2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yapmıyorum. Sen neden yapma gereği duydun da öğrendin?

Belki bu ara tuzu fazla tüketmişsindir.

Ben yapmıyorum. Sen neden yapma gereği duydun da öğrendin?

Belki bu ara tuzu fazla tüketmişsindir.
Kendim sağlık çalışanıyım. Gebelikte tansiyon önemli olduğu için 24. Haftadan beri ara ara kontrol ediyorum. Birde gebelik öncesi nabız ve tansiyon problemleri ile bir süre ilaç kullanmıştım. Doktoruma yazdım bakalım ne diyecek. Açıkçası biraz korktum da. Tuzu ekstra fazla tüketmedim aslında ama yemeklerde sıfıra indiririm artık

Anladım canım, o zaman öncesinde tansiyonla ilgili problemin de varmış. İnşallah sıkıntılı bir şey değildir. Dediğin gibi bakalım doktor ne diyecek.

Canımm doğumm gününn kutlu olsun mutlu ol senelerceee bebişinle eşinle tüm sevdiklerinle İNŞALLAH herşey gönlünce olsun arkadaşımm iyiii birr Senee bir ömrünn sağlık mutluluk huzurr doluu Olsunn sevdiklerinleee nicee nicee senelere şansınn bol olsun ALLAH ın izniyle

Valla ikinci trimesterin başları riskliydi ağrım çoktu tam ağrım geçti burun tıkanıklığı soğuk algınlığı öksürük geldi onlar olmasa gerçekten çok güzel aslında göbeğime bayılıyorum hayırlısı ya az kaldı rabbim kazasız belasız bitirmeyi sağlıklı doğumlar yapmayı bi avazda doğurmayı nasip eylesin aminnnnn

İyi ki doğdun gülüm

Tansiyon derken mesela kaç kuzu? Benim yıllardır tansiyon problemi yaşayan ve böbrek nakli olan bir arkadaşımdan bilgi almıştım ben akşamları genelde sarımsaklı bişiler tüketiyorum ki evet gaz yapıyor ama en azından akşam rahat oluyorum o tavsiye vermişti. Ne bileyim her akşam tuzsuz sarımsaklı yoğurt tüketebilirsin. Ve şöyle tansiyonu sabah öğle akşam ölç canım ama yürüdükten sonra yorulduktan sonra ses olan ortamda ölçme otur 5 dk sonra ölç fark ediyor dedi. Birde tansiyon ağrısı enseden giriyormuş ağrı farklarını söylemişti bana. Baya tecrübeli olunca anlattırmıştım.

Nice musmutlu yıllara minnoşunla eğlenceli keyifli yaşlara

Benimde çentik olduğu için tansiyonu gündemime almıştım açıkçası, hamileliğin son aylarında herkeste çıkabilen bişi imiş bide önceden tansiyon problemi olmasına gerek yokmuş. Aslında şimdiden dikkat etmek lazım beslenme alışkanlığı nasıl bişi arkadaş şeker tansiyon ebesinin nikahı bu nemiş arkadaş yaw hamdolsun

Hic tansiyon sikintim yok. Her sikintim oldugu icin onu dedim artik almiyim, kalsin o da bi zahmet.

Ama nefesim bazi günler cok kesiliyor ya da bazi günler cok cabuk yoruluyorum. O zamanlar ölcüyorum. Simdilik bir sey cikmadi. Randevu alman iyi olmus, bu zamanlarda kontrol edin deniyor. Gecmis olsun.

İŞten güçten, kargo beklemekten anca Bim'e gidebildim. Hiç bişi kalmamış.

1 tane hışırtılı kitap kalmış ondan aldım. Pehh.

O değilde kızlarrrrrrr bugün Lohusa filmi girdi vizyona. Akşam kocayı da alıp sinemaya gidiyorum İzmir de Folkart sinema var ön koltukları yatak gibi. Çok rahat. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.

İyi ki doğduuuunn Afram tafram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…