Ne bileyım ben de görüyorum lazım demekkı aldım10lu ya da 5li hastane cikisi ne demek ki?
10 lusu muydu neyse ya napalım bitmişsse cunku ben baktım orda da o fiyatlardı bugunCivilde indirim vardı 400 tl
Civilde indirim vardı 400 tl
İnternette görmüştüm almayı unuttum görünce akşama geldi evet 10luydu battaniye herşey içinde zıbınlı tulumlu alt üst ful setti10 lusu muydu neyse ya napalım bitmişsse cunku ben baktım orda da o fiyatlardı bugun
Bedavaymıs 5liler 400 tl cunku hayırlısı bakalımİnternette görmüştüm almayı unuttum görünce akşama geldi evet 10luydu battaniye herşey içinde zıbınlı tulumlu alt üst ful setti
Almadığıma çok pişmanım şuanBedavaymıs 5liler 400 tl cunku hayırlısı bakalım
Hehe tüh:/Almadığıma çok pişmanım şuan
Çıtçıtlı zıbın yeter kız külota gerek yok benceBu bebişlerde zıbın altındaki çıt çıt yetermi ayrı külotta alıyor muyuz ne kadan cahilim
Tamamdır bence deÇıtçıtlı zıbın yeter kız külota gerek yok bence
Bizi dusunmeyen insanlari cidden Rabbime emanet ediyorum. Duamda olacaksin kuzum umarim sagselamet dogururuz bebeklerimizi 37 38 hafta gibiKuzum bu benim normal tansiyonum oldu diyebilirimhep böyle ve ilaçlara rağmen. Sen sakin ol lütfen
Tamamdir paketli gida tukettirtmiyor zaten benim bebis tursu ilk zamanlqrimdq cok asermistim aman aman ama artik yiyemiyorum hep aci cekiyor canim benimEvet tuzdan ve şekerden uzak durmak lazım. 13/9 sınır aslında çok yüksek değil. Hafif yürüyüş de iyi geliyor bence. Bir de bol su, 3 litre falan içiyorum ben. Turşu, paketli gıdayı falan evinize bile almayın bence.
Ben yükleme yaptırmıcam ilkindede doktorum önermemiştiKızlar selam sabah sağlık ocağına gidiyorum seker yüklemesi için. 75 ve 100 gram şeker bulunmadığını sadece 50 gram yükleme yaptıklarını söylediler. Bende eczaneden 75 gram şeker aldım. Onu götüreceğim yanımda 25. Haftadayim bu şekilde yalanınız varmi
Ay ben hiç 5'li ya da 10'lu almadım. Direkt tulum ve alt üst aldım bir de iç zıbın. Eldiven, şapka ve çorap da koyarım.sezeryan olayı olursa 2 3 gun hastane de kalcaz ya 10 lu hastane cıkısı aldım 3 4 tane yenıdogan tulumu var baska ne almak gerekır 5lı hastane çıkışındanda mı alsam acaba
Ben aşağıdakilerden aldım benzerlerini. Nisan doğum olacak ama hava soğuk olur. Battaniye gibi olan kundak içinde yatırcam. Hava ısınırsa da hemen diğerine geçircem.Ben İstanbuldayım ama hissetmedim depremi, herkese geçmiş olsun.
Uyku için ne alacaksınız? Ben bu kundak şeklinde uyku tulumlarından almayı düşünüyorum, ayına göre alın diyorlar, 0-3 aylık bir türlü bulamadım baktıklarımda.
Ben hastane çıkışı Chakra’dan aldım yüzde 50 indirim var, appte ek indirim de vardı, 4lü aldım, 500’e geldi galiba. Bodyleri pahalı geldi ama 1 tanesi 500 falan.
Ben normal hastanede yaptırdım, sağlık ocağında nasıl oluyor bilgim yok. Normal hastanede 75 ile oldu. İnşallah iyi çıkar senin de.Kızlar selam sabah sağlık ocağına gidiyorum seker yüklemesi için. 75 ve 100 gram şeker bulunmadığını sadece 50 gram yükleme yaptıklarını söylediler. Bende eczaneden 75 gram şeker aldım. Onu götüreceğim yanımda 25. Haftadayim bu şekilde yalanınız varmi
Yasal süre 8+8 yani toplam 16 hafta.Size sormam gereken bir şey var 37. Haftada izne ayrılacam yasal sinir en geç oymuş dogum sonrasi minimum sinir kac biliomusunuz. İzin kullanmak istemiyorum
Merhaba korkmanıza gerek yok aksine ani olumsuz bir durum gerçekleşmemesi için dr tercih etmiş olmalı. Ben kan sulandırıcı iğne + Coraspin 100 mg öğrenmeden öncesinden beri kullanıyorumHanimlar tüm sayfalari okudum sanirim ama cevap yazmak yerine begeniler attim cunku cevap verince nerde oldugumu unutuyorum sayfa olarakHamilelikte unutkanlaştım. Geçen randevum vardı .. Doktor yuzunu renkli sekilde gosterdi minik prensesimin ama ayaklair yuzunde uyuyordu doktor uyartti birazcik çatttı kaşlarini bize aşırı asabi var ya anam anam yandim 22 ci haftalarda cikti olcumleri hep ama gittigimde 23+4 filandim sat a gore.. Kan ilaci verdi bana ve coraspirin basladi tansiyonum sıkıntıli cunku bu aralar :/ korkudan icemedim coraspirini kullanan var mi ben cok korkuyorum ya ve geceleri cok uyanmaya basladim kulaklarjm cok çınlıyor 2 haftadır boynum omuzlarim agriyor. Cok yorgun hissediyorum kendimi ve her ultrasyonda solda kafasi ayaklari sagda yada mideme yakin bi bolgede duruyor hic donmuyor mu acaba benim kiz off su icmem lazim nasil kalkicam kesin sonra da wc ihtiyaci olcak vucudumda anam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?