saat geçirsem baygınlık geçiriyorum

Kızlar ben ombre yaptırmak istiyorum. Bu süreçte saç boyatan ya da doktoruna soran oldu mu? Kanıtlanmış bir zararı yok sanırım. Diplerime işlem yaptırmayacağım. Çok arada kaldım, fikirlerinize ihtiyacım var.

Doktorlar ombre falan diye ayırıyolar mı bilmiyorum. Yani dibine değmeyince bana sorsan bişi olmaz yaptır derim. Ama bilemedim.

Bu arada arkadaşıma doktoru hamileliğinde en fazla 2 defa boyatabilrsin demişti.

Valla doğurana kadar çekeceğiz sanırım bu tıkanıklığı.

Dilini damağının en arkasına degdirirken bi yandan da iki kaşın ortasını aşağı yukarı ittir masaj yapar gibi, bi süre rahatlatiyor

son 7 hafta diye bi şey alasım gelmiyo benim ya, yürürken karnımı alttan tutmaya devam djdkfk

Doktorlar ombre falan diye ayırıyolar mı bilmiyorum. Yani dibine değmeyince bana sorsan bişi olmaz yaptır derim. Ama bilemedim.

Bu arada arkadaşıma doktoru hamileliğinde en fazla 2 defa boyatabilrsin demişti.
Perşembe gideceğim doktora sorayım. İşten ayrılınca hep evdeyim bi değişiklik olsun diye istiyorum ama karar veremedim. Belki doğum sonrasını beklerim.

Ben ombremin üzerine cila attıracaktım ondan bile vazgeçtim ya, ombrede de dibine yaptırmasan dahi saçın kalanına açıcı uygulanıyor onun kokusu da çok ağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…