2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Mutlu hayırlı yaşların olsun canım bebeğinle sağlıkla afiyetle huzurla…

Erkek analığı trollüğü bu ya, nerde görsem tanırım. bir de senin duble

Bu vücut ısısı yükselişi ben de de var, nefes alamıyorum sıcaktan habire kızarıyorum, daralıyorum, camları açıyorum sürekli, terliyorum da, nasıl olacak böyle bilmiyorum
Bende bu iki aydır falan var. Burada şu an eksi derecelerdeyiz. Dün doktorda park edip mantosuz kliniğe girdim. Sekreter dedi ki "ama ceketiniz.. yok... ceketsiz..." dedim sizin park yerine park ettim, uzak değil ki. Dedi "arabanın içi bile -50 derece gibi, siz ceketsiz....." dedim ben yanıyorum, birak simdi bunları.

Kalorifer açmıyorum bu soğukta. Vücudumuz fabrika gibi yüksek turda çalışıyor ondan.
İnsanlar marul gibi giyinirken ben rahat rahat geziyorum.

Valla Nisan annesi olmak harika bisiymis jshbsbsbshs hamilelik ne de güzel zamana denk geldi

Valla ne yalan söyleyeyim ben danalar gibi uyuyorum ya bunda tabi insülinin de etkisi var seker bi halta yaradı ahah gece üç dört kere o derin uykuda tuvalete kalkıyorum. Sonra gelip kaldığım yerden kesintisiz devam ediyorum. Ya bebek de benle birlikte uyuyor ya da gtümde pireler ucustugu icin fark etmiyorum. Sanki 7 gibi uyaniyor her gün ama bana 7 gibi hala erken geliyor. Saat kaçta kalkarsam kalkayım erken geliyor ya.

Ben de terlemekten uyanmazsam uyuyorum, gerçi uyansam da öbür yana dönüp uyuyorum djkdk. Kabus falan gördüysem uyumak uzun sürüyor onun dışında maşallah gerçekten. Meğer biz uyuyabiliyoruz diye hamileliği seviyormuşuz cjfkdol

Aaaa evet, kulagimin dibinde ejderha gibi horlayan eşimi bile duymuyorum. Huzura ermişim meğerse ahhsjzbdhsb

iyi ki dogmussunn, nice guzel bebisinle yaslara

Doğum günün kutlu olsunnn bebişinle sevdiklerinle nice güzel yaşların olsun. Seneye bu zamanlar inşallah bebişle karşılayacaksın yeni yaşını

bende kendisi kiz dogursun cok istiyorsa dedim ama esim cok sessiz iste bizde sorun o
Tutan var sanki istediğiniz cinsiyeti yakalayana kadar doğursaydınız, “ımı bin irkik istiyirdim, imi bin kiz istiyirdim” nefretlikler ya bak bu konuda ben de kaynanamı gömerim. İkinci erkek olduğunu duyunca biz kız istiyorduk ama sağlık olsun dedi ulan senin iki kızın var da ne işine yarıyorlar (diyemedim tabii hsjsj).

Kararlılıkta senin gibi ol. Gömerim(opsiyonel)
Diyemedim tabi(opsiyonel)

Kızlar selam, tansiyon kontrolü uapmaya başladınız mı? Tansiyon sorunu yaşayan var mı aramızda?
2 gündür ara, ara yüksek çıkıyo tansiyonum biraz korktum. Yarına randevu aldım gideceğim ama. Bazende normal sınırda çıkıyo. Napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…