Canım yürek yemedim de yeme düzenime güvendim açıkçası. Çok su içen biri değilim zaten ara öğün de pek yemem. O yüzden çok zorlanmadım. Sahurumu kuvvetli yaptım
Benim iftardan sonra biraz elim ayağım dökülür gibi oldu ama gün boyu iyiydim. Bende tutarım diye düşünüyorum.
canım bir kısmını astım, zıbınları aylara göre bu şekilde ayırdım. Daha dğzenliydi zıbınlar ama az görğndğ diye biraz daha aldım, yıkadım, ütüledim üstlerine ekleyince şekli biraz bozuldu. Çorap, ağız mendili vs. İçinde bu organizatörlerden kullandım. Asmadığım kıyafetlerden çekmeceye katlayıp koydum. Battaniyeleri vs. Ayrı bi rafa koydum.
Yeni gelen güncellememe bakın şimdi. Mesela yemek yapıyorum ya mutfakta fazla aynı pozisyonda dikilince alt bacağıma kaşıntı giriyo ve kızarmaya başlıyo. Ayak tabanlarım batmaya başlıyo. Nokta nokta kızarıyo bacağım. Buna dair fikri olan var mı yoksa da normalleştiricek bir nisan anası
Yeni gelen güncellememe bakın şimdi. Mesela yemek yapıyorum ya mutfakta fazla aynı pozisyonda dikilince alt bacağıma kaşıntı giriyo ve kızarmaya başlıyo. Ayak tabanlarım batmaya başlıyo. Nokta nokta kızarıyo bacağım. Buna dair fikri olan var mı yoksa da normalleştiricek bir nisan anası
Valal tam sayfaya girip ayaklarımın altı ağrıyor sanki bıçak batıyor üzerine fazla kalsam yürüyemiyoruz diye yazacaktım inşallah normaldir ağırlaştık diye mi nedir ya ayaklarım taşıyamıyor mu beni e benim bu kilomda normal insanlar var hamile olmayan onlar yaşamıyor mu
Valal tam sayfaya girip ayaklarımın altı ağrıyor sanki bıçak batıyor üzerine fazla kalsam yürüyemiyoruz diye yazacaktım inşallah normaldir ağırlaştık diye mi nedir ya ayaklarım taşıyamıyor mu beni e benim bu kilomda normal insanlar var hamile olmayan onlar yaşamıyor mu
Ay evet onu düşündüm ya karnımı taşıyamıyorum yürüyemiyorum dikilince ayaklarım batıyo duyanda 50 kilodan bi anda 250 ye çıktık zanneder benim vücut 13 kiloyu bile tolere edemedi mi ya kaşınması da cabası
Ay evet onu düşündüm ya karnımı taşıyamıyorum yürüyemiyorum dikilince ayaklarım batıyo duyanda 50 kilodan bi anda 250 ye çıktık zanneder benim vücut 13 kiloyu bile tolere edemedi mi ya kaşınması da cabası
Eki Görüntüle 3399553
canım bir kısmını astım, zıbınları aylara göre bu şekilde ayırdım. Daha dğzenliydi zıbınlar ama az görğndğ diye biraz daha aldım, yıkadım, ütüledim üstlerine ekleyince şekli biraz bozuldu. Çorap, ağız mendili vs. İçinde bu organizatörlerden kullandım. Asmadığım kıyafetlerden çekmeceye katlayıp koydum. Battaniyeleri vs. Ayrı bi rafa koydum. Eki Görüntüle 3399555
Hayırlı akşamlar ve hayırlı ramazanlar diliyorum herkese 36+2 günlük oldum . Dün gece 3 gibi sancım başladı ama geçti sızlama şekline döndü Aranızda adet sancısı gibi agrı ve sızlama yaşayan varmı??
Hayırlı akşamlar ve hayırlı ramazanlar diliyorum herkese 36+2 günlük oldum . Dün gece 3 gibi sancım başladı ama geçti sızlama şekline döndü Aranızda adet sancısı gibi agrı ve sızlama yaşayan varmı??