2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben karın ve bel ağrısından hiç uyuyamadım dün gece. artık ağlamak üzereyim resmen. o hamile yastıkalrından alıp da memnun olan var mı aranızda

Kesinlikle.Annem de bir yer keşfetmiş mahalle arasında bir depo buldum çok ucuza satıyolar dedi. Bir ara gidicez. 1 yaşa kadar ne var ne yok beğendiklerimi alıp atıcam kenarı.

Magnezyum içiyor musun canım? İyi geliyor ağrılara. Bende 2 gecedir uyuyamıyorum yok yere. Bi oraya dönüyorum bi oraya maalesef yok.

Ben hiç bez almadım. Yeni doğum yapan arkadaşım 1 numarayı fazla almış elinde 3 paket kalmış bana vercek hepsini. Molfix marka dedi.
Bu arada Molfix güzel ama 1 ve 2 numara arasında neredeyse hiç fark yok dedi. 1 numaradan 3 numaraya geçmiş böyle söyledi. Ancak onun bebesi erkek ve iri bir bebek belki ondandır.

Ben de. Öncesinde külot gerekli gelmiyor bez varken.

Peki yazın sıcaklarda çıt çıtlı body mi giydireceksiniz?
Evet bez var zaten üzerine de badi yeterli oluyor kızım haziran sonu doğdu bu şekil durdu yazın. Çok kalın giydirirsek isilik oluyorlar annelik iç güdüsüyle ayarliyosunuz zaten

Canım başınız sağolsun ve baban için de çok geçmiş olsun. Üst üste gelmiş.

kızlar ben karın ve bel ağrısından hiç uyuyamadım dün gece. artık ağlamak üzereyim resmen. o hamile yastıkalrından alıp da memnun olan var mı aranızda
Ben hamile yastığı almadım. Yorganı yatacağım yere topluyorum, üstüne göbüşümü ve bacağımı atıp yatıyorum iyi oluyor.

Ben hamile yastığı almadım. Yorganı yatacağım yere topluyorum, üstüne göbüşümü ve bacağımı atıp yatıyorum iyi oluyor.
bir iki gece öyle iyi oldu. hatta ekstra battniye ile detskeledim çok rahat ettim. ama yine bozuldu yine rahatsız olmaya başladım

Kesinlikle.Annem de bir yer keşfetmiş mahalle arasında bir depo buldum çok ucuza satıyolar dedi. Bir ara gidicez. 1 yaşa kadar ne var ne yok beğendiklerimi alıp atıcam kenarı.
Çok mantıklı bebek hemen büyüyor ve çok giydirmiyorsun zaten. Tamam mağazadan alayım daha güzel olsun mantığı bende de vardı ama bu aldıklarımda içime çok sindi baya da güzeller yani. Sadece bakmak araştırmak lazım. Sadece oda değil aslında ben üniversite de hep nbb ürünleri kullanıyordum sonra bi takıldık penti menti yani gerçekten yanında pentinin lafı geçmez unutmuş gitmişiz. Nbb penti kalitesi yanında pentiye 100 basan bir marka ve böyle e yerlerde satılıyor bunları dalan görünce vay be dedim şaşırdım. Gerçekten keşfetmek lazım böyle yerleri umarım sende faydalanırsın canım. Bol bol gönlüne göre

ben de öyleyim. sabah ağlıcaktım artık, bi de erkenden işe gelmek çok moralimi bozuyor hem rahat edemiyorum hem de sık uyanıyorum
İnsanın psikolojisini de etkiliyo. Bedenen de uzun süredir hiç dinlenmiş hissetmiyorum. Dediğin gibi sabah mesai başlıyor bir de. Gün içerisinde odaklanamıyorum, beynim çalışmamaya başladı.

Şubatın son haftası 32 hafta doluyor. Normalde Mart ayında da çalışmayı düşünüyorum ama bakalım. İnşallah başarabilirim. Mart sonuna kadar çalışabilmeyi. Bebişimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…