Merhaba benimde düşündüğüm modellerden biri bu da. Çevremde kullananlar var yazmışsınız bide şuan aldiniz anladığım kadarıyla. Küçük ve yanlari çok açık diyenler olmuş sizce nasıl?Canım ben cybex eezy twist aldım ettafımdaki herkeste bundan var aşırı memnunlaralıncak şeyleri bende sora sora alıyorum yeni ana olmuş tecrübelilere
Ben de sürekli bir şey yiyorum ya hayvan gibi yiyorum biri beni durdursun hsjs yemeyenler nasıl duruyorsunuz taktik verin ya
Yok bebeğim ben en son 13 ya da 14. haftamda içmiştim. Kutunun kalanı öylece duruyo. Lazımsa kargolayım sana.İnşallah amin Allah ım nolur çeksin benim de canım. Kuzum sen prillam içiyo musun hala?
Sağol kuzum var bendeYok bebeğim ben en son 13 ya da 14. haftamda içmiştim. Kutunun kalanı öylece duruyo. Lazımsa kargolayım sana.
Hahahhahaha çok iyi ya. Hakkaten ben o saydıklarınızı üzerime döküyorumdur herhalde yerken.akşam ayıptır söylemesi lahana kapuska koca tabak yedim bir de 2 koca tabak makarna yedim 1.yi yedim yok sanki hiçbir şey yememiş gibiyim hemen anneciğim 2.tabağı da mı yememi istiyorsun tamam tabiki yerim diyerek suçu minnoşa atarak bey ile yüzgöz olma yolunu kapamaya çalıştımSen o minnoş midenle kenara çekil ve gerçek pehlivanlar meydana çıksın…. Söylediklerin x3 benim ara öğünüm…
Benim gündüz bulantım yoğundu. Gece 2 sabah 10-11 gibi 1 tane daha içiyordum mutlaka. Senin ağır geçiyor bu ara. İstersen öyle yap.Sağol kuzum var bendedoktor yazdı. İçiyorum gece 2 tane
Ay ben de aynıyım ya. 7 kilo aldım. Başlangıcında da zayıf değildim ama kilolu da sayılmazdım yani. Dün bi pilates hocasına sormuş biri 23.haftadayım 9 kilo aldım çok mu diye. Hoca da demiş ki bunun normali yok bebek sağlıklıysa kilo alınır verilir önemli değil. Heeeh dedim ihtiyacım olan motivasyon. Aynen devam yemeye valla 30 kilo alacak değiliz. Değiliz dimi?4.5 ayda 7 kg aldım hatta 8 bile olabilir bir de şişmandım zaten.fena yiyorum yiyemezsem aç kalmış gibi uyuyamıyorum. Bebeğe zararı olmazsa hiç korkmuyorum veririz elbet de işte inşallah olmaz. Ayyy bir de en başından beri hiç ne bulantı ne tiksinme ne birşey herşey daha mı tatlı güzel gelir offf offf 30 yaşıma kadar dal gibi olan ben şimdi tosuncuğum
Kuzum ben sabah kusmadıysam yine gün içinde çok kötü değilim. Ama kustuysam berbat haldeyim o gün. Bugün mesela kusmadım. Gün içinde de zorlamalarla da olsa yedim yaniBenim gündüz bulantım yoğundu. Gece 2 sabah 10-11 gibi 1 tane daha içiyordum mutlaka. Senin ağır geçiyor bu ara. İstersen öyle yap.
ben de böyle düşünüyorum da doktorlar hiç sevmiyor kilo. erken ağırlaşmamak ve hızlı toparlamak adına hak veriyorum ama gerçekten çok insanüstü bir şeyler yaşanıyor şu dokuz ayda. başlardaki bulantıların lanetliği de sonraki iştahın hayvansılığı da başka türlü açıklanamaz bence. Dördüncü ayına kadar peynir ekmek ve elmadan başka bir şey yememiş birine canın dürüm isteyince yiyemezsin diyemeyiz bence. Dememeliyiz. Yazıktır.Ay ben de aynıyım ya. 7 kilo aldım. Başlangıcında da zayıf değildim ama kilolu da sayılmazdım yani. Dün bi pilates hocasına sormuş biri 23.haftadayım 9 kilo aldım çok mu diye. Hoca da demiş ki bunun normali yok bebek sağlıklıysa kilo alınır verilir önemli değil. Heeeh dedim ihtiyacım olan motivasyon. Aynen devam yemeye valla 30 kilo alacak değiliz. Değiliz dimi?
