- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Benim ebemin aklı havada. Bana 1 ay önce 26 Ocak tarihine kontol randevusu vermişti. O gün tetanoz da olurum madem. 3-5 günlük gecikmeden bişi olmaz snaırım.Ben 5arlık salı oldum 2.doz içinde 18 ocakgün verdi
Geç olunca bişey olmaz herhalde normalde 20hafta olmam lazımdı 21haftada oldum bişey olmadıBenim ebemin aklı havada. Bana 1 ay önce 26 Ocak tarihine kontol randevusu vermişti. O gün tetanoz da olurum madem. 3-5 günlük gecikmeden bişi olmaz snaırım.
Zeypba tekstil çok güzel müslinleri. Oradan almıştım yine 2021 de.müslin de müslin
Bana 1 ay sonra gel şeker yüklemesiyle beraber 2. Dozu yaparız dedi. İkisini aynı gün kaldıramam da aynı hafta hallederim sanırımKızlar Tetanoz aşımı oldum geldim. Bir daha ne zaman yapılıyor bu aşı? bişi demedi ebem bana.
Aslında 2 baklavaya eşdeğer bişey çok abartılıyor. Doktorum perinatolog bu şekilde söylemişti. Gün içinde daha fazla şeker tükettiği oluyor insanın mesela geçen hafta doğum günümdü 1 haftadır full pasta kesiliyor yiyorum fln normalde dikkat etmeme rağmen Allahtan akşam 7 den sonra hiç bir şey yemediğim için yarım kilo fazla ile devam ediyorum ama demek istediğim orada verilen şekerin fazlasını aldığımız günler oluyor. Bende doktoruma güveniyorum ve sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. Geçen sefer yaptırmıştım. Yine yaptıracağım bende.Ya ben de öyle kötü şöyle kötü diyenleri anlamıyorum. Zaten hamilelere ağrı kesici dahi içirtmiyorlar bişi olmasın diye. Kötü bir şey olsa niye doktorlar ısrar etsin.
İnsanlarda niyeyse iyiden ziyade kötüye daha hızlı inanma meyili var maalesef. 100 yorum içinden 1 kötü yorum görürsün ve "acaba" düşünceleri başlar.
Ben yaptıracağım şeker yüklemesi. Şeker yüklemesi dediğimiz şey zaten aslında günlük yaşamda çoğumuzun yaptığı şey ancak bunu ölçecekler. Başka bişi değil. Hamilelik şekeri varsa çok riskli durumlar ortaya çıkabiliyor.
Ancak bu yine kişinin kendi kararı. BEnde pcos var, insülin direncim vardı zamanında ve babam şeker hastasıydı. O yüzden riske atamam ne kendimi ne bebeğimi.
Ben bio-oil yağ kullanıyorum. Gece uyumadan önce sürüp yatıyorum cildim normalde çok kuru. Sürmediğimde karın derim gerilip kaşınıyor. Dökülme de yapmadı bende hatta gündüzleri yumuşacık oluyo karnım sanırım işe yarıyo. Kremlerin içeriği yağlar kadar doğal olmuyo istersen farklı yağlar deneyip en son işe yaramazsa krem düşünSize bir şey sorucam kızlar, ben karnıma yağ kullanıyorum ama böyle pul pul dökülme oluyor yağ kullandıktan sonra. Kullanamıyor muyum ben bu yağı, niye böyle oluyor kreme mi döneyim? tek bir markada olan bir şey değil bu arada, bebe yağı kullandığım dönemde de oluyordu burt’s bees kullanıyorum şimdi onda da oluyor.
Sen yanında 1 tane parol bulundur olmadı.teşekkür ederim arkadaşlar umarım ateş falan olmaz işe gideceğim sonrasında :)
Ana, şeker yüklemesini aile hekimleri de yapabiliyor mu. İlk kez duyuyorumBana 1 ay sonra gel şeker yüklemesiyle beraber 2. Dozu yaparız dedi. İkisini aynı gün kaldıramam da aynı hafta hallederim sanırım
Benim de sabahları hareketleniyor her gün. Gün içinde çok hareketsiz oluyor genelde. Ara ara hafif hafif hissediyorum. Sonra akşam tekrar hareketleniyor. Uykumdayken uyandıkça da hissediyorum.Kızlar bebişimin uyku düzeni yavaştan oluştu sanırım. Her gün saat 7de eşimi işe gönderirken uyanıp pıt pıt tekmeler 8 8.30 gibi tekrar uyuyordu. Bugün saat kaç oldu ses yok hala niye öyle oldu ki
Benimkine daha çok var aşko 29 Aralıksen de yaz sonucu, hangi gün gidiceksin?
