Ben çalışıyorum ama doğum izni alıcam, ücretsiz izin gibi olcak, maaşlı değil işim, çalıştıkça kazanıyorum. Allah gücünü kuvvetini verir inşallahBende hep esime oyle diyorumben suan calismiyorum gecen ona dedim kargo geldikce bebek bereketiyle gelir diye gelmeden oncesi nolacak diyor
Burdan yararlandığım bir konu daha aldıklarınızı paylaşmanız fikir oluyor bana ki gümüş kapağı tamamen unutmuşumE bebekte emzirme
ürünlerine geliyor indirim
Arada bildirimleri ac uygulamaninben hepsini oyle yakaladim valla bulmussun zaten benimde ilk tecrubem olacak kullanim acisindan gogusu kapatip sutyen ya da neyse ustune onu giyiyoruz diye tahmin ediyorum ama cok is gordugunu soylediler
Nioli yagi oneriyolar gebeler kullanabiliyor doktora sordummm ic camasirina bi damla damlatiyosunn benimde akintim oluyordu iyi geldi bana . Ama kokulu ve renkli degilse korkulmamasi gerekiyor sanirim
Nioli yağı orjinalini nerede buldunuz canımm bende alaım olmadı Monurol biraz iyi geldi Hamdolsun amaa az kalmış iltihap nioli yağ alaımm bende doktorda önerdiyse teşekkür ederimNioli yagi oneriyolar gebeler kullanabiliyor doktora sordummm ic camasirina bi damla damlatiyosunn benimde akintim oluyordu iyi geldi bana . Ama kokulu ve renkli degilse korkulmamasi gerekiyor sanirim
Kaydettim canım inceleyeceğim sağol. Bende yastık yorgan düşünmüyorum zaten önerilmiyor daBen bundan aldım. İçine yatağı Yataş'tan aldım. Henüz nevresim falan almadım. Zaten yastık falan koymayacağım. Üstüne yorgan da örtmeyeceğim. Belki evdeki bir çarşafı sararım yatağa onu kullanırım diye düşündüm.
Park Yatak
İç Yatak
Nioli yagini sonrasinda perinalNioli yağı orjinalini nerede buldunuz canımm bende alaım olmadı Monurol biraz iyi geldi Hamdolsun amaa az kalmış iltihap nioli yağ alaımm bende doktorda önerdiyse teşekkür ederim
Anladım canımm hergün damlatılmıyormu sadece 1 haftamı kullanıcaz ve bir damlamıNioli yagini sonrasinda perinal
Masaj icinde oneriyor ebeler . Ben monoville den aldimm simdilik ic camasirima damlatiyorum ayin 1 haftasi
Yenir ya niye yenmesin ki? Bugün ye yarın doktora sorarsın şüphe duyuyorsan.Kızlar tere yiyor musunuz? Yenir mi?
Tere, roka, maydonoz ne var ne yok yiyom benKızlar tere yiyor musunuz? Yenir mi?
Bu bana himym dizisindeki Dr. Sonya'yı hatırlattı. "Just a little bit"Yenir ya niye yenmesin ki? Bugün ye yarın doktora sorarsın şüphe duyuyorsan.
Bütün yenir mi sorularına cevabımın yenir olması
Beyaz ve sarı akıntı normal vücut florasini korumak için kendi üretiyor. Benim idrarda enfeksiyon var uzun süreden beri tek kullanımlık şase kullandim ama fayda etmedi arada yeşil akıntı ve kaşıntı oluyor kültür temiz çıktığı için antibiyotik vermedi kadın doğumcum. Aile hekimi verdi ama kullanmiyorum inşallah atlatırız bol suylaArkadaşlar Nasipse 22. Haftanın içindeyim boll su içiyorum arada ayakta bayaa kalınca su gibii akıntı geliyor sadece geceleri prpgestan kullanıuorum amaaa gün içindede bayaa yürüyünce O akıntı olabiliyor bazen arasında beyaz oluyor normalmi varmıı benim gibiİ olann
ALLAH herkese bebişine zamanında sağlıkla Nasip etsin
Bende boyleyimmm valla just a little bit her seyden yiyomBu bana himym dizisindeki Dr. Sonya'yı hatırlattı. "Just a little bit"
Yenir ya niye yenmesin ki? Bugün ye yarın doktora sorarsın şüphe duyuyorsan.
