2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet adet olacakmış gibi ağrı var 33 teyim ama senin doğuma yakın kendini dinle bak devamlı ise git doktora

Harika olmus

Ayy benle ayni hsftadasin ve aynilarini dun yasadimmm

Tamam canım bugün başladı biraz kontrol edicem takipteyim olursa hep yazıp söylerim 2 güne
Çok fazla ayakta kalıyor musun sen ben bugün iftar sonrasına kadar deli gibi ayaktaydım bi uzanamadım ondan olmuştu olabilir

Ben dün ebeme sordum karnımda sertleşme oluyo diye artık bu haftalarda normal dedi (33teyim) hatta kasığında belinde adet sancısı gibi de hissedebilirsin dinlenmeyle ılık duşla geçiyosa sorun yok dedi

Benım bayadır tıkanıyor bazen kanıyor ama soguk buhar makınesi almıstım bebem icin onu kullanalı cozuldu ısım ne denız suyu ne bisi çözemedıydu

Çok fazla ayakta kalıyor musun sen ben bugün iftar sonrasına kadar deli gibi ayaktaydım bi uzanamadım ondan olmuştu olabilir
Yok ben ayakta kalmıyorum bugün bi çorba karıştırırken bi de meyve tabağı hazırlarken oldu sabit dikilince yaşadım batma ve kaşıntı resmen yarın da olursa doktora yazıcam. Ama senin ondandır ayak tabanım diyosun çünkü ağırlık da var ondan olmuştur. Benimkisi daha farklı sanki

Ben bayılmak üzereyim korkudan stresten. İstagramda 1 aylık lohusa bir kadının storysine denk geldim 24 saat önce paylaşmış, karı koca ayaktalar bebek ağlıyor gaz sancısı var, ben yatakta instagramda geziniyorum yatıyorum rahat rahat. Max 4 hafta sonra bunları yaşayacağım için çok büyük strese girdim ve bu yuzden de mide bulantım başladı aşırı korkuyorum aşırı aşırı aşırı.

Yavaş yavaş bu korku hepimize yükleniyor bence. Bende de son 1 haftadır artık bir aya hayatım değişecek ve hamilelikten daha zor bir sürece giricem hissi var. Son günlerin keyfini çıkarmaya ve kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama bence hazırlanmak da imkansız, hele ilk çocuksa. Biraz yorulcaz, hatalar da yapcaz ama aşacağız diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Canım korkma şuan 3 aylık bebeğim yanımda uyuyor her lohusalık ve her bebek aynı olacak diye bir şey yok. Biz çok şükür güzel geçirmiştik ve inan böyle geçirenler daha çoğunlukta sen hiç içini karartma hem ne olursa olsun geçip gidiyor. Ne ara 3 ay oldu anlamadık biz.

Hayır henüz belli değil daha 1500 kg. Cuma günü 1 aylık oluyor şaka gibi
Ne ara 1 ay oldu ya maşallah benim yeğenim de erken doğmuştu sanki 1600-1700 kilo olunca vermistiler tam da hatırlayamadım ablama sormam lazım tekrar inşallah en kısa zamanda tamamen kavuşursunuz canım

Bizde bu gece 34+0 olduk daha görüş günümüze var 35+4 de gidicem daha çok var acaba bu gittiğimde nst ye bağlarlar mi hiç girmedim daha önce en son gerçi 31+4 de gitmiştim ilk gebelik olunca insan çok cahil oluyor herşeye anlık yaşayarak öğreniyoruz hep Ay birde eşim bu gece bebek takip programinda cati muayenesini görmüş bana soruyor çatı muayenesi ne diye Sizin eşiniz de bu kadar meraklı mi her şeye ya alttan muayene yapılıyor dedim ama bana yapılmayacak sezeryan olacağı için dedim hala diyor belki sana da yaparlar belli olmaz ya diyorum sen ne olsun istiyorsun

Benimki de sormuştu ultrason cihazıyla yapiyolar saniyomus. Gerçekleri öğrenince bı yüzü düştü neyse tıbba ve bilime olan saygımdan bişey diyemiyorum diyor

Çok normal çünkü bu durum bence hepimizde var. Son aylar çok stresli oluyormuş. Geceleri uyuyamıyorum zaten diyorum bu da bir hazırlık sanırım. Sonra böyle düşününce gelenler geliyor. Bilemedim Ya çok zormuş bu işin her aşamasıdaha bebek gelmeden bunu yazmam peki

Benimki de sormuştu ultrason cihazıyla yapiyolar saniyomus. Gerçekleri öğrenince bı yüzü düştü neyse tıbba ve bilime olan saygımdan bişey diyemiyorum diyor
Çevremde doğum yapan herkes çatı muayenesinden dert yanıyor ve bu beni çok korkutuyor gelen giden parmak atıyor sancı başladımı diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…