- 30 Temmuz 2023
- 1.384
- 1.627
- 48
- 33
İki numaradan da bir paket aldım bir de belediye veriyormuş 2 numaradan başka almadım.her bebeğin kilosuna göre farklı olur illa ki bakalım elimde patlamaz inşBen hiç bez almadım. Yeni doğum yapan arkadaşım 1 numarayı fazla almış elinde 3 paket kalmış bana vercek hepsini. Molfix marka dedi.
Bu arada Molfix güzel ama 1 ve 2 numara arasında neredeyse hiç fark yok dedi. 1 numaradan 3 numaraya geçmiş böyle söyledi. Ancak onun bebesi erkek ve iri bir bebek belki ondandır.
Çok sağol kuzumCanım başınız sağolsun ve baban için de çok geçmiş olsun. Üst üste gelmiş.
Bebeğin yediği helal giydiği harammış.Çok mantıklı bebek hemen büyüyor ve çok giydirmiyorsun zaten. Tamam mağazadan alayım daha güzel olsun mantığı bende de vardı ama bu aldıklarımda içime çok sindi baya da güzeller yani. Sadece bakmak araştırmak lazım. Sadece oda değil aslında ben üniversite de hep nbb ürünleri kullanıyordum sonra bi takıldık penti menti yani gerçekten yanında pentinin lafı geçmez unutmuş gitmişiz. Nbb penti kalitesi yanında pentiye 100 basan bir marka ve böyle e yerlerde satılıyor bunları dalan görünce vay be dedim şaşırdım. Gerçekten keşfetmek lazım böyle yerleri umarım sende faydalanırsın canım. Bol bol gönlüne göre
Bu haftalarda oluyor sanırım kuzu benzer durumdayız Rabbim şifalar versin.Kaç gündür buraya gelemiyorum nasılsınız iyi misiniz hanımlar güzel hamişler okuyamadım inşallah herşey yolundadır ağrım çok gece yatamıyorum nereye dönsem kasıklarım vajinama ağrı giriyor
Sanmıyorum ya, o 1 paketten dünya kadar almış. Geriye 3 paket kalmış onları da bana vercek. Bence o yüzden 2 ye geçemedi 1 bitsin diye uğraşmış bile olabilir.İki numaradan da bir paket aldım bir de belediye veriyormuş 2 numaradan başka almadım.her bebeğin kilosuna göre farklı olur illa ki bakalım elimde patlamaz inş
Başınız sağolsun canım. Çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versinBen de uzun süredir giremedim foruma eşimin dedesi vefat etti cenazemiz oldu üstüne babam kalp krizi geçirdi sıkıntılar yaşadık..
Şimdiye kadar herşey yolunda gidiyor 25+2 olduk inş böyle de devam ede sağlıkla alalım kuzularimizi kucağımızao kasık ağrısı bende de arttı varis vardı şimdi görünür şekilde çıkmış damarlar ağrılarım oluyor yürümem de değişti sen kacinci haftadasin canım
Ben aldım kuzum memnunum sırtımı belimi tutuyo ve bacağımın arasına falan alıyorum iyi oluyo trendyoldan almıştımkızlar ben karın ve bel ağrısından hiç uyuyamadım dün gece. artık ağlamak üzereyim resmen. o hamile yastıkalrından alıp da memnun olan var mı aranızda
Aynen öyle canım sana katılıyorum yüzde yüzBebeğin yediği helal giydiği harammış.
Ben de hevesle bir kaç parça kıyafet aldım ama yeter. Pahalı başka bişi alamam, sonu yok. Çıplak bırakçak halimiz de yok çocuğu. Bir yerden sonra gözümüz kıyafet de görmeyecek. Hele hele içine sindiyse en güzeli.
Anladım kuzum neyse kalırsa da ihtiyacı olan birine verilir ya da satarımSanmıyorum ya, o 1 paketten dünya kadar almış. Geriye 3 paket kalmış onları da bana vercek. Bence o yüzden 2 ye geçemedi 1 bitsin diye uğraşmış bile olabilir.
Çok sağol Allah razı olsun canım...aminnn inşBaşınız sağolsun canım. Çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versinRabbim cümlemizin evlatlarını korusun
ben de bugün bunu düşündüm. normalde mümkün olduğunda işe gideyim ki haklarımı sonra kullanayım diyordum. ama resmen bebeğimle başbaşa kalamıyorum, dinlenemiyorumİnsanın psikolojisini de etkiliyo. Bedenen de uzun süredir hiç dinlenmiş hissetmiyorum. Dediğin gibi sabah mesai başlıyor bir de. Gün içerisinde odaklanamıyorum, beynim çalışmamaya başladı.
Şubatın son haftası 32 hafta doluyor. Normalde Mart ayında da çalışmayı düşünüyorum ama bakalım. İnşallah başarabilirim. Mart sonuna kadar çalışabilmeyi. Bebişimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum.