Unutma yumurtayı ocakta şekerim poğaça hayalleri kurarkenBi ara yapmıştım bir iki gün ayıcıklı bir beslenme kutusu alıp hazırlamıştım ama kısa sürdüpazartesi başlayayım yaa dediğin gibi yapıyım ben hazırlanırken yumurtam olur zaten dimii aiyy hadi inşallah istikrarlı ilerlerim teşekkürler sağlıklı kahvaltı yapma perim oldun
benim de 22.hafta o haftaya denk gelicek. belki aynı gün bile denk gelebilir bakalım.Benimkine daha çok var aşko 29 Aralık
Bana bir ay sonra dediler 2.siniKızlar Tetanoz aşımı oldum geldim. Bir daha ne zaman yapılıyor bu aşı? bişi demedi ebem bana.
Kızlar hadi bilgi paylaşimı yapalım doğumum 18nisan gösteriyor artıkın bebiş erken yada geç gelmek ister bilmiyorum nasip zıbınları uzun kollu ilk ay için aldım sonrasında kısa kolluda aldım da hangisi daha çok kullanılıyor bide yazın kısa kollu giydirebilirz dimi temmuzda Ağustosta felan şuanda kıştayız yazlık şeyler indirimde genellikle yazlık kaö ay almam lazım 3 6 aymı 6 9 mı gerçi bebeğin kilosuna göre değişiyor ama ben bebek alışverişinde çok krarsız kalıyorum bazen nerden başlicsğımı bilmiyorum isimli hastane çıkışı yaptırmayındüşünütorım yaptıranınız var mı güvenilir sayfa falan öneri alabilirim
Yarın gidicem kuşum. Tam 23+0 inşallah. Yazarım tabiCanim senin perinatoloji randevusu yarın mıydı bende özgür beye aldım şimdi inşallah memnun kalırsın yaz buraya mutlaka 22+3 de gidecem senin hangi gün oluyor tam
Valla ben baya bir uzun kollu aldım ilk 1-2 ay için. Havalara belli olmuyor, geçen sene bile İzmir'e geç gelmişti yaz. Mayıs ayında evin içinde doğalgaz yaktığımızı hatırlıyorum bazı günler. Bir de beişlere serin gelebeilir.Kızlar hadi bilgi paylaşimı yapalım doğumum 18nisan gösteriyor artıkın bebiş erken yada geç gelmek ister bilmiyorum nasip zıbınları kısa kollu ilk ay için aldım sonrasında kısa kolluda aldım da hangisi daha çok kullanılıyor bide yazın kısa kollu giydirebilirz dimi temmuzda Ağustosta felan şuanda kıştayız yazlık şeyler indirimde genellikle yazlık kaö ay almam lazım 3 6 aymı 6 9 mı gerçi bebeğin kilosuna göre değişiyor ama ben bebek alışverişinde çok krarsız kalıyorum bazen nerden başlicsğımı bilmiyorum isimli hastane çıkışı yaptırmayındüşünütorım yaptıranınız var mı güvenilir sayfa falan öneri alabilirim
Bende uzun kollu iç zıbınlar gördüm ama çıtçıtlı olanlar daha iyi gibi onda sırtı açılcak gibi hissettimValla ben baya bir uzun kollu aldım ilk 1-2 ay için. Havalara belli olmuyor, geçen sene bile İzmir'e geç gelmişti yaz. Mayıs ayında evin içinde doğalgaz yaktığımızı hatırlıyorum bazı günler. Bir de beişlere serin gelebeilir.
Kısa kolluları da 3-6 ay arası olanlardan alacağım. Zaten yeterli olur. Sonrasında lazım oldukça bebeiş varken de alışveriş yapabilirim. Ama mesela dün 1 yaş takım gördüm uygun geldi fiyatı aldım. Nasılsa gün gelir giyer.
Asıl iç zıbın almak gerekiyormuş bolca herkes aynı şeyi diyor.Ben uzun kollu hiç almadım almayacağım. Kalın askılı olarak alıyorum iç zıbını. Ama yaz ayı için belki tişört gibi olanlardan alırım beğenirsem bir kaç tane.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?