2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım benim bütün bilgiler tam, şehirde Kütahya

Haayıır tek tek değil. İşaretlediğim yere basarsan ilk sayfaya gidiyosun. Önceki butonuna basarsan tek tek gidersin
O kadar üşengecim ok bölümüne basmak yerine diğerine bastım teşekkür ederim gülüm

Canım senin şehir, cinsiyet ve bebiş ismi kutucukların boş. M mehtap49
Canım şehir Tekirdağ cinsiyet iki defa farklı söylediler o yüzden bi hafta sonra kontrolüm var ozaman Cinsiyeti yazarım isimlerim hazır erkekse demir Ege kızsa Maral nur diyoruz o zaman yazarım canım inşallah

A Afratafrac ay hayırlı olsun çiçeğim buralar aktifleşsin artık normalde nisan annesi olarak görünüyorum ama sanırım mart annesi olacağım ama burda da bilgi alışverişi yapmak isterimm
Şehir dee Kahramanmaraş eklersin

Şehir Karaman

Kayınvalidenin yanında emzirme konusunda ben “kisinlikli imzirmim, diğir ıdıyı gidirim” diyordum taa ki doğumdan sonra odada hemşirenin içeri girip “eller yukarı, memeler dışarı” demesine kadar, bütün planlarım bir anda bozulmuş, kaynanamın ve görümcemin yanında mememi açmıştım. Bebeme verirken süt yok herhalde dememle hemşirenin vardır diyerek avuçlayıp sıkmasıyla sütüm de çıkmıştı, ar damarım o an yırtıldı ve evde de kolayca açıp emzirdim hsjsk. Ablanın bir anda avuçlamasıyla meme dediğimiz şey mahremiyetten çıkıp kolum ya da ayak tabanım gibi sıradan bir şeye dönüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…