2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Dişim kırıldı dişçi çekilmesi lazım dedı kadın dogumcum diş enfekte olursa daha kötü dedi tamam dedı ama korkuyorum 21+0 ım bir sey olur mu sizce

Ben de çıtçıtlı alırım, başka var mı denk gelmedim.

Dişim kırıldı dişçi çekilmesi lazım dedı kadın dogumcum diş enfekte olursa daha kötü dedi tamam dedı ama korkuyorum 21+0 ım bir sey olur mu sizce
Yok olmaz. Eski iş yerimde vardı bir kız ileriki haftalarda dişini çekmişti doktor. Hamileliğin belli bir döneminde zorunlu diş uyguylamaları yapılıyor. Zaten bebişe bir şey oalcak olsa mutlaka biri derdi hiç olmazsa bekleyelim falan diye.

Geçmiş olsun kuzum.

3-6 ay arası dişle ilgili müdahaleler için en uygun zaman diye biliyorum. Geciktirmeden çektir bence sonra iltihap olursa antibiyotik almak zorunda kalırsın daha kötü

bir şey olmaz güzelim, olacak olsa çekelim demezler. geçmiş olsun <3

Kızlar gül hastalığı olan var mı? Gebelikle beraber yüzümde lekeler başladı gebelik maskesi sandım doktora gittim hafif gül hastalığı dedi krem verdi kızarıklıklar var yer yer sızlıyo resmen yüzüm

Ben varım. Zamanında ne ilaç kullandım gerçekten hatırlamıyorum ama artık kullanmıyorum. Yüzü sürekli nemlendirmek gerekiyor sabah akşam. Ayrıca öyle migros wtasons nemlendiricileri ile değil. Bu konuda çok pahalı kremler denedim kullandım ve en son Bioderma AR kreminde karar kıldım. yıllardır kullandığım tek cilt kremidir. Pahalı ama tavsiye ederim.

Yüzüne çok su değdirmemen gerekiyor. Senelerdir sabahları sadece parmak uçlarımla gözlerimi yıkarım bu yüzden.

Çok sıcak ve çok soğuk azdırıyor. Sıcak duş alacaksan yüzüne çok su değmesin. Kafanı geri atıp yıkamaya çalış. Havalar soğudu, atak dönemindeysen yüzüne şal sarıp dışarı çıkabilirsin. Pandemide maske kullanmaya başlamıştı o da işe yarıyor. Soğuk rüzgarı kesiyor. Güneş kremi sürmelisin mutlaka ve onun da içeriği iyi olmalı maalesef her şey olmuyor. Onu da çok araştırdım en iyi gelen güneş kremi Solante'nin. Hem kremi hem güneş kreminin görsellerini aşağıya bırakacağım.

Bu arada kahve, çay, baharatlı yiyecekler tüketmemelisin atak dönemindeyken. Süt tüketme, glutensiz beslenmeye çalış bu ara. İçeriden de desteklemek gerekiyor.

Her gece temiz yastık yüzüne suratın değmeli mutlaka, bir gece önceden olan yüze suratın değmesin. Olabildiğince stresten uzak kalmaya çalışmalısın bir de. Kendini rahatlatacak bir şeyler bul. Makyaj vs falan yapma sakın bu süreçte.

.

Canım çok teşekkür ederimm. Ben bilmiyodum bende olduğunu hamilelikle beraber mi arttı? Bi de atak dönemleri mi varmış sonrasında normale dönüyor mu? Ne kadar sürüyo? Güneş koruyucu solante pregna var bende de nemlendirici olarak cosmed aldım su bazlı doktor onu önerdi cosmed bulamazsan bioderma al dedi seninkisini de denerim. Yüz yıkama köpüğü aldım yine temizleme açısından cosmedden. Hiç ucuza kaçmadım hiçbirisinde. Bide dermotolog azelderm diye bi krem verdi gebelikte kullanılıyor dedi. Kadın doğumcuma sordum kullanabilirsin dedi gece yatarken sürücem sadece. Atak dönemi dışında böyle gözükmüyor dimi? Bi tuhaf oldu yüzüm çünkü ve sızlıyor

ıslatarak sürüyorum ama belki de dediğin gibi cilt tipim uygun değil yağ için. cintoniklime ciğim sen de mi weleda kullanıyordun, sterne weleda kullanıyor biliyorum o yüzden ona sormadım
Elime ne geçerse sürüyorum duş sonrası. için rahat olsun istediğini sür z.yağı,badem,kakao.lierac,weleda. Vaselinein losyonu var istersen onu dene o da fena değil.
Rozanın en büyük düşmanı sıcak ve aşırı soğuk. Duşunu ılık alırsın. Emzirmen bitince lazerle daraltırsın kılcalları çözümü var endişelenme canım. Gebelikle gelmesinin sebebi hormonlara bağlı stres. Yatıştırıcı losyon verir dermatolog genelde vermedi mi sana
+Afra yazmış zaten her şeyi

Bana azelderm diye bir krem verdi canım geceleri sür dedi. Gebelikte demek ki ondan oldu emzirmem bitince başlarım artık tedavisine çözümü varsa tamam

Salı gidicem kafamda bir sürü soru bi ay gitmiyorsun bi aylık dolu dolu soruların oluyor ya

Doktorlar istediğiniz gibi yatın diyor. Zaten vücut rahat etmediğinde sinyal veriyor. Ben hala sort üstü yatıyorum. Baktım tansiyon düşüyor hemen soluma dönüyorum. Yada sağıma
Valla ben aslında sola dönük deliksiz uyuyorum oda uyandığımda o tarafım bıçaklanmıs gibi ağrım oluyor

Bende öyle düşündüm bebişidedaha çok o bölüme yakın hissediyorum ondan da olabilir diyorum ya diğer çocuklarda hiç böyle bilgiler bilmezdim yatardım yüz üstü hariç her şekilde şimdi öyle mi böyle mi şöyle mi kafam doluyor

Yok atak dönemi dışında normal gözüküyor. Ancak bir kere yakalanınca maalesef ömür boyu ara ara tekrarlayan bir şey o yüzden korumak gerekiyor. Ben artık senelerdir hiç ilaç kullanmıyorum mesela.

Cosmed bana yaramamıştı, umarım sana yarar. Çünkü hafif demiş sana başlangıç demekki. Benim ileri seviye maalesef. Benim yüz yıkama jelim de biodermanın aynı serisinden.

Benim lazer şansım yok maalesef. Keşke olsa. İleri seviyedeyim. Hayatımın 20 senesi bu hastalıkla geçti ve suçlusu doktorlar. Kortizonlu kremleri dayadılar dayadılar. Her seferinde geçti sandım ve cildim incelmiş kremler yüzünden. Artık öyle lazer falan işe yaramayacak boyutta. Ben yandım başkaları yanmaz umarım.

Evet dogru gene bir hemsıreye yaptırıp ogreneyım ben de

3-6 ay arası dişle ilgili müdahaleler için en uygun zaman diye biliyorum. Geciktirmeden çektir bence sonra iltihap olursa antibiyotik almak zorunda kalırsın daha kötü
Aynen herkes cektır dıyor bismilllah diyip cektırcem artık asprini bırakıp süre beklicem biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…