2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ben de pazartesi olacağım acaba yan etkileri oluyor mu aşı olanlar yazabilir mi
kişiden kişiye hatta bağışıklık durumunuza göre bile değişiyor, bende kolumu yukarı kaldırınca ya da bastırınca hissettiren bir ağrı yapmıştı, iki üç gün sonra geçmişti. Hafif ateşlenen arkadaşlarımız da oldu burada ama ciddi bir sorunla karşılaşanı duymadım ya da görmedim.

Size bir şey sorucam kızlar, ben karnıma yağ kullanıyorum ama böyle pul pul dökülme oluyor yağ kullandıktan sonra. Kullanamıyor muyum ben bu yağı, niye böyle oluyor kreme mi döneyim? tek bir markada olan bir şey değil bu arada, bebe yağı kullandığım dönemde de oluyordu burt’s bees kullanıyorum şimdi onda da oluyor.

Hanımlar bişi soracağım hani diyorlar ya sol tarafa doğru yatın bebeğe öyle daha çok kan gidiyor eşinden ve bebek daha rahat ediyor diye ben sabah uyandığımda sol tarafımda yara var gibi ağrı giriyo acaba bebek o tarafta uyuduğu için mi oluyor yada böyle bi ağrı çeken var mı zaten sabahları karnım yok gibi bişi korku giriyor her çocuk farklı isterseniz on tane doğurun hepsinde ayrı telaşlısınız

Ya onla ilgili eğer rahatsız hissetmiyorsanız kendinizi veya tansiyonunuz düşmüyorsa istediğiniz gibi yatabilirsiniz tadında birkaç doktor paylaşımı gördüm, ben döne döne uyuyorum çok şükür bacak kramplarım dışında ağrım sızım olmuyor. Kendi doktorunuza danışın bence

Canım kremin emilimiyle yağınki bambaşka. Yağ daha hızlı ve yoğun nüfuz ediyor deriye. Krem kullanırsan günde üç beş kere kremlenmen lazım aynı etkiyi alabilmen için

Tatlım yağ nemi ceker. Yağ kullanacaksan ellerini ve karnını önce hafif suyla islat, sonra yağı sür ancak öyle istediğin verimi alırsın. Yoksa yağın öyle vücuttaki nemi çekmek gibi insanı şaşırtan bir yanı vardır. Yine olmadı dersen kreme dönmen lazım, demek ki cilt tipin yağa uygun değildir.

Doktorlar istediğiniz gibi yatın diyor. Zaten vücut rahat etmediğinde sinyal veriyor. Ben hala sort üstü yatıyorum. Baktım tansiyon düşüyor hemen soluma dönüyorum. Yada sağıma

Sürekli aynı pozisyonda yatmak iyi gelmiyor olabilir, o kadar saat üstüne yatınca ağrı oluyordur. Benim bayadir karnim var o yüzden yüz ya da sırt üstü yatamıyorum ama sürekli sağ sol değiştiriyorum, bir zaman sonra rahatsız ediyor.

benim gece uyurken belim ağrıyor ya sinir oluyorum. sabaha uyanınca da hiçbir şey yok gibi rahat uyku pozisyonunu bulamadım. bugün de enerjisiz geçiyor mesela uykumu alamadığım için

ıslatarak sürüyorum ama belki de dediğin gibi cilt tipim uygun değil yağ için. cintoniklime ciğim sen de mi weleda kullanıyordun, sterne weleda kullanıyor biliyorum o yüzden ona sormadım

Doktorlar istediğiniz gibi yatın diyor. Zaten vücut rahat etmediğinde sinyal veriyor. Ben hala sort üstü yatıyorum. Baktım tansiyon düşüyor hemen soluma dönüyorum. Yada sağıma
Canim senin perinatoloji randevusu yarın mıydı bende özgür beye aldım şimdi inşallah memnun kalırsın yaz buraya mutlaka 22+3 de gidecem senin hangi gün oluyor tam

Belki cildin çok kurudur, bir keselen ölü deriyi at olmadı. Arından kurulanmadan ıslakken vücudun yağlan. Birisi yazmıştı buraya ebesi demiş, yağı ıslakken sür daha iyi emer diye. Ben kurulanıp sürüyorum gerçi ama pul pul olma durumu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…