Ben burdan almıştım oğlumda sarı davşan olmuştuben bi yer buldum instada oradan yaptırmak istiyorum. tavşanlı. insta adı angelbtk galiba.
Ay evet herkes stok yap stok yap diyorda bebeğin totosunu ben hiç o şekilde düşünmemiştim. Buranın bana avantajı bu oluyor bazen bir şeylere tek taraflı bakabiliyoruz ama burada birisi bi bişey yazıyor ben bi aydınlanma yaşıyorumKuzum ben olumsuz bir yorum duymadim çevremden buna karar verdim de iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum kimi aynı bezi kullanınca popo alışır bez değiştirme diyor herkesin tecrübesi farklı
canım linki duruyorsa bi atabilir misin sana zahmet ya
Kinderhug Tüm Vücut Destekli Lüks Jumbo Boy Hamile Yastığı, Astarlı-pamuklu Kumaş, Vakumlu Paket, 80*155 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bundan almıştım, şimdi kendisinden karı koca nefret ediyoruzçok aşırı yastık tercihim olmuyor kuzum. sen hangisinden aldın hamile yastığını ?
Eveet iyi ki var burasıAy evet herkes stok yap stok yap diyorda bebeğin totosunu ben hiç o şekilde düşünmemiştim. Buranın bana avantajı bu oluyor bazen bir şeylere tek taraflı bakabiliyoruz ama burada birisi bi bişey yazıyor ben bi aydınlanma yaşıyorumaaaaa diyorum hiç bu açıdan bakmamıştım. İlk deda deneyimlediğimiz bir durumda bu form açıkçası bir nimet gerçekten molfix mavi ile altın sarısı farklı mı acaba bide ona bakayım Araştırayım ben bi
Sarı olan pure soft, prima kalitesinde olan o. Sleepy bionatural bile onun kadar yumuşak değil, ben 2 paket aldım oğlumda da onla primayı kullanmıştım hangisi denk gelirse. Mavi olanı tavsiye etmem, naylonsu. Bionatural ondan daha iyi.Ay evet herkes stok yap stok yap diyorda bebeğin totosunu ben hiç o şekilde düşünmemiştim. Buranın bana avantajı bu oluyor bazen bir şeylere tek taraflı bakabiliyoruz ama burada birisi bi bişey yazıyor ben bi aydınlanma yaşıyorumaaaaa diyorum hiç bu açıdan bakmamıştım. İlk deda deneyimlediğimiz bir durumda bu form açıkçası bir nimet gerçekten molfix mavi ile altın sarısı farklı mı acaba bide ona bakayım Araştırayım ben bi
Anladım canım teşekkür ederim benim baktığım mavi olanı idi yani molpedden bu kadar memnun bir insan olarak kötü olabileceğini düşünemiyorum organik ise hele de yine de dendiği gibi herkesin totosu farklı yine de az molfix tarafındayım bakalım. Totişlerini yediklerim daha şimdiden o pammuk totişlerini düşünüyoruz tiplere bak ısırcamEveet iyi ki var burasıikisi birbirinden farklı diye biliyorum püre softu burda biri primayla benzer demsiti
Anladım canım teşekkür ederim prima almayı düşünmüyorum hassasiyetlerimden ötürü iyi bir bez olduğunu biliyorum ama onu defterden sildim molfix in sarısına bakacağım o zaman valla iyiki yazmışız bak neler duycaz daha :)Sarı olan pure soft, prima kalitesinde olan o. Sleepy bionatural bile onun kadar yumuşak değil, ben 2 paket aldım oğlumda da onla primayı kullanmıştım hangisi denk gelirse. Mavi olanı tavsiye etmem, naylonsu. Bionatural ondan daha iyi.
