- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Canım doğumdan sonra da bebeğin ihtiyaçları olacak büyüyecek sonuçta o yerel mağazadan alırsın insan ilk hevesleniyor güzel kaliteli şeylere ama nereye kadar bütçemiz elverdiği sürece alacazKızlar normalde ben anneme ve kayın valideme kilitlemiştim bu hastane setlerini dün kendi annemle e bebekten 5 li bir takım aldık 350 civarıydı sanırım, o sağolsun yorgan falan bişiler aldı, annemi eve bıraktık sonra kayın validemi düdüklemeye gittimo beni yerel bir mağazaya götürdü sağolsun ikisi de kendin seç dediler bana özgürlük verdiler. Kayınvalidem de 12 li takımı 350 liraya aldı. Mağaza ile yerel mağaza arasındaki fark dedim. Ama sonra oradaki adam bir küçük 5 li set verdi bu kullan at cinsi bişi dedi 50 lira şaka gibi. Bebek yıkanmadığı için bunu giydirin dedi basit bişi zıbın falan ilk önce gereksiz görmüştüm ama baktım annemlerinki baya datlışlar o kullan at cinsi şey çok mantıklı geldi. Tabiki kullanıp atmicam saklicam onu ama, Vay be dedim adam tecrübeli olunca bizi yönlendirdi. Tabiki ben sade bir insan olduğum için o yerel mağazada baya zorlandım yani cücük kadar bebeklere o süs nedir arkadaş ama aradaki fiyat farkı inanılmaz fazla idi. Baya şaşırdım. Annem ile kayınvalidem aynı gün alışveriş yaptı kayınvalidem yerel mağazada annemim 3 katı şey alıp annem ile aynı fiyatı ödedi. Annem gerçi beğendiğim modelleri bildiği ve beni bildiği için riske atmak istemedi ama… Yani inanılmaz enteresan geldi bana. Böyle şehrimizde bu yerleri bilmek basit şeyleri buralardan almak lazım diye düşündüm o bebek ne kadar giyecek ki o şeyleri sonuçta. İnternetten bile ucuz ben şok :)
Bu surecte yaptiginiz dikkat ettiginiz hususlar var mi nelerden kacinmam lazimMerhaba korkmanıza gerek yok aksine ani olumsuz bir durum gerçekleşmemesi için dr tercih etmiş olmalı. Ben kan sulandırıcı iğne + Coraspin 100 mg öğrenmeden öncesinden beri kullanıyorum
Benim bebiş tedavi ile geldiği için bunları kullanmak zorundayım canım şuan 22+1 iz doktorum ekstra şunu yapabilirsin tarzında bir şey söylemedi bende Allah’a emanet ettim o kadar takılmıyorum yani buna şükür diyorumBu surecte yaptiginiz dikkat ettiginiz hususlar var mi nelerden kacinmam lazim
Ya evet ben tulumları e bebekten 150-250 arası aldım. O mağazada 70-80 lira idi. Evet biraz seçmek araştırmak zorunda kaldım süslerden dolayı ama içlerinde sade olanları buldum ve kalite olarak hiç bir fark yok. Daha kaliteli bile olabilirler. Kız biz takılmışız markalara bilmiyoruz böyle şeyleri dedim. Ne bilem ben kayınvalidem yıllardır iç çamaşırlarını falan burdan alıyormuş ona da bakcam tabi nbb ürünleri var yani penti falan yanında halt etmiş şöyle gözden geçirmiştim de kayınvalidem çok masraf yapmasın diye ses etmedim alsam alacaktı sağolsun. Bakmak lazım çarşılarda bu mağazalara gerçekten.Canım doğumdan sonra da bebeğin ihtiyaçları olacak büyüyecek sonuçta o yerel mağazadan alırsın insan ilk hevesleniyor güzel kaliteli şeylere ama nereye kadar bütçemiz elverdiği sürece alacaz
Canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben tüp bebek ile hamile kaldım ilk bebeğimin kalbi durunca ikinci gebeliğimde nedenini tam bilemeselerde tedbir amaçlı beta pozitif çıkar çıkmaz oksapara başlattılar. Oksapar bir kan sulandırıcıdır. Zaten corasprini transferden hemen önce tedbir amaçlı kullanmaya başlıyoruz. Şimdi ise ayrıntılı ultrasonda sol tarafta çentik çıktı ve doktorum corasprin başlatıyoruz ama sen zaten kullanıyorsun dedi. Eğer doktorun tansiyon pıhtılaşma şeker vs ile ilgili sorun gördüyse ve başla dediyse başla canım. Korkmana gerek tok zaten doğuma yakın mecburen bırakacaksın. Aksatma onu oldumu.Hanimlar tüm sayfalari okudum sanirim ama cevap yazmak yerine begeniler attim cunku cevap verince nerde oldugumu unutuyorum sayfa olarakHamilelikte unutkanlaştım. Geçen randevum vardı .. Doktor yuzunu renkli sekilde gosterdi minik prensesimin ama ayaklair yuzunde uyuyordu doktor uyartti birazcik çatttı kaşlarini bize aşırı asabi var ya anam anam yandim 22 ci haftalarda cikti olcumleri hep ama gittigimde 23+4 filandim sat a gore.. Kan ilaci verdi bana ve coraspirin basladi tansiyonum sıkıntıli cunku bu aralar :/ korkudan icemedim coraspirini kullanan var mi ben cok korkuyorum ya ve geceleri cok uyanmaya basladim kulaklarjm cok çınlıyor 2 haftadır boynum omuzlarim agriyor. Cok yorgun hissediyorum kendimi ve her ultrasyonda solda kafasi ayaklari sagda yada mideme yakin bi bolgede duruyor hic donmuyor mu acaba benim kiz off su icmem lazim nasil kalkicam kesin sonra da wc ihtiyaci olcak vucudumda anam ya
Bence de alt üst takımlar iş görür. Adı hastane çıkışı oldu mu bi tik daha pahalı oluyor. Ilk cocukta almıştım 10 lu 5 li takımlar ama kullanmadığım parçaları oldu iç zıbın,önlük falan. O yüzden bunda takım alırım eldiveni şapkasını eklerim. Küçük kızım 2 buçuk yasında battaniyeleri şapkalari herseyi duruyo onun verdiği rahatlık da var tabiAy ben hiç 5'li ya da 10'lu almadım. Direkt tulum ve alt üst aldım bir de iç zıbın. Eldiven, şapka ve çorap da koyarım.
Ben de uzun süredir giremedim foruma eşimin dedesi vefat etti cenazemiz oldu üstüne babam kalp krizi geçirdi sıkıntılar yaşadık..Kaç gündür buraya gelemiyorum nasılsınız iyi misiniz hanımlar güzel hamişler okuyamadım inşallah herşey yolundadır ağrım çok gece yatamıyorum nereye dönsem kasıklarım vajinama ağrı giriyor
Tam olarak ne ağrısı.benim de öksürmekten kasıklarıma ağrı giriyor. Bi de çatı agrisi da başladı. Oturduğum yerden zor kalkıyorum. Randevu bulabildim mi ayrıntıliyaKaç gündür buraya gelemiyorum nasılsınız iyi misiniz hanımlar güzel hamişler okuyamadım inşallah herşey yolundadır ağrım çok gece yatamıyorum nereye dönsem kasıklarım vajinama ağrı giriyor
Başınız sağolsunBen de uzun süredir giremedim foruma eşimin dedesi vefat etti cenazemiz oldu üstüne babam kalp krizi geçirdi sıkıntılar yaşadık..
Şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor 25+2 olduk inş böyle de devam ede sağlıkla alalım kuzularimizi kucağımızao kasık ağrısı bende de arttı varis vardı şimdi görünür şekilde çıkmış damarlar ağrılarım oluyor yürümem de değişti sen kacinci haftadasin canım
Ben bı takım aldım eldivenli şapkalı içine de o ince içlikleri ayrı aldım daha uyguna geldiHepsiburada e bebekte indirim var hastane setlerinde de
Öyle mi yapsamBen bı takım aldım eldivenli şapkalı içine de o ince içlikleri ayrı aldım daha uyguna geldi
Sen bilirsin kuzum içine nasıl sinecekse ben de bilinçli almadım aslında bakarsan ama o takımlar gereksiz pahalı geldi bana bu şekilde alayım dedimÖyle mi yapsam
başınız sağolsun geçmiş olsun canımBen de uzun süredir giremedim foruma eşimin dedesi vefat etti cenazemiz oldu üstüne babam kalp krizi geçirdi sıkıntılar yaşadık..
Şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor 25+2 olduk inş böyle de devam ede sağlıkla alalım kuzularimizi kucağımızao kasık ağrısı bende de arttı varis vardı şimdi görünür şekilde çıkmış damarlar ağrılarım oluyor yürümem de değişti sen kacinci haftadasin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?