Benimde uzun süredir tokluk hissim kaybolmuştu resmen. Geçen kahvaltıda dizi izlerken yanlışlıkla bir bütün ekmek yemişim hatta ama 2 gündür bulantılarım tekrar başladı gitti yine iştahım
Benimde uzun süredir tokluk hissim kaybolmuştu resmen. Geçen kahvaltıda dizi izlerken yanlışlıkla bir bütün ekmek yemişim hatta ama 2 gündür bulantılarım tekrar başladı gitti yine iştahım
İştah mevzusu niye açıldı ki ama şimdi ya normalde de iştahlı biriydim hamilelikte fena bi şey oldum. Yazdıklarınızın da hepsini şu an şu dakikada tek tek yemek istiyorum
Sabah 1 yumurta, yarım avokado, kibrit kutusu kadar kaşar (ama böyle uzun kibritler oluyor ya onun kutusu hdjdk), biber salçası üstüne nar ekşisi ve kimyon (hataylılar el kaldırsın), küçük bir kase yeşil zeytin, 2 dilim ekmek yedikten sonra doydun işte hayvan mısın yani gidip yarım kase tahin pekmez karıştırıp yiyorsun Kusacaktım tokluktan
Aaaa bilmiyordum. Ben 34 yaşımda öğrendim bunu tv de denk geldim bir programda bunca zaman Oğlak burcuna bakıyordum meğer Balık burcuna bakmalıymışım demek
Çatlak hakkında muazzam bişi öğrendim. Normalde hamilelik sürecinde pehlivan gibi yağlanıyoruz ancak asıl doğum yaptıktan sonraki 1-2 ay daha yağlanmak çook önemliymiş. Bazıları hamileyken değil doğum yaptıktan sonra çatlıyormuş çünkü.