2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Perşembe gideceğim doktora sorayım. İşten ayrılınca hep evdeyim bi değişiklik olsun diye istiyorum ama karar veremedim. Belki doğum sonrasını beklerim.
Saça renk açıcı işlem uygulanacaksa o esnada ortaya çıkan kimyasalı soluma diye de boyatma diyorlar, bence doktoruna danışmadan yapma

Ben ombremin üzerine cila attıracaktım ondan bile vazgeçtim ya, ombrede de dibine yaptırmasan dahi saçın kalanına açıcı uygulanıyor onun kokusu da çok ağır
Doğum sonrasını beklemek mantıklı gibi

Saça renk açıcı işlem uygulanacaksa o esnada ortaya çıkan kimyasalı soluma diye de boyatma diyorlar, bence doktoruna danışmadan yapma
Vazgeçtim canım beklesin biraz daha boya işlemi.beyazım falan yok keyfi yanlış bi şey yapmayım.

Ben varım. Yemek yerken bile sıkıntı çekiyorum. Burnum sürekli tıkanık, ben de çok zorlanıyorum.

Vazgeçtim canım beklesin biraz daha boya işlemi.beyazım falan yok keyfi yanlış bi şey yapmayım.
evet bence de, zaten kesin şu anki haliyle de çok güzeldir. sıkıldıysan fön falan çektir ne bileyim daha zararsız bişiyler yaptır hehe

KIzlar birnsorum var bu cene bolgesi ve boyun bolgenizde hamilelik itibariyle killanmaniz basladi mi bende siyah siyah cikmaya basladi ve cpk korkunc her seferinde aliom ama tekrar cikiolar sinir oluom artik
Aldıkça daha gür çıkıyor

Ben de denemek için tuttum bugün hiç zorlanmadım çok şükür. 33+1deyim.
Böyle devam ederse tutacağım inşallah.

10üzerinden 1000

E sor tabi, bu haftalarda artık her şeyi sor doktoruna hayat kaliteni bu kadar etkiliyorsa. Bende pelvik ağrı popomdan vuruyor ama dayanılmıycak gibi değil genel olarak o yüzden normalleştirdim.

Ben denemek için tuttum . Zorlanmadım şükür. İyi yiyen biriyim suyuma da dikkat ediyorum . Riskli durumda da olmayınca tutulabilir olarak bakıyorum. 32+1 haftam
Benim şekerim düşük ben iki saat ağzıma bişi atmazsam kusacak gibi oluyorum başım dönüyor

Bebeğin kıyafetlerini nasıl düzenlediniz kızlar? Aylara göre mi ayırdınız mesela? Hersey o kadar küçük ki şekilsiz dıruyor dolapta eşyalar.

Bebeğin kıyafetlerini nasıl düzenlediniz kızlar? Aylara göre mi ayırdınız mesela? Hersey o kadar küçük ki şekilsiz dıruyor dolapta eşyalar.
Ehehehe daha silmedim bile dolabı her yeri toz, odanın halini bi görseniz, çocuk odasında benim makyaj masası, çift kisilik misafir yatagi, camasirlik, çamaşırlar, bebisin banyo küveti, bebek arabası, ardiye gibi oda o kadar bunaldım ki , annemler gelsin gitsin yapicam odayı ama bana afakanlar basıyor bu haliyle. Zibinlar sapkalar eldiven ve coraplar için organizer al toplar dolabı, ilk 3 ay giyeceklerini rahatça ulasabilecegin yere koy, büyükleri alt rafa koy, gezmeklikleri de askıya as, daha ne olsun

Eklentiler

• 20240310_181409.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 61
Ben yenidoğandan ilk üç aya kadar olanları organizerler içine koydum, zıbınlar bir yanda tulumlar bir yanda alt üstler bir yanda kendi içlerinde küçükten büyüğe sıralı gibi. 3 ay sonrasını da bugün yıkadım astım, artık yarın veya öbür gün annem gelince onları da kendi aralarında gruplayıp kaldırırım diye düşünüyorum.

Kız naptınız sahurda yürek mi yediniz bu ne cesaret ben kahvaltıyı 2 saat geçirsem baygınlık geçiriyorum
Canım yürek yemedim de yeme düzenime güvendim açıkçası. Çok su içen biri değilim zaten ara öğün de pek yemem. O yüzden çok zorlanmadım. Sahurumu kuvvetli yaptım

Ben de denemek için tuttum bugün hiç zorlanmadım çok şükür. 33+1deyim.
Böyle devam ederse tutacağım inşallah.
Benim iftardan sonra biraz elim ayağım dökülür gibi oldu ama gün boyu iyiydim. Bende tutarım diye düşünüyorum.

Ay gruplarına ayırdınız yani genel olarak tamamdır

Zıbınları, alt-üst takımları ve tulumları ayırdım. Hepsini de kendi çinde küçükten büyüğe sıralayarak koydum. Tulumları askıya astım. Diğerlerini minnak minnak katladım.

Ay gruplarına ayırdınız yani genel olarak tamamdır
Ne bileyim öyle kolay olur gibime geldi özellikle birinden destek isteniceği zaman ama ne kadar süre sürdürülebilir o kısım için bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…