Veririm dimi hadi inşallah durduramıyorum kendimi çünkü aklım hep yiyemediklerimde sabah olsada bi an önce kahvaltı yapsam diye yatıyorumValla diğer çocuklarımda 30u görmüştüm bunda ne görürrüm bilmiyorum rahat bırak kendini sonrasında veriyorsun
Oh yarasın bi daha mı gelicez dünyaya ya doğumlar bitsin nasıl obez olduk ve bununla nasıl baş edebiliriz diye grup açarızŞaşkın ifade atmayın lütfen. Her sabah açılışı 8.30da bugün sağlıklı besleneceğim diye moms granolayla yapıyorum. 9.30da deli gibi acıkıyorum 2 yumurtayla peynirli veya domatesli omlet. Yanında koccaman 4 dilim köy ekmeği. Yada aynı ekmekle iki kaşarlı tost. Her sabah kaşar yiyorum ki bebiş kilo aldığı gibi ben de obez olayım. Üstüne mutlakaa ya fıstık ezmesi ya fındık ezmesi 4 yemek kaşığı minimum.Doydum. Saat 12.00 aşırı açım yine. Evde ne yemek varsa onu yiyorum yoksa makarna yapıyorum ki doyayım. İki tabak yedim doydum. Saat 15.30 aşırı acıktım. Kalan yemeği tekrar yiyorum bir tabak falan. Sonra eşim gelene kadar ne bulursam incir,kraker,hurma,fındık,fıstık. Öğlen yaptığım makarnadan eşime bir tabak kalıyor.Yanına biraz daha karbonhidrat ve mutlaka protein tabiki. Akşam eşim geliyor bir de onla yiyorum. 21’de mutlaka sorbe yerim. Çünkü neden gebelik şekerim olmasın ?
E sana yakınmışım işte nerem minnoş benim, ben de öğlen patates kızartıp yedim 1 kase yoğurtla, arada tuttum kendimi bazen tutmayıp bir kase de ceviz, badem, fındık yiyorum, akşam da 1 tabak börülce salatası ile 1 tabak makarna. Salataya yağ koymadım canım dikkat ediyorum bu aralarŞaşkın ifade atmayın lütfen. Her sabah açılışı 8.30da bugün sağlıklı besleneceğim diye moms granolayla yapıyorum. 9.30da deli gibi acıkıyorum 2 yumurtayla peynirli veya domatesli omlet. Yanında koccaman 4 dilim köy ekmeği. Yada aynı ekmekle iki kaşarlı tost. Her sabah kaşar yiyorum ki bebiş kilo aldığı gibi ben de obez olayım. Üstüne mutlakaa ya fıstık ezmesi ya fındık ezmesi 4 yemek kaşığı minimum.Doydum. Saat 12.00 aşırı açım yine. Evde ne yemek varsa onu yiyorum yoksa makarna yapıyorum ki doyayım. İki tabak yedim doydum. Saat 15.30 aşırı acıktım. Kalan yemeği tekrar yiyorum bir tabak falan. Sonra eşim gelene kadar ne bulursam incir,kraker,hurma,fındık,fıstık. Öğlen yaptığım makarnadan eşime bir tabak kalıyor.Yanına biraz daha karbonhidrat ve mutlaka protein tabiki. Akşam eşim geliyor bir de onla yiyorum. 21’de mutlaka sorbe yerim. Çünkü neden gebelik şekerim olmasın ?
Minnoş bahsettiğin granola çok şekerli, güne o kadar şekerle başlarsan gün boyu doymaman çok normal geldi banaŞaşkın ifade atmayın lütfen. Her sabah açılışı 8.30da bugün sağlıklı besleneceğim diye moms granolayla yapıyorum. 9.30da deli gibi acıkıyorum 2 yumurtayla peynirli veya domatesli omlet. Yanında koccaman 4 dilim köy ekmeği. Yada aynı ekmekle iki kaşarlı tost. Her sabah kaşar yiyorum ki bebiş kilo aldığı gibi ben de obez olayım. Üstüne mutlakaa ya fıstık ezmesi ya fındık ezmesi 4 yemek kaşığı minimum.Doydum. Saat 12.00 aşırı açım yine. Evde ne yemek varsa onu yiyorum yoksa makarna yapıyorum ki doyayım. İki tabak yedim doydum. Saat 15.30 aşırı acıktım. Kalan yemeği tekrar yiyorum bir tabak falan. Sonra eşim gelene kadar ne bulursam incir,kraker,hurma,fındık,fıstık. Öğlen yaptığım makarnadan eşime bir tabak kalıyor.Yanına biraz daha karbonhidrat ve mutlaka protein tabiki. Akşam eşim geliyor bir de onla yiyorum. 21’de mutlaka sorbe yerim. Çünkü neden gebelik şekerim olmasın ?
