2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doğumdan sonra da bebeğin ihtiyaçları olacak büyüyecek sonuçta o yerel mağazadan alırsın insan ilk hevesleniyor güzel kaliteli şeylere ama nereye kadar bütçemiz elverdiği sürece alacaz

Merhaba korkmanıza gerek yok aksine ani olumsuz bir durum gerçekleşmemesi için dr tercih etmiş olmalı. Ben kan sulandırıcı iğne + Coraspin 100 mg öğrenmeden öncesinden beri kullanıyorum
Bu surecte yaptiginiz dikkat ettiginiz hususlar var mi nelerden kacinmam lazim

Bu surecte yaptiginiz dikkat ettiginiz hususlar var mi nelerden kacinmam lazim
Benim bebiş tedavi ile geldiği için bunları kullanmak zorundayım canım şuan 22+1 iz doktorum ekstra şunu yapabilirsin tarzında bir şey söylemedi bende Allah’a emanet ettim o kadar takılmıyorum yani buna şükür diyorum

3 gündür WC gittiğim dakikası dahil vajina içimde yanma da değil tuhaf bir his var sanki hiç WC çıkmamışım gibi. Umarım enfeksiyon değildir biraz sonra aile hekimine gidip idrar testi yapılmasını isteyeceğim. Günde 2-2.5 l su tüketiyorum

Canım doğumdan sonra da bebeğin ihtiyaçları olacak büyüyecek sonuçta o yerel mağazadan alırsın insan ilk hevesleniyor güzel kaliteli şeylere ama nereye kadar bütçemiz elverdiği sürece alacaz
Ya evet ben tulumları e bebekten 150-250 arası aldım. O mağazada 70-80 lira idi. Evet biraz seçmek araştırmak zorunda kaldım süslerden dolayı ama içlerinde sade olanları buldum ve kalite olarak hiç bir fark yok. Daha kaliteli bile olabilirler. Kız biz takılmışız markalara bilmiyoruz böyle şeyleri dedim. Ne bilem ben kayınvalidem yıllardır iç çamaşırlarını falan burdan alıyormuş ona da bakcam tabi nbb ürünleri var yani penti falan yanında halt etmiş şöyle gözden geçirmiştim de kayınvalidem çok masraf yapmasın diye ses etmedim alsam alacaktı sağolsun. Bakmak lazım çarşılarda bu mağazalara gerçekten.

Canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben tüp bebek ile hamile kaldım ilk bebeğimin kalbi durunca ikinci gebeliğimde nedenini tam bilemeselerde tedbir amaçlı beta pozitif çıkar çıkmaz oksapara başlattılar. Oksapar bir kan sulandırıcıdır. Zaten corasprini transferden hemen önce tedbir amaçlı kullanmaya başlıyoruz. Şimdi ise ayrıntılı ultrasonda sol tarafta çentik çıktı ve doktorum corasprin başlatıyoruz ama sen zaten kullanıyorsun dedi. Eğer doktorun tansiyon pıhtılaşma şeker vs ile ilgili sorun gördüyse ve başla dediyse başla canım. Korkmana gerek tok zaten doğuma yakın mecburen bırakacaksın. Aksatma onu oldumu.

Kaç gündür buraya gelemiyorum nasılsınız iyi misiniz hanımlar güzel hamişler okuyamadım inşallah herşey yolundadır ağrım çok gece yatamıyorum nereye dönsem kasıklarım vajinama ağrı giriyor

Günaydın kızlar mutlu günler hepimize
Bez aldınız mı ya da hangi marka almayı düşünüyorsunuz ben Molfix aldım 2 3 4 numara stokladim zam gelecej diye 1 numara zaten bir paket yeterli diye almadım şimdilik kullanan tecrübeli analar var mı aramızda doğru karar verdim inş bir de 4 numara almakla hata mı ettim acaba 4 numara ne zaman kullanılır kilo yazıyor ama bilemedim

Ay ben hiç 5'li ya da 10'lu almadım. Direkt tulum ve alt üst aldım bir de iç zıbın. Eldiven, şapka ve çorap da koyarım.
Bence de alt üst takımlar iş görür. Adı hastane çıkışı oldu mu bi tik daha pahalı oluyor. Ilk cocukta almıştım 10 lu 5 li takımlar ama kullanmadığım parçaları oldu iç zıbın,önlük falan. O yüzden bunda takım alırım eldiveni şapkasını eklerim. Küçük kızım 2 buçuk yasında battaniyeleri şapkalari herseyi duruyo onun verdiği rahatlık da var tabi

Hepsiburada e bebekte indirim var hastane setlerinde de

Eklentiler

• 3EA9A116-70DC-4B1C-A758-3484AF528AB5.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 79
Ben de uzun süredir giremedim foruma eşimin dedesi vefat etti cenazemiz oldu üstüne babam kalp krizi geçirdi sıkıntılar yaşadık..
Şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor 25+2 olduk inş böyle de devam ede sağlıkla alalım kuzularimizi kucağımıza o kasık ağrısı bende de arttı varis vardı şimdi görünür şekilde çıkmış damarlar ağrılarım oluyor yürümem de değişti sen kacinci haftadasin canım

Tam olarak ne ağrısı.benim de öksürmekten kasıklarıma ağrı giriyor. Bi de çatı agrisi da başladı. Oturduğum yerden zor kalkıyorum. Randevu bulabildim mi ayrıntıliya

Birde isimli hastane çıkışı yaptıranvar mı aranızda nerden yaptırdınız

Başınız sağolsun

başınız sağolsun geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…