2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Annemde var roza ve sendeki gibi ileri seviyede. Kaç doktor gezdi hepsi ağır kremler verdi. En sonunda Üsküdar’da bi doktor bulduk Gürbüz Çetindağ. O rozayı tamamen geçirmeyi vadetmedi, bildiğin kozmetik bakım ürünleri verdi. Rozaya has yıkama jeli, güneş kremi, bb krem vs. Stresten uzak dur dedi bi de tabi ki. Şimdi düzenli uyguluyor bu cilt bakım rutinini ve yediklerine bi sınır koymuyor. Aynı şekilde yüzünü yıkama konusunda da sorun yaşamıyor. Bakımını düzenli yaptığı sürece iyi çok şükür

Eğer yaramazsa seninkine geçerim. Demek ki ömür boyu olucak bu zormuş ama görüntüsü ayrı sızlaması ayrı bi sıkıntı. Çok geçmiş olsun sana da cilt hastalıkları zor

Kızlar bebişimin uyku düzeni yavaştan oluştu sanırım. Her gün saat 7de eşimi işe gönderirken uyanıp pıt pıt tekmeler 8 8.30 gibi tekrar uyuyordu. Bugün saat kaç oldu ses yok hala niye öyle oldu ki
Benim bir bucuk gün boyunca hic sesi solugu cikmadi iki gün önce. Sonrasinda yine her zamanki saatinde güm güm etmeye basladi, o anki rahatlama var ya... Sonra biraz arastirdim, bu dönemlerde normalmis. Baska bir yere saklanmis olabilir, cunku hala daha yerleri var diyorlar, bir de tam büyüme fazi öncesi hic hareket etmeme olurmus, sonra yine ataga gecerlermis büyüyüp gelip ^^ Bircok sebebi var yani dert etme.

saklambaç oynuyor sıpaya bak ya. ben de bazen arkaya mı kaçtı acaba diyorum

Kizlar sizinle su ani paylasmak istiyorum. Bu hafta iznim vardi, bugün evdeyim. Disarida lapa lapa kar yagiyor, her yer bembeyaz. Ben koltukta oturdum, kahvemi iciyorum, disari bakiyorum, sizin zibin muhabbetlerinizi okuyorum falan.

Cok guzel degil mi? Durup birkac dakika düsününce cok gercekdisi geliyor hatta. Bunu bebegine cok zor kavusmus olanlarimiz ozellikle iyi anlayacaklardir. Her gün cok guzel ve her gun sükür sebebi <3

Kuzum üniden beri bu eylül ayına kadar medikal estetik hekimleri,dermatologlarla çalıştım roza tedavi sonrası topikal uygulamaları yaptım. Doğru tedavi+kombine bakımlarla rahatlamayan bir hasta görmedim. Bu alanda tecrübeli bir dermatolog bile bunun tedavisini yapabilir. Tipi kaç olursa olsun. (Cerrahiden bahsetmiyorum. O gerekirse zaten artık roza olmuyor.) Ömür boyu tabiki tekrarlamaz denmez,hayat boyu sizinle kalacak dediğin gibi,ama minimuma indirilir hayat kaliteni arttırır. Yandım falan diye düşünme lütfen. Şu bebişleri doğuralım sağ salim. Halledersin.Bir tek ölüme çare yok

Kızlar ben lcwden müslin aldım. İkisi 70tl. Ucuza aldım diye sevindim. Eve geldim bir açtım yüz havlusu kadar.
Müslin muhabbeti bu grubun imzası olmadı mı ya neyse bence kullanılır yine de. İkili kurulama bezi alsan hemen hemen o fiyat

Müslin muhabbeti bu grubun imzası olmadı mı ya neyse bence kullanılır yine de. İkili kurulama bezi alsan hemen hemen o fiyat
Bide diyorum üff ne akıllı tasarruflu kadınım tek kalmış reyonda denk getirdim falan.Bir açtım küçücük. Dedim seni gidi köylü kurnazı seni

Oy seneye bugün o koltukta kucağında oğluşunla kıkır kıkır oturucaksın asıl o zamanlar gör sen anın güzelliğini

