Bununla ilgili bir doktorun videosunu izlemiştim bulursam atarım. Bebeğe bir zararının olmayacağını söylüyodu, aç veya tok karnına farketmiyormuş. Gebelik şekeri varsa önlem almak adına ben yaptırmak istiyorumKızlar şeker yüklemesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Doktor dışında herkes yaptırma şöyle kötü böyle kötü diye sıralıyor bende doktoruma sordum yapılması lazım kesin istemezsen sabah akşam şekerine bakmak zorundasın dedi @Afratafrac
Bende nedense istemsizce bir korku oluştu sanki yaptırırsam gebelik şekeri çıkacak ve kalan süreç boyunca diyet yapmam gerekecek gibi hissediyorum yaptırmazsam hiçbir şey olmadan sağlıklı süreci bitircez gibi geliyorBununla ilgili bir doktorun videosunu izlemiştim bulursam atarım. Bebeğe bir zararının olmayacağını söylüyodu, aç veya tok karnına farketmiyormuş. Gebelik şekeri varsa önlem almak adına ben yaptırmak istiyorum
Gerçekten her şey ekstra güzel geliyor ya tuzun bile tadı ayrı tuz sanki o derece güzel4.5 ayda 7 kg aldım hatta 8 bile olabilir bir de şişmandım zaten.fena yiyorum yiyemezsem aç kalmış gibi uyuyamıyorum. Bebeğe zararı olmazsa hiç korkmuyorum veririz elbet de işte inşallah olmaz. Ayyy bir de en başından beri hiç ne bulantı ne tiksinme ne birşey herşey daha mı tatlı güzel gelir offf offf 30 yaşıma kadar dal gibi olan ben şimdi tosuncuğum
Yazsana ne yiyorsunSen o minnoş midenle kenara çekil ve gerçek pehlivanlar meydana çıksın…. Söylediklerin x3 benim ara öğünüm…
Ben 20haftalık olacağım 7 kilo aldımBenim de haftam haftamı tutmuyor. Ama benim iştahım hiç açılmadı bu hafta oldu hala kötü halde
Gerçekten her şey ekstra güzel geliyor ya tuzun bile tadı ayrı tuz sanki o derece güzelİlk doğumumu 22 kiloyla kapattım hepsini geri verdim ama insan yine de almasam iyi diyor fekat yeme isteğime mani olamıyorum
ben ayakta uzun süre kalırsam, yorgunsam veya çok gazlıysam davul gibi oluyorum. bebekten önce de böyleydim gerçi şimdi yavruma bahane bulmayayımKızlar bu karın gerginliği neden oluyo bebek büyüyo diye mi? Bazı akşamlar çok normal bazı akşamlar aynı tef gibi oluyo gerginlikten dik yürüyemiyorum
Bugün arabaya in bin çok yoruldum acaba ondan mı oldu yırtılcak gibi gerginben ayakta uzun süre kalırsam, yorgunsam veya çok gazlıysam davul gibi oluyorum. bebekten önce de böyleydim gerçi şimdi yavruma bahane bulmayayım
Evet gerçekten güzel modelleri,mios modelini de beğeniyorum o birazcık daha büyük ama fiyatlar çok yüksek. Teşekkürler cevabınız içinBana hiç küçük gelmedi boyut olarak gayet iyi şişko bebeği olup kullanan arkadaşım var ona da küçük gelmiyorhafifliği bagaja sığması tek elle katlanabilir olması gerçekten çok güzel tavsiye ediyorum ama cybexin çoğu modeli güzel isterseniz bi büyük olanlara da bakın
Kol veya bacaktan yapabilirsiniz. Bende hep göbekten yapıyordum artık kola yapiyoruzgöbüşten kan sulandırıcı kullanan var mı bu deri iyice gerildi kanıyor her seferınde napcaz boyle kızlar
Kaç kilo almamız lazımdı korkudan yemin ediyorum verilere bakamıyorumBen 20haftalık olacağım 7 kilo aldım
Evet onu kullanan arkadaşım da çok memnun fiyatları ne yazık ki yüksekEvet gerçekten güzel modelleri,mios modelini de beğeniyorum o birazcık daha büyük ama fiyatlar çok yüksek. Teşekkürler cevabınız için
