2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İki numaradan da bir paket aldım bir de belediye veriyormuş 2 numaradan başka almadım.her bebeğin kilosuna göre farklı olur illa ki bakalım elimde patlamaz inş

Bebeğin yediği helal giydiği harammış.

Ben de hevesle bir kaç parça kıyafet aldım ama yeter. Pahalı başka bişi alamam, sonu yok. Çıplak bırakçak halimiz de yok çocuğu. Bir yerden sonra gözümüz kıyafet de görmeyecek. Hele hele içine sindiyse en güzeli.

Bu haftalarda oluyor sanırım kuzu benzer durumdayız Rabbim şifalar versin.

İki numaradan da bir paket aldım bir de belediye veriyormuş 2 numaradan başka almadım.her bebeğin kilosuna göre farklı olur illa ki bakalım elimde patlamaz inş
Sanmıyorum ya, o 1 paketten dünya kadar almış. Geriye 3 paket kalmış onları da bana vercek. Bence o yüzden 2 ye geçemedi 1 bitsin diye uğraşmış bile olabilir.

Başınız sağolsun canım. Çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun

kızlar ben karın ve bel ağrısından hiç uyuyamadım dün gece. artık ağlamak üzereyim resmen. o hamile yastıkalrından alıp da memnun olan var mı aranızda
Ben aldım kuzum memnunum sırtımı belimi tutuyo ve bacağımın arasına falan alıyorum iyi oluyo trendyoldan almıştım

Aynen öyle canım sana katılıyorum yüzde yüz

Sanmıyorum ya, o 1 paketten dünya kadar almış. Geriye 3 paket kalmış onları da bana vercek. Bence o yüzden 2 ye geçemedi 1 bitsin diye uğraşmış bile olabilir.
Anladım kuzum neyse kalırsa da ihtiyacı olan birine verilir ya da satarım

ben de bugün bunu düşündüm. normalde mümkün olduğunda işe gideyim ki haklarımı sonra kullanayım diyordum. ama resmen bebeğimle başbaşa kalamıyorum, dinlenemiyorum

Ya bende molfix alacaktım hatta hepsi buradada 82 yenidoğan 140 liraya buldum alayım dedim yorumları okumadan çok alışveriş yapan birisi değilim herkes sızdırıyor demiş kafam karıştır. Yoksa ben molped organik kullanıyorum ürünlerinden kullanıyorum hayat kimyanın yeni ürünleri çok iyi ama ne yapcam bilemedim. Var mı deneyimleyen çevrenizde?

bize bir arkadaş sleepy bioorganik önerdi iki paket aldık. sonra kv bazı markalar pişik yapıyor, markayı değiştirmek zorunda kalıyorsunuz stok yapmayın bence dedi. haklı buldum. stok yaparsam elimde patlıcak o marka. o yüzden almıyorum başka şu anda. bebişin popişine göre almaya karar verdik doğunca

Çok mantıklı her bir bebişin cilt yapısı da farklı oluyor nasıl bişi olcak bilemiyoruz doğru dedin canım

kızlar ben karın ve bel ağrısından hiç uyuyamadım dün gece. artık ağlamak üzereyim resmen. o hamile yastıkalrından alıp da memnun olan var mı aranızda
Ben de geçen gece böyle oldum, uyandım ve ağrıdan uyuyamadım. İğrenç bir geceydi. Sabah sekizde bayılmışım, on gibi tekrar uyanıp ağladım hatta. Hamile yastığım var bu arada, epey güzel de bir şey ama boynum rahat etmediği için çok kullanamıyorum. Yastık hassasiyetin varsa para verip alma, önce başka metodlarla çözmeye çalış bence

çok aşırı yastık tercihim olmuyor kuzum. sen hangisinden aldın hamile yastığını ?

Kuzum ben olumsuz bir yorum duymadim çevremden buna karar verdim de iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum kimi aynı bezi kullanınca popo alışır bez değiştirme diyor herkesin tecrübesi farklı

Baby Mom Çok Fonksiyonlu Hamile Destek Yastığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ben bundan aldım çok memnunum, sonrasında cırt cırtlı yerinden ayırıp farklı fonksiyon için kullanılıyormuş. Bir de diğerleri gibi çok yer kaplayan bir şey değil. TV izlerken koltukta falan da iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…