2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde uzun süredir tokluk hissim kaybolmuştu resmen. Geçen kahvaltıda dizi izlerken yanlışlıkla bir bütün ekmek yemişim hatta ama 2 gündür bulantılarım tekrar başladı gitti yine iştahım
aaa ay tam sesli gülücektim sonra bulantılarım başladıyı okuyup üzüldüm

Kızlar bu arada çatlak oluşumu başlayanlar oldu mu? Bi ara herkes kaşınıyordu sonra tekrar konuşulmadı sanırım bu konu

Allahım şu iştahtan bana da gönder yarabbim, doğurunca geri alırsın

Ayyy baktım bu grup çok iştahlı. Bana da yardım edin benim de iştahımı açın birşeyler yapın kızlar napsam böyle olurum yarabbim

Öngörüler yükselene göre yapılıyor, çünkü güneş burcun farklı evde olsada yükselenin 1. Evde oluyor
Aaaa bilmiyordum. Ben 34 yaşımda öğrendim bunu tv de denk geldim bir programda bunca zaman Oğlak burcuna bakıyordum meğer Balık burcuna bakmalıymışım demek

Kızlar bu arada çatlak oluşumu başlayanlar oldu mu? Bi ara herkes kaşınıyordu sonra tekrar konuşulmadı sanırım bu konu
Ben pehlivan gibi yağlanıyorum valla her gece. Bi gün yağlanmasam karnım kaşınıyo. Çatlamadım henüz inşallah çatlamayız ya

Benimde uzun süredir tokluk hissim kaybolmuştu resmen. Geçen kahvaltıda dizi izlerken yanlışlıkla bir bütün ekmek yemişim hatta ama 2 gündür bulantılarım tekrar başladı gitti yine iştahım
Ben de geçen gün hayatımda ilk defa 2 koca gevreği yedim. Öyle tatlı geldi ki.

Bebeğim prilam iç olmadı, düzenlesin bulantını.

Çatlak hakkında muazzam bişi öğrendim. Normalde hamilelik sürecinde pehlivan gibi yağlanıyoruz ancak asıl doğum yaptıktan sonraki 1-2 ay daha yağlanmak çook önemliymiş. Bazıları hamileyken değil doğum yaptıktan sonra çatlıyormuş çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…