DiyarbakırSelam kızlar,
Artık başlık yöneticisi ben oldum. Herhangi bir bilgilendirme yapmanız gerekiyor ise beni etiketleyerek yapabilirsiniz tabloya eklemesini sağlarım.
Bu arada tabloyu SAT'a göre sıraladım. Böylece doğum zamanı yaklaşanları daha iyi biliriz diye düşünüyorumTabi kimin ne zaman doğum yapacağı hiççç belli olmaz. Umarım zamanını bekler bebişlerimiz.
Tabloda eksik bilgileri olan çok fazla kişi var. İsminizin yanındaki boş kalan yerleri kontrol ederek beni etiketleyip söylerseniz eklemesini sağlayabilirim.
Son olarak tabloya "Şehir" sekmesi de ekledim. Bulunduğunuz şehir isimlerini söylerseniz hızlıca tabloya eklerim. Böylece birbirine soru sormak isteyen olursa ya da danışmak rahatça birbirinize sorabilirsiniz.
@kelebek012 @Ashleyyy @tospalak @Denizasafhayalim @asasasad @Beetul12 @snkk @fogis @BethLegends @mimoza2015 @Gamgusar @Gizem01- @Snglgrsn @itsmylife_ @papatyagibiii @xDerinMavix @Minikmucizem9494 @difembahyaa @moonbow34 @Merayyy @Tugcee1524 @ozgbebek P Pumpkin04 @greatcook @Ranaz @Eksi_Elma @dasistmasist @Patilianne86 E evdekiliyakat @muggle1 @fatos1717 @mmervee_ @kayaaaaaddd @Meine Sterne @ozlemhsan @seeymaaa Z Zaaraaa @momento @ihlamurunkokusu @suraa12 @Seymaty @Limoncicegim_ @goknilayHali @INKZINKMINK @tubish_19 @srf98 @Zerosh @IADK @cerenay000 @hiranur3419 @muczeanne @papatya00000 @hatice3 Karusel @strudel @pdrci16 @ysnmrv @classy Eternal_8 @mhndsbayan @Burcu9593 @denizz1998 @mnzek @Kapadokyalii @esragirgin @mansure97 @2kedianasi @Buseesii @lokumm2708 @kokyanus P pelinn M mehtap49 @hmsbki @gezginimsi @melikee24 @tuver @unicornnrocinu
Suyu bol içiyorum neyseki ama hareket yok malesefBol su iç, yeme artık bişi. Azıcık da hareket et yürüyüş yap.
yorulmuşsundur bence, yarın da böyle devam ederse doktoruna bir danışırsınBugün arabaya in bin çok yoruldum acaba ondan mı oldu yırtılcak gibi gerginofff çok zor ya tecrübesiz anne olmak hiçbir şeyi bilmiyorum
Ahahaha verirsin takma kafanı deki bebem istiyor bende bunda çok farklıyım rüyalarımda hep yemek yiyorum yaaa acayip bişiVeririm dimi hadi inşallah durduramıyorum kendimi çünkü aklım hep yiyemediklerimde sabah olsada bi an önce kahvaltı yapsam diye yatıyorumkilo fobim var hayatımda 55 i hiç geçmedim ondan kabullenemiyorum
Aman ha dikkat et kız kiloyla poğaça yenir mi, evet ben de yerim ama yeme artıkSuyu bol içiyorum neyseki ama hareket yok malesefzaten aşırı iştahlı birisiydim. Hamileliğimde de bulantı vs bişey yaşamadığım şuana kadar. yiyorum da yiyorum.. aiy bir fırın var burada poğaçası harika kilo ile alıyorum. Dün alamadım diye okulda söyleyince hocalardan birisi bugün almış gelmiş yarım kilosunu ben kendi başıma yedim sanırım fenalık geçirecektim ahajahahah poğaça yiye yiye poğaça gibi oluyorum.. kilo 79a dayandı ama ben yiyince mutlu olangillerdenim yaa pişmanlık duymuyorum aklım hala yiyemediklerimde (geriye kalan yarım kilo yani ) DİKKAT ilerleyen haftalarda ağlayarak kilomdan şikayet ettiğimde lütfen bu yazıyı hatırlatmayınız..