Canım senin bulantıların tansiyonla mı tekrar başlamıştı yoksa hiç mi geçmemiştiKuzum ben sabah kusmadıysam yine gün içinde çok kötü değilim. Ama kustuysam berbat haldeyim o gün. Bugün mesela kusmadım. Gün içinde de zorlamalarla da olsa yedim yani
Kesinlikle dememeliyiz. Herkes kendini kontrol edebildiği kadar ve kontrol etmek istiyosa etsin ama hamilelere kimse karışmasın lokmalarını saymasın valla sinir oluyorum isterse doktor olsunben de böyle düşünüyorum da doktorlar hiç sevmiyor kilo. erken ağırlaşmamak ve hızlı toparlamak adına hak veriyorum ama gerçekten çok insanüstü bir şeyler yaşanıyor şu dokuz ayda. başlardaki bulantıların lanetliği de sonraki iştahın hayvansılığı da başka türlü açıklanamaz bence. Dördüncü ayına kadar peynir ekmek ve elmadan başka bir şey yememiş birine canın dürüm isteyince yiyemezsin diyemeyiz bence. Dememeliyiz. Yazıktır.
Gülüm valla bi erkek dedi doktor sonra kız dedi önümüzdeki hafta ne derse odur diyeceğim artık
Bana hiç küçük gelmedi boyut olarak gayet iyi şişko bebeği olup kullanan arkadaşım var ona da küçük gelmiyorMerhaba benimde düşündüğüm modellerden biri bu da. Çevremde kullananlar var yazmışsınız bide şuan aldiniz anladığım kadarıyla. Küçük ve yanlari çok açık diyenler olmuş sizce nasıl?
Ay inşallahhhBen pehlivan gibi yağlanıyorum valla her gece. Bi gün yağlanmasam karnım kaşınıyo. Çatlamadım henüz inşallah çatlamayız ya
Evett bunu bende duydum. Göğüsler için gümüş kapak kullanmaya doğumdan bir kaç ay önce başlamak, çatlak kremlerini de doğumdan bir kaç ay sonraya kadar kullanmak gerekmiş. Değişik bir cümle oldu ama toparlayamadımÇatlak hakkında muazzam bişi öğrendim. Normalde hamilelik sürecinde pehlivan gibi yağlanıyoruz ancak asıl doğum yaptıktan sonraki 1-2 ay daha yağlanmak çook önemliymiş. Bazıları hamileyken değil doğum yaptıktan sonra çatlıyormuş çünkü.
Valla çatlak genetik iki tane doğurdum 30 kilo aldım karnımda bi çatlak yoktu ama yan basenlerim vardı şimdide ilk kaşınan yer yine yan basenlerim koltuk altım ve bikini bölgem hem kararma hem çatlak alttan muayene olasım hiç çok tüysüz ama kararmış Kömür misaliKızlar bu arada çatlak oluşumu başlayanlar oldu mu? Bi ara herkes kaşınıyordusonra tekrar konuşulmadı sanırım bu konu
Benim durmuştu bi haftadır gene hatırlatıyor sabahları hemen prillam alıyorum eşim diyo doğuracaksın hala miğden bulanıyor saç diyorum saçtandırKuzum ben sabah kusmadıysam yine gün içinde çok kötü değilim. Ama kustuysam berbat haldeyim o gün. Bugün mesela kusmadım. Gün içinde de zorlamalarla da olsa yedim yani
Ablam 45 kg almıştı hahahahahha alınıyor valla hahhahahaAy ben de aynıyım ya. 7 kilo aldım. Başlangıcında da zayıf değildim ama kilolu da sayılmazdım yani. Dün bi pilates hocasına sormuş biri 23.haftadayım 9 kilo aldım çok mu diye. Hoca da demiş ki bunun normali yok bebek sağlıklıysa kilo alınır verilir önemli değil. Heeeh dedim ihtiyacım olan motivasyon. Aynen devam yemeye valla 30 kilo alacak değiliz. Değiliz dimi?
Geçmedi kuzum maalesefCanım senin bulantıların tansiyonla mı tekrar başlamıştı yoksa hiç mi geçmemişti
Benim de haftam haftamı tutmuyor. Ama benim iştahım hiç açılmadı bu hafta oldu hala kötü haldeBenim durmuştu bi haftadır gene hatırlatıyor sabahları hemen prillam alıyorum eşim diyo doğuracaksın hala miğden bulanıyor saç diyorum saçtandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?