2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aklımdaki soru yarın unutmazsam doktoruma soracağım bazen bildiğin en aşağıda hissediyorum vuruyor ama nerden vurduğunu bulamıyorum o kadar aşagıdan hissediyorum ki o vurdukça çişim geliyor
Aynen ben de öyleyim birkaç gündür. Tuvaletin önünde yatıp kalkacağım artık. Sürekli aşağıya vurduğunu hissediyorum
+ Günde birkaç kere sağ böbreğime doğru ve mesanede baskı gibi hissediyorum tekmeleri. Öyle yoğun değil benim

Çok geçmiş olsun ikisine de artık hazırlık yapmalıyım ben de en azından doğum çantası hazır olmalı korktum biraz
Rabbim o doğum çantalarını böyle erken zamanlarda acil olarak değilde vakti zamanında bekleyerek kullanmayı nasip etsin inşallah

Merhaba 23+4 olduk bugün ve sabah kanamam oldu bu haftalarda kanama yaşayan var mı acaba uyandığımdan beri korkuyorum hastaneye geldim şimdi muayene olacağım

Şimdi doktora sordum dolaşıyor bi sorun yok dedi aşağıda değil dedi yukarda dedi şükür

Hanımlar şimdi doktordan çıktım şükürler olsun bebeğimin eşi yukarı çıkmış elhamdulillah tek riskli durum tiroitim düşük onun dışında bi sorunum yokmuş doğum Nisan ortası yada sonu eve gidemde güzel bi temizlik yapam hiç bişi yapamıyordum bişi olacak diye

Merhaba 23+4 olduk bugün ve sabah kanamam oldu bu haftalarda kanama yaşayan var mı acaba uyandığımdan beri korkuyorum hastaneye geldim şimdi muayene olacağım
Aaaa iyi misin ne dedi doktor neden olmuş rabbim sana bağıslasın

Canım yazdıysan daha görmedim ama yazmadıysan haberle bizi de.

Geçmiş olsun canım. Ben de çok fenayım, kafamı zor tutuyom. Bu grip mahvetti. 2 gün ateşler içindeydim. Parol destek oldu düşmesine. Zaten başka da bir şey kullanamıyoruz.

kızlar gümüş göğüs ucu kapları varken ekstradan göğüs pedine ihtiyac olur mu ? almak lazım mı ?

Hastalara geçmiş olsun kendinize dikkat edin çiçeklerim ... zor günleri atlattık derken önümüzde daha zor günler var gibi insaallah sağlıklı vakitli doğumlar yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…