Ayyy bununla baş edemiyorum neyse bebem istiyo güzel fikirAhahaha verirsin takma kafanı deki bebem istiyor bende bunda çok farklıyım rüyalarımda hep yemek yiyorum yaaa acayip bişi
Koldan yapmayı bilmiyorum nasıl öğrendiniz acaba?Ben kola geçtim ağrı oluyor ve morarıyor diye
Bacak yapmam tüp bebek iğnelerini ilk doktorda özellikle bacak istemişti fobim var artıkKol veya bacaktan yapabilirsiniz. Bende hep göbekten yapıyordum artık kola yapiyoruz
3-4 gün bir tarafa yapıp diğer tarafı dinlendiriyorum.birde batırmadan önce iğne ucunu değdirince bile acıdığı için acımayan yeri bulup vurunuyorum. Benim karın yüzey alanı bayağı geniş bu aradagöbüşten kan sulandırıcı kullanan var mı bu deri iyice gerildi kanıyor her seferınde napcaz boyle kızlar
Ya ben de öyle kötü şöyle kötü diyenleri anlamıyorum. Zaten hamilelere ağrı kesici dahi içirtmiyorlar bişi olmasın diye. Kötü bir şey olsa niye doktorlar ısrar etsin.Kızlar şeker yüklemesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Doktor dışında herkes yaptırma şöyle kötü böyle kötü diye sıralıyor bende doktoruma sordum yapılması lazım kesin istemezsen sabah akşam şekerine bakmak zorundasın dedi A Afratafrac
Ya ben de yapıyorum aslında ama bi yerden sonra olmucak gibi kolu ogrenmek istiyorum nerden nasıl öğrencem acaba3-4 gün bir tarafa yapıp diğer tarafı dinlendiriyorum.birde batırmadan önce iğne ucunu değdirince bile acıdığı için acımayan yeri bulup vurunuyorum. Benim karın yüzey alanı bayağı geniş bu arada
Eşiniz sıkıştırsın siz batırın o kaba ete .tabi bakabiliyorsaYa ben de yapıyorum aslında ama bi yerden sonra olmucak gibi kolu ogrenmek istiyorum nerden nasıl öğrencem acaba
Ben de hamilelik için uğraşanlardanım biraz. Her bebeğin kısmeti ayrı, hepsinin gelme şekli ayrı. Hepsi sağlıkla gelsin.Ay kızlar, nasıl hamile kaldınız? Planlı mıydı plansız mı oldu? Hadi hikayelerimizi anlatalım
Benim planlıydı, istiyorduk 1 senedir eşimle ancak benim yumurtlama sorunum vardı, her ay ovulasyon testi yapıyordum ama yumurtlamayı göremiyordum maalesef. 1 defa Şubat ayında yumurtladım bir de Ağustos ayında yumurtladım 2023 yılında. Ağustos ayındaki tuttu. Şubat ayında da cahildim. Ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce ilişkiye gerek yok sanıyordum meğer asıl o gün başlamak gerekiyormuş
Ağustos ayında ovulasyon testinde aşırı koyu görmüştüm. O gün de eşimle sabahtan tartışmıştık. hiç şaşmıyor yumurtlama zamanındaki kavgalarNeyse dedim bugünü atlatayım hamile kalırsam ben sana sorucam Gittim atladım boynuna, kavgalı gürültülü bişi olmuştu ve elim "neden bu kadar güzel oldu" demişti. Var bu erkeklerde bir sorun O günden tam 8 gün sonra aşırı silik görmüştüm hamilelik testinde.
Gerçi kışın tonla ilaç kullandım ama yumurtlamam olmamıştı. Sonra ilacı falan bırakmıştım. bir doktor bana süt ve süt ürünlerinden ve şekerden uzak dur karbonhidrat az tüket ve egzersiz yap normale döneceksin dedi oturup uzunca anlattı. 3 ay pilates yapmıştım hamile kalmadan önce ve 7 kilo vermiştim. Yediklerime baya dikkat ediyordum. Aç kalmıyordum ama sağlıklı besleniyordum. Gerçekten de ilaçsız yumurtlama gördüm ve tak diye de hamiş kaldımşükürler olsun.
Eşime de bir kutu içinde vermiştim 9. gün hamilelik testleri daha koyu çıktığında emin olup. Dedim "sana bir kargo gelmişti dün söylemiş miydim?", "yoo nerde" dedi aldı açtı ve şok. Güzel anılar
Hatta videoya da aldım ancak video bize özel oldu, kıçımı avuçlamış sevinçle, annemlere falan izletemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?