2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar,

Artık başlık yöneticisi ben oldum. Herhangi bir bilgilendirme yapmanız gerekiyor ise beni etiketleyerek yapabilirsiniz tabloya eklemesini sağlarım.

Bu arada tabloyu SAT'a göre sıraladım. Böylece doğum zamanı yaklaşanları daha iyi biliriz diye düşünüyorum Tabi kimin ne zaman doğum yapacağı hiççç belli olmaz. Umarım zamanını bekler bebişlerimiz.

Tabloda eksik bilgileri olan çok fazla kişi var. İsminizin yanındaki boş kalan yerleri kontrol ederek beni etiketleyip söylerseniz eklemesini sağlayabilirim.

Son olarak tabloya "Şehir" sekmesi de ekledim. Bulunduğunuz şehir isimlerini söylerseniz hızlıca tabloya eklerim. Böylece birbirine soru sormak isteyen olursa ya da danışmak rahatça birbirinize sorabilirsiniz.

K kelebek012 Ashley tospalak D Denizasafhayalim A asasasad B Beetul12 S snkk cintoniklime BethLegends M mimoza2015 G Gamgusar G Gizem01- S Snglgrsn itsmylife_ papatyagibiii X xDerinMavix M Minikmucizem9494 difembahyaa M moonbow34 Merayyy T Tugcee1524 ozgbebek P Pumpkin04 Herkesin Nicki kendine R Ranaz Eksi_Elma D dasistmasist Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 F fatos1717 mmervee_ W wolfgang Meine Sterne O ozlemhsan seeymaaa Z Zaaraaa M momento I ihlamurunkokusu P Papatyaguluu R Rapunzelinka Limoncicegim_ G goknilay Hali I INKZINKMINK T tubish_19 S srf98 Infinite Soul seksenlerdeyim cerenay000 hiranur3419 M muczeanne papatya00000 Sena3 Karusel strudel P pdrci16 Y ysnmrv classy Eternal_8 mhndsbayan B Burcu9593 denizz98 M mnzek K Kapadokyalii E esragirgin M mansure97 2kedianasi B Buseesii L lokumm2708 K kokyanus P pelinn M mehtap49 H hmsbki G gezginimsi M melikee24 Cookiee unicornnrocinu

Hanımlar iyi akşamlar sohbetlerinize dahil olamıyorum dünden beri yine gelen bi miğde bulantı hissi inanılmaz gaz sorunu gece yatamamak alt bölümümde baskı gün içinde hep uyumak ve uykumda sürekli biçimler yemek evet aşermenin farklı bi lavılı sanırım rüyamda bişiler yiyorum sabahına yemesem akşam tekrar aynı rüya benim pisikolojiö nanay sanırsam

Hayırlı olsun tatlım

Selam benim bebegin cinsiyyeti kiz tabloda yazilmamiş Yurtdiṣindayim ben
Dogum tarihi 19 nisan gosteriyor ama tabi bilemeyiz paşa gonlu ne istiyicek.

Ya tabloya geri nasıl bakıyoruz

Doğum tarihi 16 Nisan gözüküyor ama belli olmaz, şehir duzce, isim belli değil daha

Ayy eline sağlık harika olmuş ben cinsiyeti cuma günkü detaylıdan sonra yazdırcam. Ama kese 6+4, kalp atışı 7+5’teydi. Yarışmaya İstanbul’dan katılıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Hayırlı olsun canım şehrim Antalya

Canım ben tabloda hiö yokum beni ekleyebilir misin? Yaş 33, şehir bursa, sat 26 temmuz. Kese ve kalp atışını unuttum yarın ajandamdan bakıp söyliyeyim

Doğumgünün kutlu olsun, bu çükübiksiz son doğumgünün

Doğumgünün kutlu olsun. Bu sene en güzel hediye geliyor yolda

Mutlu yaşlarrrrr

doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlar

Ay saçma yoğunlukta bir gün oldu, bir sürü de şey konuşmuşsunuz eksik kaldım diye hayıflandım heheh, hepinize çok teşekkür ederim inşallah kimseyi unutmamışımdır alıntı yaparken unuttuğum varsa kafama vurup haddimi bildirsin

Yarın bıraktığınız yerden müslin meme kayınvalide yeni başlık sahibi falan bu konuları hep canlandırıcam, martı mayısı falan şeyapıcaz kıskandırıcaz hep vav nisanda çok konuşuyolar hep bişiyler öğreniyoruz oraya gidelim bi bakalım diycekler

Benim isim ve dogum tarihi belli değil canim ama şehir Çanakkale.

Bu arada ben çok duygulandım ya. Senin hamilelik planlaması topiğindeydim A Afratafrac , şimdi anne grubu da seninle oldu
Yaaa demi neredennn nereye geldik. Temmuz, Ağustos ve genel ısrar üstüne Eylül ayına uzatmıştım topiği. Baya da hamişimiz çıkmıştı

Geriye tektek gitmem lazım ilk sayfa için anladım ben direk gidilen bi yol varmı merak ettim bunu biliyorum sağol gülüm
Haayıır tek tek değil. İşaretlediğim yere basarsan ilk sayfaya gidiyosun. Önceki butonuna basarsan tek tek gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…