Anaa seni yermek için söylememiştim kiEternal_8 bunu beğenmedi..
Canım şuan bebişlerin doğum pozizyonu alması için çok erken. Doğuma yaklaşınca pozisyon ona uygun hale geliyor. Gelmezse de sezaryen olur, önemli olan sağlıkla gelsinler di miKızlar bişi sorucam. Burda anne pasaportu gibi bir şey var, Türkiye'de var mı bilmiyorum, böyle küçük bir defter. Tüm gelişmeler, tıbbi ilerleme, bebek boyutu, gelisimi, annenin kilosundan geçmiş hastalıklarına kadar falan her sey her kontrolde elle yaziliyo, bayagi detayli bir sey. Bugün tıbbi terimler ne ola ki diye baktığımda "çocuğun duruşu" diye bir alan gördüm, son kontrolde doktor bir kısaltma yazmış. O ne diye google'a baktım, benim oğlan emmi gibi oturuyormuş yayani kafa aşağıda değil tam tersi. Tabi o yetmez iyice Google derinliklerine dalam da kendimi iyice strese sokam dedim, doguma sezaryen olmak zorunda falan diyo.
Hep kahvehane emmisi gibi mi oturacak yoksa doguma kadar değişiyor mu bu pozisyonlar ya?
Ben pek verimli kullanamadım ya bunalttı beni külot gibi giyilenler var ya ondan giydim baktım dikişlerimde bi sertleşme oldu çıkardım hemen korktum, yamuna giydim sıktı, belden kemerli gibi olanlardan taktım o da bunalttı giymedim sonra hiç
Ya geçiyor bir şekilde o da belki de bana zor gelmiştir tosun gibi olmuştum bi de ben darlanmaya pek gelemem normalde de yürürken falan hızlıyımdır hareketim kısıtlanınca zor geldiE ben şimdiden işte zorlanıyorum o zaman napcaksak vayh
Biliyorum biliyorum sen haklısın zaten söylediklerinde amaAnaa seni yermek için söylememiştim ki
Şu an duruşu normal döner daha benim bebem hiç dönmedi ama hep kafa yukarıdaydı neler yaptım dönsün diye dönmedi, 38 de sezaryen oldum. Şimdi olsa sonuna kadar beklerdim ama doktor o zaman zor dönmesi büyüdü artık diyince tamam alın dedim. Senin için bunları konuşmak erken ama.Kızlar bişi sorucam. Burda anne pasaportu gibi bir şey var, Türkiye'de var mı bilmiyorum, böyle küçük bir defter. Tüm gelişmeler, tıbbi ilerleme, bebek boyutu, gelisimi, annenin kilosundan geçmiş hastalıklarına kadar falan her sey her kontrolde elle yaziliyo, bayagi detayli bir sey. Bugün tıbbi terimler ne ola ki diye baktığımda "çocuğun duruşu" diye bir alan gördüm, son kontrolde doktor bir kısaltma yazmış. O ne diye google'a baktım, benim oğlan emmi gibi oturuyormuş yayani kafa aşağıda değil tam tersi. Tabi o yetmez iyice Google derinliklerine dalam da kendimi iyice strese sokam dedim, doguma sezaryen olmak zorunda falan diyo.
Hep kahvehane emmisi gibi mi oturacak yoksa doguma kadar değişiyor mu bu pozisyonlar ya?
