2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım şuan bebişlerin doğum pozizyonu alması için çok erken. Doğuma yaklaşınca pozisyon ona uygun hale geliyor. Gelmezse de sezaryen olur, önemli olan sağlıkla gelsinler di mi

Karusel @mehtap49 kızlar doğum sonrası korse kullandınız mı. Kullandıysanız hangisi
Ben pek verimli kullanamadım ya bunalttı beni külot gibi giyilenler var ya ondan giydim baktım dikişlerimde bi sertleşme oldu çıkardım hemen korktum, yamuna giydim sıktı, belden kemerli gibi olanlardan taktım o da bunalttı giymedim sonra hiç

korseyi bende şimdiden merak ediyorum. Kullanabilenler yazarsa fikir ediniriz.

E ben şimdiden işte zorlanıyorum o zaman napcaksak vayh
Ya geçiyor bir şekilde o da belki de bana zor gelmiştir tosun gibi olmuştum bi de ben darlanmaya pek gelemem normalde de yürürken falan hızlıyımdır hareketim kısıtlanınca zor geldi

Anaa seni yermek için söylememiştim ki
Biliyorum biliyorum sen haklısın zaten söylediklerinde ama uslanmıyorum ki.. durduramıyorum kendimi yemezsem aklım hep yemediğim o şeyde kalıyor az önce bir poğaça alayım dedim simitler de güzel göründü gözüme aklımda kalmasın dedim ikisini de aldım. Yumurta falan yemek lazım sabahları ama vakit olmuyor ki erken uyanamıyorum hazırlayamıyorum sonra gelsin poğaçalar simitler.. erken kalkıp sağlıklı kahvaltı yapma perileri istiyorummm helpp

Şu an duruşu normal döner daha benim bebem hiç dönmedi ama hep kafa yukarıdaydı neler yaptım dönsün diye dönmedi, 38 de sezaryen oldum. Şimdi olsa sonuna kadar beklerdim ama doktor o zaman zor dönmesi büyüdü artık diyince tamam alın dedim. Senin için bunları konuşmak erken ama.

Akşamdan diğer malzemeleri beslenme kutusuna koyup yumurtalarını da cezvede hazır tut sabah uyanınca altını yakarsın giyinene kadar haşlanır yanına alırsın ben okulda yerdim öyle ilk teneffüsü dört gözle bekleyerek

Detaylı ultrason randevumu yaktım ben. Kadın doktor hassasiyetim var devlette bunu denk getirmem çok zor olacaktı biliyordum ama risk aldım. Odanın içinde bi dedem yoktu yani doluydu asistanlarla. Ben kadın doktor diye tercih etmiştim dedim iptal ettirdim özele gidicem artık nasip.

Malesef bende sabah kahvaltı yapamayanlardanım. Uyanıp, hazırlanıp ancak çıkabiliyorum. Sabah poğaça çay. Öğlen eve gidip vicdanımı rahatlatmak için yumurta vs.kahvaltı yapıyorum.

Canım bu haftalarda zaten normali emmi gibi oturması. Kendi kendine stres arayıp bulup yaratmışsın resmen. 32. haftadan sonra baş aşağı dönmesi bekleniyor bebeklerin artık. Son haftalarında dönenler var.
Yav vallahi ben bunu biliyordum ama orda öyle yazınca insan anormal bir şeymiş gibi düşünüyor.

Tamam valla sen de iyi ki doğurmuşsun, bize çok faydası oluyo

Canım şuan bebişlerin doğum pozizyonu alması için çok erken. Doğuma yaklaşınca pozisyon ona uygun hale geliyor. Gelmezse de sezaryen olur, önemli olan sağlıkla gelsinler di mi
Benim de doguma bakış açım o, normal doğum istiyorum, yok olmadı sezaryen yapacak bir şey yok kendimi tıbbın eline bıraktım ama sanırım içten içe normal doğumu biraz fazla istiyorum.

Evet yav döndüğünü falan hissediyorum ondan bana çok garip geldi, sürekli öyle duramaz diye düsündüm ama niye öyle yazılsın falan da dedim aman işte arandım heralde bilmiyorum

allah seni minik emmi ya. bence değişir. bunlar sürekli dönmüyor mu içerde bi o yana bi bu yana. ki milletin doğumdan önce döndüğü bile oluyor ya da pilatesle falan değişiyor pozisyonları. bence şimdiden dert etme

benim çocuk da hep sırtını dönüyor ya ultrasonda bi tane yakışıklı fotosu olmadı. ikili test ölçümü yapılcağı gün de sürekli ekrana bakıyor diye ölçüm yapamamıştı doktor. bu sürekli ekrana bakıyor diye şikayet etmişti doktor. ya o gün küstü ya anası gibi gıcık işine gelmediğinde poposunu dönüyor

Kızlar Tetanoz aşımı oldum geldim. Bir daha ne zaman yapılıyor bu aşı? bişi demedi ebem bana.

Bi ara yapmıştım bir iki gün ayıcıklı bir beslenme kutusu alıp hazırlamıştım ama kısa sürdü pazartesi başlayayım yaa dediğin gibi yapıyım ben hazırlanırken yumurtam olur zaten dimii aiyy hadi inşallah istikrarlı ilerlerim teşekkürler sağlıklı kahvaltı yapma perim oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…