Ya bende molfix alacaktım hatta hepsi buradada 82 yenidoğan 140 liraya buldum alayım dedim yorumları okumadan çok alışveriş yapan birisi değilim herkes sızdırıyor demiş kafam karıştır. Yoksa ben molped organik kullanıyorum ürünlerinden kullanıyorum hayat kimyanın yeni ürünleri çok iyi ama ne yapcam bilemedim. Var mı deneyimleyen çevrenizde?Günaydın kızlar mutlu günler hepimize
Bez aldınız mı ya da hangi marka almayı düşünüyorsunuz ben Molfix aldım 2 3 4 numara stokladim zam gelecej diye 1 numara zaten bir paket yeterli diye almadım şimdilik kullanan tecrübeli analar var mı aramızda doğru karar verdim inş bir de 4 numara almakla hata mı ettim acaba 4 numara ne zaman kullanılır kilo yazıyor ama bilemedim
canım linki duruyorsa bi atabilir misin sana zahmet yaBen aldım kuzum memnunum sırtımı belimi tutuyo ve bacağımın arasına falan alıyorum iyi oluyo trendyoldan almıştım
bize bir arkadaş sleepy bioorganik önerdi iki paket aldık. sonra kv bazı markalar pişik yapıyor, markayı değiştirmek zorunda kalıyorsunuz stok yapmayın bence dedi. haklı buldum. stok yaparsam elimde patlıcak o marka. o yüzden almıyorum başka şu anda. bebişin popişine göre almaya karar verdik doğuncaYa bende molfix alacaktım hatta hepsi buradada 82 yenidoğan 140 liraya buldum alayım dedim yorumları okumadan çok alışveriş yapan birisi değilim herkes sızdırıyor demiş kafam karıştır. Yoksa ben molped organik kullanıyorum ürünlerinden kullanıyorum hayat kimyanın yeni ürünleri çok iyi ama ne yapcam bilemedim. Var mı deneyimleyen çevrenizde?
Çok mantıklı her bir bebişin cilt yapısı da farklı oluyor nasıl bişi olcak bilemiyoruz doğru dedin canımbize bir arkadaş sleepy bioorganik önerdi iki paket aldık. sonra kv bazı markalar pişik yapıyor, markayı değiştirmek zorunda kalıyorsunuz stok yapmayın bence dedi. haklı buldum. stok yaparsam elimde patlıcak o marka. o yüzden almıyorum başka şu anda. bebişin popişine göre almaya karar verdik doğunca
Ben de geçen gece böyle oldum, uyandım ve ağrıdan uyuyamadım. İğrenç bir geceydi. Sabah sekizde bayılmışım, on gibi tekrar uyanıp ağladım hatta. Hamile yastığım var bu arada, epey güzel de bir şey ama boynum rahat etmediği için çok kullanamıyorum. Yastık hassasiyetin varsa para verip alma, önce başka metodlarla çözmeye çalış bencekızlar ben karın ve bel ağrısından hiç uyuyamadım dün gece. artık ağlamak üzereyim resmen. o hamile yastıkalrından alıp da memnun olan var mı aranızda
çok aşırı yastık tercihim olmuyor kuzum. sen hangisinden aldın hamile yastığını ?Ben de geçen gece böyle oldum, uyandım ve ağrıdan uyuyamadım. İğrenç bir geceydi. Sabah sekizde bayılmışım, on gibi tekrar uyanıp ağladım hatta. Hamile yastığım var bu arada, epey güzel de bir şey ama boynum rahat etmediği için çok kullanamıyorum. Yastık hassasiyetin varsa para verip alma, önce başka metodlarla çözmeye çalış bence
Kuzum ben olumsuz bir yorum duymadim çevremden buna karar verdim de iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum kimi aynı bezi kullanınca popo alışır bez değiştirme diyor herkesin tecrübesi farklıYa bende molfix alacaktım hatta hepsi buradada 82 yenidoğan 140 liraya buldum alayım dedim yorumları okumadan çok alışveriş yapan birisi değilim herkes sızdırıyor demiş kafam karıştır. Yoksa ben molped organik kullanıyorum ürünlerinden kullanıyorum hayat kimyanın yeni ürünleri çok iyi ama ne yapcam bilemedim. Var mı deneyimleyen çevrenizde?
Baby Mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı Fiyatı, Yorumları - Trendyolkızlar ben karın ve bel ağrısından hiç uyuyamadım dün gece. artık ağlamak üzereyim resmen. o hamile yastıkalrından alıp da memnun olan var mı aranızda
ay bugün buna bakıyordum çok mutlu oldum şu an. özellikle kullanan birinin yorumunu duymak beni mutlu etti. alıp geçicem galibaBaby Mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ben bundan aldım çok memnunum, sonrasında cırt cırtlı yerinden ayırıp farklı fonksiyon için kullanılıyormuş. Bir de diğerleri gibi çok yer kaplayan bir şey değil. TV izlerken koltukta falan da iyi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?