Akşamdan diğer malzemeleri beslenme kutusuna koyup yumurtalarını da cezvede hazır tut sabah uyanınca altını yakarsın giyinene kadar haşlanır yanına alırsın ben okulda yerdim öyle ilk teneffüsü dört gözle bekleyerekBiliyorum biliyorum sen haklısın zaten söylediklerinde amauslanmıyorum ki.. durduramıyorum kendimi yemezsem aklım hep yemediğim o şeyde kalıyor az önce bir poğaça alayım dedim simitler de güzel göründü gözüme aklımda kalmasın dedim ikisini de aldım. Yumurta falan yemek lazım sabahları ama vakit olmuyor ki erken uyanamıyorum hazırlayamıyorum sonra gelsin poğaçalar simitler.. erken kalkıp sağlıklı kahvaltı yapma perileri istiyorummm helpp
Malesef bende sabah kahvaltı yapamayanlardanım. Uyanıp, hazırlanıp ancak çıkabiliyorum. Sabah poğaça çay. Öğlen eve gidip vicdanımı rahatlatmak için yumurta vs.kahvaltı yapıyorum.Biliyorum biliyorum sen haklısın zaten söylediklerinde amauslanmıyorum ki.. durduramıyorum kendimi yemezsem aklım hep yemediğim o şeyde kalıyor az önce bir poğaça alayım dedim simitler de güzel göründü gözüme aklımda kalmasın dedim ikisini de aldım. Yumurta falan yemek lazım sabahları ama vakit olmuyor ki erken uyanamıyorum hazırlayamıyorum sonra gelsin poğaçalar simitler.. erken kalkıp sağlıklı kahvaltı yapma perileri istiyorummm helpp
Yav vallahi ben bunu biliyordum ama orda öyle yazınca insan anormal bir şeymiş gibi düşünüyor.Canım bu haftalarda zaten normali emmi gibi oturması. Kendi kendine stres arayıp bulup yaratmışsın resmen. 32. haftadan sonra baş aşağı dönmesi bekleniyor bebeklerin artık. Son haftalarında dönenler var.
TamamŞu an duruşu normal döner daha benim bebem hiç dönmedi ama hep kafa yukarıdaydı neler yaptım dönsün diye dönmedi, 38 de sezaryen oldum. Şimdi olsa sonuna kadar beklerdim ama doktor o zaman zor dönmesi büyüdü artık diyince tamam alın dedim. Senin için bunları konuşmak erken ama.
Benim de doguma bakış açım o, normal doğum istiyorum, yok olmadı sezaryen yapacak bir şey yok kendimi tıbbın eline bıraktım ama sanırım içten içe normal doğumu biraz fazla istiyorum.Canım şuan bebişlerin doğum pozizyonu alması için çok erken. Doğuma yaklaşınca pozisyon ona uygun hale geliyor. Gelmezse de sezaryen olur, önemli olan sağlıkla gelsinler di mi
Evet yav döndüğünü falan hissediyorum ondan bana çok garip geldi, sürekli öyle duramaz diye düsündüm ama niye öyle yazılsın falan da dedim aman işte arandım heralde bilmiyorumÇok normal ki bu durum. 9 ay baş aşağı durmuyolar yatıyolar oturuyolar yuvarlanıyolarhiç germe kendini. Hatta pilateste de bebeği döndürmek için hareketler var son haftalarda. Biir sürü yöntemi var bu yöntemler niye var? Çünkü hiçbir bebek başlangıçtan itibaren doğum pozisyonunda durmuyor. Kısacası rahat ol
allah seni minik emmi ya. bence değişir. bunlar sürekli dönmüyor mu içerde bi o yana bi bu yana. ki milletin doğumdan önce döndüğü bile oluyor ya da pilatesle falan değişiyor pozisyonları. bence şimdiden dert etmeKızlar bişi sorucam. Burda anne pasaportu gibi bir şey var, Türkiye'de var mı bilmiyorum, böyle küçük bir defter. Tüm gelişmeler, tıbbi ilerleme, bebek boyutu, gelisimi, annenin kilosundan geçmiş hastalıklarına kadar falan her sey her kontrolde elle yaziliyo, bayagi detayli bir sey. Bugün tıbbi terimler ne ola ki diye baktığımda "çocuğun duruşu" diye bir alan gördüm, son kontrolde doktor bir kısaltma yazmış. O ne diye google'a baktım, benim oğlan emmi gibi oturuyormuş yayani kafa aşağıda değil tam tersi. Tabi o yetmez iyice Google derinliklerine dalam da kendimi iyice strese sokam dedim, doguma sezaryen olmak zorunda falan diyo.
Bi ara yapmıştım bir iki gün ayıcıklı bir beslenme kutusu alıp hazırlamıştım ama kısa sürdüAkşamdan diğer malzemeleri beslenme kutusuna koyup yumurtalarını da cezvede hazır tut sabah uyanınca altını yakarsın giyinene kadar haşlanır yanına alırsın ben okulda yerdim öyle ilk teneffüsü dört gözle bekleyerek
ben de pazartesi olacağım acaba yan etkileri oluyor mu aşı olanlar yazabilir miKızlar Tetanoz aşımı oldum geldim. Bir daha ne zaman yapılıyor bu aşı? bişi demedi ebem bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?