2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Eller yukarı iyiymiş hhabhahaha vardır vardırrrr

Nasreddin hoca bir Karusel ana iki yeminle, fıkralarla analık için takipteyim

merhabaa, grubu yeni kesfettim yeni katildim suan 18+6dayim ilk hamileligim ve pcos yuzunden cok beklemiyoduk biraz supriz oldu biraz bilgisizim acikcasi ve yurtdisindayim esim disinda kimse yok yakinimda doktorlar da bizimkilerden baya farkli burayi takip ederek ve kitaplar okuyarak ogrenmeye calisiyorum sizlerle tam olarak neleri almaya baslamam gerektiğini bilmiyorum sadece turkiyeden gelen tanidiklarima muslin set, hastane yenidogan takimi filan getirtmiştim bende burada ayni sekilde kiyafet alisverisi yapıyorum genelde ilk basta almam gerekenlerle ilgili listesi olan filan varsa paylasabilirse cok sevinirim (ivir zivir, eve alinmasi gereken seyler gibi) bebek arabası olarakta cybex e priam bakiyorum onu da daha onceden kullanan varsa bilgilendirirse cok sevinirimm

Travma yaşatmadığıma sevindim şu an
valla hemşire vardır diyip mememi avuçlasa tokatı basarım gibi geliyo bana şu an ama senin hazırlıksız yakalanıp yaşadığın şaşkolozluk ve teslimiyeti de tahmin ediyorum ve çok iyi anlıyorum
Yine de bu hikayeden dersimi çıkardım, yarın kocama diycem ki benle hemşireler arasına etten duvar ör biri bana izinsiz temas ederse olay çıkar. Memem senin son kalen, görsel olarak da duyusal olarak da paylaşacağın tek kişi oğlumuz ona göre diycem tembihliycem, benim memem senin gururundur diyip vericem gazı

Ahahahah ama ben de şöyle dusundum emzırebıleyımde gerisini hallederiz

İtiraz ediyorum. Sonra memikler niye baş kaldırmış. Memiklere ve müslinlere özgürlük

Bir de bir sorum olacakk arakadaslarimm , bugun aksamustu kasiklarima bir agri girdi . Giriyor gidiyoe ama su an uzaniyorum halaaa var meselaa nedir bu yasayan var mii aciyor gerçekten vurunca agrisi ama regl ssncisi gibi ufak ufak sizliyor

O an bebek emmeye çalışıyor da süt yok sanıyorsun ya o çaresizlikle her şeye teslim olur insan ya. Bebek doğduktan sonra günlerce seçerek aldığın eşyalar bir anda önemini yitiriyor, tek derdin doyacak mı, aç kalmasın, bezini kontrol edeyim çişi iyi mi İyi ki avuçlamış yani
Eşinle memeni canla başla savunmanı sen de doğumdan sonra bize anlat, okurken hayal ettim en az benimki kadar komik
Hemşire bi bakabilir miyim vardır süt demiştir ve görev bilinciyle hazırolda bekleyen eşi “nayır onu yalnızca ben nellerim” der. Hikayede bozguna uğrayan yine E evdekiliyakat olur ve avuçlanır

Evet bunu ablama da yapmıştı hemşire çok gülmüştüm hahahaja ay aman ne utanacam altı üstü meme nolacak sanki erkek olmasın yeter

Son üç kelime ürküttü ama yok daha memeler
Memelere özgürlük takıntılı değilim o konuda kadınların yanında emzirebileceğimi düşünüyorum benim kv öz kv değil o yüzden çok karışmıyor (karışamıyor) huri meleke hahshdja çekinmiyom kız ondan amaan varlığıyla yokluğu aynı yanımda olsun da bebitoya bakarken yardim etsin

Değil yanında emzirmem Bence kv evde otursun eşim bebeği göstermek istiyorsa whatsapptan tek görünümlük atsın bebişin fotosunu

Eline sağlık canım. Benim bir şehir eksik, İstanbuldayım. Beklenen doğum tarihi de 10 Nisan

Merhaba canm benim bebis supriz yapti cinsiyyetu kiz biliorduk erkem cikti . Onu duzeltirmisin :)

Yarın Detaylı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım. Aynı zamanda günlerdir mide yanmam var ağzıma geliyor her şey yarın doktorun önereceği ilaçla en aza inmesini diliyorum inşallah ciddi bir sıkıntı olmazsa randevudan sonra biraz alışveriş yapacağız eşimle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…