Demi, bebek doğmadan önce de şöyle sakince kalmak istiyor insan.ben de bugün bunu düşündüm. normalde mümkün olduğunda işe gideyim ki haklarımı sonra kullanayım diyordum. ama resmen bebeğimle başbaşa kalamıyorum, dinlenemiyorum
evet evet öneriyorum çünkü mesela yola giderken vs hemen yanıma alıyorum arabada yine belime destek yani taşınabilir ve bana göre en önemlisi yıkanabilir bir ürün.ay bugün buna bakıyordum çok mutlu oldum şu an. özellikle kullanan birinin yorumunu duymak beni mutlu etti. alıp geçicem galiba
Ben de almam prima artık ya sadece karşılaştırma yapmak için yazdımAnladım canım teşekkür ederim prima almayı düşünmüyorum hassasiyetlerimden ötürü iyi bir bez olduğunu biliyorum ama onu defterden sildim molfix in sarısına bakacağım o zaman valla iyiki yazmışız bak neler duycaz daha :)
Herkesin kendi düşüncesi canım karışamam ki, onun için yazmadım inankiBen de almam prima artık ya sadece karşılaştırma yapmak için yazdım
Bu bilgiyi insan bir gün önce yazar oldumu şimdiBir de eminim çoğumuz bakıyordur veya buraya yazıldı mı unuttum ama hatırlatayım dedim. youtube yeni doğan annelerinden dinlediğim ve çevremden en çok duyduğum yorum:
tulum alırken çıtçıtlı yerine fermuarlı alın mutlaka yorumuydu.. ben hep onu bulmaya çalışıyorum önden fermuarlı olanları. Çünkü özellikle geceleri alt değiştirirken falan çok çok pratik oluyormuş..
Dün sızdırmaya odaklanmıştım bugün pişiğeKızlar neredeyse her bebek bezi için sızdırma ile ilgili şikayetler var. Bununla ilgili şöyle bir çözüm varmış. Bebek bezinin arka kısmını içe hafif katlarsanız sızdırma olmuyormuş. Bir video izledim ama videoyu bulamadım buraya koymak için. Anlamışsınızdır sanırım ne demek istediğimi.
Ya ben bir kere o mavi molfixten aldım bi de sleepy extra var ya sarı paket ondan pişik yapmıştı extra tam bi faciaydı zaten mavi molfix ondan daha iyi yine. Kendim adetken pedlerden nefret ettiğim için bez konusunda hassasım, yumuşak olsun hava alsın diyorum, 5 gün pede dayanamıyorum bebeklerde 24 saat takılı.Herkesin kendi düşüncesi canım karışamam ki, onun için yazmadım inankiama bu sarı neden var diyordum kendimce ona da bakayım inşaAllah… bu e bebeğin de bür ürünü varmış adı aklıma gelmedi, dün kız övdü ama hepsini bi denesek mi ki birer tane alıp… ayyy çoocuklarımızı deney tahtası yapcaz fikri çık aklımdan
Ben orası naylon diye dışa katlıyordum hep sırtını rahatsız etmesin diye. O da tutmaz yenidoğan kakası her yerden sızar sızması gerekiyorsaKızlar neredeyse her bebek bezi için sızdırma ile ilgili şikayetler var. Bununla ilgili şöyle bir çözüm varmış. Bebek bezinin arka kısmını içe hafif katlarsanız sızdırma olmuyormuş. Bir video izledim ama videoyu bulamadım buraya koymak için. Anlamışsınızdır sanırım ne demek istediğimi.
Anladım canım bende seninle aynıyım çok zor gerçekten bebişler ne yapsın. Bu molfix sarı olanı bi alcam sanırım bende az kafamda oturdu gibi tabi stok yapmicam oda çok yararlı oldu burası.Ya ben bir kere o mavi molfixten aldım bi de sleepy extra var ya sarı paket ondan pişik yapmıştı extra tam bi faciaydı zaten mavi molfix ondan daha iyi yine. Kendim adetken pedlerden nefret ettiğim için bez konusunda hassasım, yumuşak olsun hava alsın diyorum, 5 gün pede dayanamıyorum bebeklerde 24 saat takılı.
Prima, molfix pure, bionatural en sevdiklerim. Birincisini eledik diğer ikisini dönüşümlü kullanırım bunda.tospalak Goon’a da iyiymiş diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?