ben bi yer buldum instada oradan yaptırmak istiyorum. tavşanlı. insta adı angelbtk galiba.Birde isimli hastane çıkışı yaptıranvar mı aranızda nerden yaptırdınız
Allah razı olsun canım sağolbaşınız sağolsun geçmiş olsun canım
Amin kuzum amin sen de benim duamdasınBizi dusunmeyen insanlari cidden Rabbime emanet ediyorum. Duamda olacaksin kuzum umarim sagselamet dogururuz bebeklerimizi 37 38 hafta gibi
Ben güpürlü tulumlar varya onlar çok hoşuma gidiyorben bi yer buldum instada oradan yaptırmak istiyorum. tavşanlı. insta adı angelbtk galiba.
benimki erkek ya güpürlü olur mu ki, var mı senin takip ettiğin bi yerBen güpürlü tulumlar varya onlar çok hoşuma gidiyor
Kesinlikle.Annem de bir yer keşfetmiş mahalle arasında bir depo buldum çok ucuza satıyolar dedi. Bir ara gidicez. 1 yaşa kadar ne var ne yok beğendiklerimi alıp atıcam kenarı.Ya evet ben tulumları e bebekten 150-250 arası aldım. O mağazada 70-80 lira idi. Evet biraz seçmek araştırmak zorunda kaldım süslerden dolayı ama içlerinde sade olanları buldum ve kalite olarak hiç bir fark yok. Daha kaliteli bile olabilirler. Kız biz takılmışız markalara bilmiyoruz böyle şeyleri dedim. Ne bilem ben kayınvalidem yıllardır iç çamaşırlarını falan burdan alıyormuş ona da bakcam tabi nbb ürünleri var yani penti falan yanında halt etmiş şöyle gözden geçirmiştim de kayınvalidem çok masraf yapmasın diye ses etmedim alsam alacaktı sağolsun. Bakmak lazım çarşılarda bu mağazalara gerçekten.
Ben de. Öncesinde külot gerekli gelmiyor bez varken.Evet çıt-çıt yeter külot 2 yaşından sonra bezi bırakınca alıyorum ben
Magnezyum içiyor musun canım? İyi geliyor ağrılara. Bende 2 gecedir uyuyamıyorum yok yere. Bi oraya dönüyorum bi oraya maalesef yok.Kaç gündür buraya gelemiyorum nasılsınız iyi misiniz hanımlar güzel hamişler okuyamadım inşallah herşey yolundadır ağrım çok gece yatamıyorum nereye dönsem kasıklarım vajinama ağrı giriyor
ben de öyleyim. sabah ağlıcaktım artık, bi de erkenden işe gelmek çok moralimi bozuyorMagnezyum içiyor musun canım? İyi geliyor ağrılara. Bende 2 gecedir uyuyamıyorum yok yere. Bi oraya dönüyorum bi oraya maalesef yok.
Ben hiç bez almadım. Yeni doğum yapan arkadaşım 1 numarayı fazla almış elinde 3 paket kalmış bana vercek hepsini. Molfix marka dedi.Günaydın kızlar mutlu günler hepimize
Bez aldınız mı ya da hangi marka almayı düşünüyorsunuz ben Molfix aldım 2 3 4 numara stokladim zam gelecej diye 1 numara zaten bir paket yeterli diye almadım şimdilik kullanan tecrübeli analar var mı aramızda doğru karar verdim inş bir de 4 numara almakla hata mı ettim acaba 4 numara ne zaman kullanılır kilo yazıyor ama bilemedim
Evet bez var zaten üzerine de badi yeterli oluyor kızım haziran sonu doğdu bu şekil durdu yazın. Çok kalın giydirirsek isilik oluyorlar annelik iç güdüsüyle ayarliyosunuz zatenBen de. Öncesinde külot gerekli gelmiyor bez varken.
Peki yazın sıcaklarda çıt çıtlı body mi giydireceksiniz?
Canım başınız sağolsun ve baban için de çok geçmiş olsun. Üst üste gelmiş.Ben de uzun süredir giremedim foruma eşimin dedesi vefat etti cenazemiz oldu üstüne babam kalp krizi geçirdi sıkıntılar yaşadık..
Şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor 25+2 olduk inş böyle de devam ede sağlıkla alalım kuzularimizi kucağımızao kasık ağrısı bende de arttı varis vardı şimdi görünür şekilde çıkmış damarlar ağrılarım oluyor yürümem de değişti sen kacinci haftadasin canım
Ben hamile yastığı almadım. Yorganı yatacağım yere topluyorum, üstüne göbüşümü ve bacağımı atıp yatıyorum iyi oluyor.kızlar ben karın ve bel ağrısından hiç uyuyamadım dün gece. artık ağlamak üzereyim resmen. o hamile yastıkalrından alıp da memnun olan var mı aranızda
bir iki gece öyle iyi oldu. hatta ekstra battniye ile detskeledim çok rahat ettim. ama yine bozuldu yine rahatsız olmaya başladımBen hamile yastığı almadım. Yorganı yatacağım yere topluyorum, üstüne göbüşümü ve bacağımı atıp yatıyorum iyi oluyor.
Tesekkurler tamamdır:)Evet çıt-çıt yeter külot 2 yaşından sonra bezi bırakınca alıyorum ben
İşte ne bulursam alıyomAy ben hiç 5'li ya da 10'lu almadım. Direkt tulum ve alt üst aldım bir de iç zıbın. Eldiven, şapka ve çorap da koyarım.
Çok mantıklı bebek hemen büyüyor ve çok giydirmiyorsun zaten. Tamam mağazadan alayım daha güzel olsun mantığı bende de vardı ama bu aldıklarımda içime çok sindi baya da güzeller yani. Sadece bakmak araştırmak lazım. Sadece oda değil aslında ben üniversite de hep nbb ürünleri kullanıyordum sonra bi takıldık penti menti yani gerçekten yanında pentinin lafı geçmez unutmuş gitmişiz. Nbb penti kalitesi yanında pentiye 100 basan bir marka ve böyle e yerlerde satılıyor bunları dalan görünce vay be dedim şaşırdım. Gerçekten keşfetmek lazım böyle yerleri umarım sende faydalanırsın canım. Bol bol gönlüne göreKesinlikle.Annem de bir yer keşfetmiş mahalle arasında bir depo buldum çok ucuza satıyolar dedi. Bir ara gidicez. 1 yaşa kadar ne var ne yok beğendiklerimi alıp atıcam kenarı.
İnsanın psikolojisini de etkiliyo. Bedenen de uzun süredir hiç dinlenmiş hissetmiyorum. Dediğin gibi sabah mesai başlıyor bir de. Gün içerisinde odaklanamıyorum, beynim çalışmamaya başladı.ben de öyleyim. sabah ağlıcaktım artık, bi de erkenden işe gelmek çok moralimi bozuyorhem rahat edemiyorum hem de sık uyanıyorum
Al olmadı kuzum. Ben emzirme yastığı aldım. Bazen onunla bile yattığım oluyor.bir iki gece öyle iyi oldu. hatta ekstra battniye ile detskeledim çok rahat ettim. ama yine bozuldu yine rahatsız olmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?