Onu rapor yazdırarak ücretsiz alabiliyorsunuz bilginiz olsunMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek için Oksapar iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar kendim ödeyerek satın almıştım. Bugün sağlık ocağında yazdırabilir miyim acaba diye sormaya gittim. Beni takip eden ebe ellerinde diğer hastalardan kalan oksapar olduğunu söyledi. İki-üç kutu ücretsiz verdi bana. Elinde artan iğnesi olan hastalar bırakıyormuş. Aklınızda bulunsun sağlık ocağınızla bi görüşün bence
Kuzum keşke kilo alsam da bebişim de alsa yani. Yiyemiyorum bebişim de alamıyorBen 20haftalık olacağım 7 kilo aldım
Şaşkın ifade atmayın lütfen. Her sabah açılışı 8.30da bugün sağlıklı besleneceğim diye moms granolayla yapıyorum. 9.30da deli gibi acıkıyorum 2 yumurtayla peynirli veya domatesli omlet. Yanında koccaman 4 dilim köy ekmeği. Yada aynı ekmekle iki kaşarlı tost. Her sabah kaşar yiyorum ki bebiş kilo aldığı gibi ben de obez olayım. Üstüne mutlakaa ya fıstık ezmesi ya fındık ezmesi 4 yemek kaşığı minimum.Doydum. Saat 12.00 aşırı açım yine. Evde ne yemek varsa onu yiyorum yoksa makarna yapıyorum ki doyayım. İki tabak yedim doydum. Saat 15.30 aşırı acıktım. Kalan yemeği tekrar yiyorum bir tabak falan. Sonra eşim gelene kadar ne bulursam incir,kraker,hurma,fındık,fıstık. Öğlen yaptığım makarnadan eşime bir tabak kalıyor.Yanına biraz daha karbonhidrat ve mutlaka protein tabiki. Akşam eşim geliyor bir de onla yiyorum. 21’de mutlaka sorbe yerim. Çünkü neden gebelik şekerim olmasın ?Yazsana ne yiyorsun
Valla diğer çocuklarımda 30u görmüştüm bunda ne görürrüm bilmiyorum rahat bırak kendini sonrasında veriyorsunKaç kilo almamız lazımdı korkudan yemin ediyorum verilere bakamıyorumbende 5 kilo almışım 19+4 deyim
Maşallah diyim makarna dedin canım makarna istedi olsaydı yeseydim ay hiç halim yok yapim bende siyah kuru üzüm yiyimŞaşkın ifade atmayın lütfen. Her sabah açılışı 8.30da bugün sağlıklı besleneceğim diye moms granolayla yapıyorum. 9.30da deli gibi acıkıyorum 2 yumurtayla peynirli veya domatesli omlet. Yanında koccaman 4 dilim köy ekmeği. Yada aynı ekmekle iki kaşarlı tost. Her sabah kaşar yiyorum ki bebiş kilo aldığı gibi ben de obez olayım. Üstüne mutlakaa ya fıstık ezmesi ya fındık ezmesi 4 yemek kaşığı minimum.Doydum. Saat 12.00 aşırı açım yine. Evde ne yemek varsa onu yiyorum yoksa makarna yapıyorum ki doyayım. İki tabak yedim doydum. Saat 15.30 aşırı acıktım. Kalan yemeği tekrar yiyorum bir tabak falan. Sonra eşim gelene kadar ne bulursam incir,kraker,hurma,fındık,fıstık. Öğlen yaptığım makarnadan eşime bir tabak kalıyor.Yanına biraz daha karbonhidrat ve mutlaka protein tabiki. Akşam eşim geliyor bir de onla yiyorum. 21’de mutlaka sorbe yerim. Çünkü neden gebelik şekerim olmasın ?
Öyle düşünme bi doktor dinledim bebeğin alacağı kilo zaten önceden bellidir kimisi miyondur kimisi tombul çok yedim o alır az yedim almaz deme sen sağlıklı beslen az da olsa meyveni ye o alacağını alır sen yemezsen bile senin vücüdünda birikmiş vitaminden alır rabbim sağlıklı doğum nasip etsin cümlemizeKuzum keşke kilo alsam da bebişim de alsa yani. Yiyemiyorum bebişim de alamıyorüzerine bir de tansiyon eklendi benim halim duman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?