2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bebişlerde zıbın altındaki çıt çıt yetermi ayrı külotta alıyor muyuz ne kadan cahilim

Ben İstanbuldayım ama hissetmedim depremi, herkese geçmiş olsun.
Uyku için ne alacaksınız? Ben bu kundak şeklinde uyku tulumlarından almayı düşünüyorum, ayına göre alın diyorlar, 0-3 aylık bir türlü bulamadım baktıklarımda.
Ben hastane çıkışı Chakra’dan aldım yüzde 50 indirim var, appte ek indirim de vardı, 4lü aldım, 500’e geldi galiba. Bodyleri pahalı geldi ama 1 tanesi 500 falan.

Kuzum bu benim normal tansiyonum oldu diyebilirim hep böyle ve ilaçlara rağmen. Sen sakin ol lütfen
Bizi dusunmeyen insanlari cidden Rabbime emanet ediyorum. Duamda olacaksin kuzum umarim sagselamet dogururuz bebeklerimizi 37 38 hafta gibi

Tamamdir paketli gida tukettirtmiyor zaten benim bebis tursu ilk zamanlqrimdq cok asermistim aman aman ama artik yiyemiyorum hep aci cekiyor canim benim

Kızlar selam sabah sağlık ocağına gidiyorum seker yüklemesi için. 75 ve 100 gram şeker bulunmadığını sadece 50 gram yükleme yaptıklarını söylediler. Bende eczaneden 75 gram şeker aldım. Onu götüreceğim yanımda 25. Haftadayim bu şekilde yalanınız varmi

Ben yükleme yaptırmıcam ilkindede doktorum önermemişti

Size sormam gereken bir şey var 37. Haftada izne ayrılacam yasal sinir en geç oymuş dogum sonrasi minimum sinir kac biliomusunuz. İzin kullanmak istemiyorum

sezeryan olayı olursa 2 3 gun hastane de kalcaz ya 10 lu hastane cıkısı aldım 3 4 tane yenıdogan tulumu var baska ne almak gerekır 5lı hastane çıkışındanda mı alsam acaba
Ay ben hiç 5'li ya da 10'lu almadım. Direkt tulum ve alt üst aldım bir de iç zıbın. Eldiven, şapka ve çorap da koyarım.

Ben aşağıdakilerden aldım benzerlerini. Nisan doğum olacak ama hava soğuk olur. Battaniye gibi olan kundak içinde yatırcam. Hava ısınırsa da hemen diğerine geçircem.

Ben normal hastanede yaptırdım, sağlık ocağında nasıl oluyor bilgim yok. Normal hastanede 75 ile oldu. İnşallah iyi çıkar senin de.
Size sormam gereken bir şey var 37. Haftada izne ayrılacam yasal sinir en geç oymuş dogum sonrasi minimum sinir kac biliomusunuz. İzin kullanmak istemiyorum
Yasal süre 8+8 yani toplam 16 hafta.
37. haftada izne ayrılınca kalan 5 haftalık süre sonraki 8 haftaya ekleniyor. 37'de izne ayrıldıktan sonra toplam 16 hafta izinlisin öyle düşün.

Minimum süre diye bir şey yok. Hiç bir iş yeri bu süre zarfında çalışanını yasal olarak çalıştıramaz cezası var.

Kızlar normalde ben anneme ve kayın valideme kilitlemiştim bu hastane setlerini dün kendi annemle e bebekten 5 li bir takım aldık 350 civarıydı sanırım, o sağolsun yorgan falan bişiler aldı, annemi eve bıraktık sonra kayın validemi düdüklemeye gittim o beni yerel bir mağazaya götürdü sağolsun ikisi de kendin seç dediler bana özgürlük verdiler. Kayınvalidem de 12 li takımı 350 liraya aldı. Mağaza ile yerel mağaza arasındaki fark dedim. Ama sonra oradaki adam bir küçük 5 li set verdi bu kullan at cinsi bişi dedi 50 lira şaka gibi. Bebek yıkanmadığı için bunu giydirin dedi basit bişi zıbın falan ilk önce gereksiz görmüştüm ama baktım annemlerinki baya datlışlar o kullan at cinsi şey çok mantıklı geldi. Tabiki kullanıp atmicam saklicam onu ama, Vay be dedim adam tecrübeli olunca bizi yönlendirdi. Tabiki ben sade bir insan olduğum için o yerel mağazada baya zorlandım yani cücük kadar bebeklere o süs nedir arkadaş ama aradaki fiyat farkı inanılmaz fazla idi. Baya şaşırdım. Annem ile kayınvalidem aynı gün alışveriş yaptı kayınvalidem yerel mağazada annemim 3 katı şey alıp annem ile aynı fiyatı ödedi. Annem gerçi beğendiğim modelleri bildiği ve beni bildiği için riske atmak istemedi ama… Yani inanılmaz enteresan geldi bana. Böyle şehrimizde bu yerleri bilmek basit şeyleri buralardan almak lazım diye düşündüm o bebek ne kadar giyecek ki o şeyleri sonuçta. İnternetten bile ucuz ben şok :)

Son düzenleme:
Merhaba korkmanıza gerek yok aksine ani olumsuz bir durum gerçekleşmemesi için dr tercih etmiş olmalı. Ben kan sulandırıcı iğne + Coraspin 100 mg öğrenmeden öncesinden beri kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…