2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 5arlık salı oldum 2.doz içinde 18 ocakgün verdi
Benim ebemin aklı havada. Bana 1 ay önce 26 Ocak tarihine kontol randevusu vermişti. O gün tetanoz da olurum madem. 3-5 günlük gecikmeden bişi olmaz snaırım.

Benim ebemin aklı havada. Bana 1 ay önce 26 Ocak tarihine kontol randevusu vermişti. O gün tetanoz da olurum madem. 3-5 günlük gecikmeden bişi olmaz snaırım.
Geç olunca bişey olmaz herhalde normalde 20hafta olmam lazımdı 21haftada oldum bişey olmadı

teşekkür ederim arkadaşlar umarım ateş falan olmaz işe gideceğim sonrasında :)

Kızlar bebişimin uyku düzeni yavaştan oluştu sanırım. Her gün saat 7de eşimi işe gönderirken uyanıp pıt pıt tekmeler 8 8.30 gibi tekrar uyuyordu. Bugün saat kaç oldu ses yok hala niye öyle oldu ki

Aslında 2 baklavaya eşdeğer bişey çok abartılıyor. Doktorum perinatolog bu şekilde söylemişti. Gün içinde daha fazla şeker tükettiği oluyor insanın mesela geçen hafta doğum günümdü 1 haftadır full pasta kesiliyor yiyorum fln normalde dikkat etmeme rağmen Allahtan akşam 7 den sonra hiç bir şey yemediğim için yarım kilo fazla ile devam ediyorum ama demek istediğim orada verilen şekerin fazlasını aldığımız günler oluyor. Bende doktoruma güveniyorum ve sağlıksız olduğunu düşünmüyorum. Geçen sefer yaptırmıştım. Yine yaptıracağım bende.

Ben bio-oil yağ kullanıyorum. Gece uyumadan önce sürüp yatıyorum cildim normalde çok kuru. Sürmediğimde karın derim gerilip kaşınıyor. Dökülme de yapmadı bende hatta gündüzleri yumuşacık oluyo karnım sanırım işe yarıyo. Kremlerin içeriği yağlar kadar doğal olmuyo istersen farklı yağlar deneyip en son işe yaramazsa krem düşün

Kızlar bebişimin uyku düzeni yavaştan oluştu sanırım. Her gün saat 7de eşimi işe gönderirken uyanıp pıt pıt tekmeler 8 8.30 gibi tekrar uyuyordu. Bugün saat kaç oldu ses yok hala niye öyle oldu ki
Benim de sabahları hareketleniyor her gün. Gün içinde çok hareketsiz oluyor genelde. Ara ara hafif hafif hissediyorum. Sonra akşam tekrar hareketleniyor. Uykumdayken uyandıkça da hissediyorum.

Unutma yumurtayı ocakta şekerim poğaça hayalleri kurarken

Kızlar hadi bilgi paylaşimı yapalım doğumum 18nisan gösteriyor artıkın bebiş erken yada geç gelmek ister bilmiyorum nasip zıbınları kısa kollu ilk ay için aldım sonrasında kısa kolluda aldım da hangisi daha çok kullanılıyor bide yazın kısa kollu giydirebilirz dimi temmuzda Ağustosta felan şuanda kıştayız yazlık şeyler indirimde genellikle yazlık kaö ay almam lazım 3 6 aymı 6 9 mı gerçi bebeğin kilosuna göre değişiyor ama ben bebek alışverişinde çok krarsız kalıyorum bazen nerden başlicsğımı bilmiyorum isimli hastane çıkışı yaptırmayındüşünütorım yaptıranınız var mı güvenilir sayfa falan öneri alabilirim

Valla ben baya bir uzun kollu aldım ilk 1-2 ay için. Havalara belli olmuyor, geçen sene bile İzmir'e geç gelmişti yaz. Mayıs ayında evin içinde doğalgaz yaktığımızı hatırlıyorum bazı günler. Bir de beişlere serin gelebeilir.
Kısa kolluları da 3-6 ay arası olanlardan alacağım. Zaten yeterli olur. Sonrasında lazım oldukça bebeiş varken de alışveriş yapabilirim. Ama mesela dün 1 yaş takım gördüm uygun geldi fiyatı aldım. Nasılsa gün gelir giyer.

Asıl iç zıbın almak gerekiyormuş bolca herkes aynı şeyi diyor.Ben uzun kollu hiç almadım almayacağım. Kalın askılı olarak alıyorum iç zıbını. Ama yaz ayı için belki tişört gibi olanlardan alırım beğenirsem bir kaç tane.

Bende uzun kollu iç zıbınlar gördüm ama çıtçıtlı olanlar daha iyi gibi onda sırtı açılcak gibi hissettim benim birde takıntım bar sırtı açık olmicam kendimde eşimde çocuk görsem sırtı açık atleti dışarda görünce dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…