Peki benim hala tam olarak ne oldugunu anlamamis olmam...
Ya müslin nereden alabilirim memnun kalan link atabilir mi diye sordum. Allaaah bu bir dallandı budaklandı müslin de müslin. Hepimiz soruyoruz kim nerede ne için kullanıyor diye,linkler havada uçuşuyor(abartmış olabilirim) Meğer herkesin müslin yarası varmış. Öyle ufak bir bez parçasını baya bir konuştuk. Bir olayı olmadı aslında

Unutma yumurtayı ocakta şekerim poğaça hayalleri kurarken
Ya ben priz ocak konusunda çok takıntılıyım herkes dalga geçer bu yüzden her gün foto çeker çıkarım falan.. bundan kurtulmak için sabahları artık ne ütü ne ocak bişey yapmıyorum yapınca o günüm zehir oluyor okulum da uzak dönemiyorum. Kocam da artık illallah etti adam öğle arası yemek mi yesin evi kontrole mi gitsin yıldı artık gitmem diyor el mahkum sabahları prizle ocakla ilişkimi kesmiştim. Artık yine bol bol foto çekip çıkarım napalım

Çünkü roza nın tedavisi yok maalesef. Belirtiler ve atağı azaltıyorsun. Sanki tamamen geçmiş gibi oluyor ancak belli dönemlerde tetiklenip azıtabiliyor. Yapılan lazerler bile bir süre insanlara iyileşmiş hissi veriyor ancak bir kaç sene sonra tekrarlıyormuş. Baya araştırdım doktorlarla görüştüm. En sonunda oradan buradan şuradan başka rozalıların uyguladığı hikayerlerden karışımla kendim deneyip memnun kaldığım şeyler oldu, yani bende bunlar işe yaradı. Demek benimki anneninkinden daha ileri seviye kuzum. Umarım daha da ilerlemez onunki de.

Kızlar Tetanoz aşımı oldum geldim. Bir daha ne zaman yapılıyor bu aşı? bişi demedi ebem bana.
ben de pazartesi olacağım acaba yan etkileri oluyor mu aşı olanlar yazabilir mi
Bir ay sonra ikinci doz oluyor terenozda. Ben de geçen hafta oldum. Bende ilk başta bir şey olmadı. 6 saat sonra baş ağrısı oldu parol aldım geçti. Gece kolum şişip ağrımış, pnun ağrısı ve ateşle uyandım. Sabaha karşı bir parol alıp yattım ateşim 37.2 idi. Bütün gün de oralarda kaldı. Akşamüzeri 37.5 olunca doktora yazdım, 2 parol alabilirsiniz ateş varsa dedi. Aldım ben de. Ateş beni çok yordu ve acayip kas ağrısı, mide ağrısı yaptı. Bir şey yiyemedim. Akşama doğru 8-9 gibi kendi kendine düştü. Duş alıp yattım, sabaha hiçbir şeyim kalmamıştı. Benim hamileyken ilk defa böyle 37.5 ateş oldu, o çok yordu. Onun dışında bir şey olmadı. Kol ağrım ve şişlik de 1-2 gün sürdü. Kolunuzu oynayın bol bol, o zaman çabuk geçiyor.

Eğer yaramazsa seninkine geçerim. Demek ki ömür boyu olucak bu zormuş ama görüntüsü ayrı sızlaması ayrı bi sıkıntı. Çok geçmiş olsun sana da cilt hastalıkları zor
Üzülecek bir şey yok. Dikkat ettikten sonra atak olmuyor zaten. Atak dönemindeyken bu dediğim her şeye özellikle dikkat ediyorsun ve kısa sürede toparlıyor cilt. Mesela ben artık makyaj bile yapamıyorum uzun yıllardır. En doğal içerikli en pahalı ürünü de alsam cildim hemen alevlenip yanmaya kabarmaya başlıyo. Ama senin daha başıymış, hamileliğe özgü bir durum var ilerlemeyecek inşallah. Dediğim gibi beni mahveden doktorlar oldu. En az 10 sene kortizonlu krem kullandırttılar ve cildimi mahveden asıl doktorlar oldu. Senin böyle bir durumun yok yani korkulacak bir şey yok.

teşekkür ederim :)

İnşallah canım dediklerine dikkat edicem doğumdan sonra belki de kendiliğinden yoluna girer görücez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…