Bütün yenir mi sorularına cevabımın yenir olması
Diğerlerine göre acı bir tadı var ya yerken dedim “bu yeniyor mu acaba lan?”; google’a sordum önce, her zamanki gibi düşük yapmakla sonuçlandı. Google’a bir hastalık yazınca kanser, hamileyken şu yenir mi diye sorunca hep düşük yaptırıyor, size sorayım dedimTere, roka, maydonoz ne var ne yok yiyom ben
Soyle bi hafta boyunca her gun 1 damla ic camasirina damlatiyorum ben . Sonra molaaAnladım canımm hergün damlatılmıyormu sadece 1 haftamı kullanıcaz ve bir damlamı
Hahah doktor olsam Dr. Sonya olurmuşumBu bana himym dizisindeki Dr. Sonya'yı hatırlattı. "Just a little bit"
Aferin kız, bize sorunca ye ya bişiy olmaz diyip veriyoruz zehri, sen işini biliyosunDiğerlerine göre acı bir tadı var ya yerken dedim “bu yeniyor mu acaba lan?”; google’a sordum önce, her zamanki gibi düşük yapmakla sonuçlandı. Google’a bir hastalık yazınca kanser, hamileyken şu yenir mi diye sorunca hep düşük yaptırıyor, size sorayım dedim
Kasılma oluyor bahsettiğiniz haftada da rahim büyüyor genişliyor o yüzden, acilde de direkt kasılma diyip geçmiş, Proluton depot’yu da her ihtimale karşı vermişlerdir. Acildeki doktor da kendi doktorunuz da endişelenecek bir şey yok demiş totalde bence kafanızı karıştıracak bir şey yok, yanılmıyorsam hepimizin ağrıları 14-15. haftalar itibariyle başlamıştı ufaktan. Süreç böyle yaniMerhaba kızlar 16+1 gunluk hamileyim bugun sol tarafımda batma olunca acile gittim kendi doktorum sehirdısındaydı. Acilde baktılar bebek iyi plesenta ıyı suyu ıyı dediler niye agrım var dedim. Kasılma var dediler o ne demek bu zamanda olurmu dedim panikledim onemli bişe değil deyip pruluton depot verdiler. Cıkarken doktoruma ne diyeyim dedim bir sorun gorulmedi enfeksiyon yok bebek iyi dediler dersin dedi kasılmaya tajılma dedi gonderdi. Doktorumu aradım sacmalamıs o bu zamanda kasılmamı olur kasılma olsa duramazsın dedi. Kafam cok karıstı kasılma bu zamanda naaıl olue ki
Bu haftalarda agrının normal olmasını bilmiyorum. Herkes ilk haftalarda olur sonra gecer deyince ben korktum.Kasılma oluyor bahsettiğiniz haftada da rahim büyüyor genişliyor o yüzden, acilde de direkt kasılma diyip geçmiş, Proluton depot’yu da her ihtimale karşı vermişlerdir. Acildeki doktor da kendi doktorunuz da endişelenecek bir şey yok demiş totalde bence kafanızı karıştıracak bir şey yok, yanılmıyorsam hepimizin ağrıları 14-15. haftalar itibariyle başlamıştı ufaktan. Süreç böyle yani
Yok ya normal bahsettiğiniz haftalarda ağrı, sonrasında da devam ediyor işte ara ara. Kanama akıntı vs yoksa, sizi hareketsiz bırakacak derecede şiddetli ve uzun süreli değilse, yatınca dinlenince düzeliyorsa normal değerlendiriyor doktorlar.Bu haftalarda agrının normal olmasını bilmiyorum. Herkes ilk haftalarda olur sonra gecer deyince ben korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?