- 3 Şubat 2022
- 1.241
- 2.419
- 83
Idrarda mi? Ben gebeliğin başından beri uğraşıyorum maalesef. Ama dün bi doktor videosuna denk geldim. Diyoki gebelerin normal fizyolojik akıntısı olur ve tahlil verirken idrara karışır bu da az biraz lokositin yuksek çıkmasına neden olur bu enfeksiyon var anlamına gelmez diyodu eğer değeriniz yüksek değilse sizinde böyle olabilirEnfeksiyon derdini napıcaz ya bir türlü son bulmuyor her tahlilde çıkıyor
Benim tecrübem yok haliyle ama yikadim. Bebekler için olan sıvı deterjanla 40 derecede yikadim. Beyaz ayrı renkli ayrı. Çok güzel çıktılar. Annem 40 demişti, bebek kıyafetleri çabuk çekermiş. Üstünde de hep 40 yazıyordu.Size bir şey sorucam şimdi yavaş yavaş kıuafet yıkayanlarımız varr , yikayacak olanlar var . Derece icin 40 derece diyor mesela . Tecrubeliler bi desin bakim kac derece ve renkli beyaz karisik mi yoksa ayri ayri mi atiyonuz nasil
Ediyonuz ?
Genetik malesef ya. Benim babaannem dedim şekerden vefat etti. Annem ve babam da şeker hastası. Bende çıkmaması mucize olurdu zaten.Ben önceden de çok tatlı yerdim tatlıya aşırı düşkünüm, kahvaltıyı revaniyle falan yapıyorum yani o kadar, şekerim düşük çıktı sınırda, bence çok tatlı yemekle alakalı değil öyle olsa benim şekerim çıkardı
Benim kurutma makinamBenim tecrübem yok haliyle ama yikadim. Bebekler için olan sıvı deterjanla 40 derecede yikadim. Beyaz ayrı renkli ayrı. Çok güzel çıktılar. Annem 40 demişti, bebek kıyafetleri çabuk çekermiş. Üstünde de hep 40 yazıyordu.
Benim kurutucum yok, sermesi var ya ofminnacık hepsi, mik mik mik ser ser bitmiyor
Benim doktorda idrar testi isterken hep ortalarına doğru ver diyor. Yani ilk çıkan bir kaç damla boşa gitsin sonrakileri kaba al diyor doğru mu anlattım bilemedim dkdkd senin dediğin şeyden ötürü mü hep böyle diyor acaba bana da diye düşündüm şuanIdrarda mi? Ben gebeliğin başından beri uğraşıyorum maalesef. Ama dün bi doktor videosuna denk geldim. Diyoki gebelerin normal fizyolojik akıntısı olur ve tahlil verirken idrara karışır bu da az biraz lokositin yuksek çıkmasına neden olur bu enfeksiyon var anlamına gelmez diyodu eğer değeriniz yüksek değilse sizinde böyle olabilir
İNŞALLAH ondandır canımm bende yaklaşık 1 aydır her gittiğimde lökosit gözüküyor hatta senmiydin bir arkadaş bol su ileee tüketmiş lökositi bendee bol içiyorum bugün şeker yüklemesi vardı 3 4 saatt hastanede kaldım mecbur kaç keree wcyee gittim amaaa klozet poşeti peçete yanımdaydı ALLAH tan bolll su sanırım ilerlemesinide önlüyor canımm Değilmi mesela bir 15 20 gün sonra tekrar gidicem tahlile Nasipse sanıyorumki genee çıkıcaktır ALLAH hepimizinkini Temizlesin sağlıkla bebişlerle ilerleyelim Çok AminnIdrarda mi? Ben gebeliğin başından beri uğraşıyorum maalesef. Ama dün bi doktor videosuna denk geldim. Diyoki gebelerin normal fizyolojik akıntısı olur ve tahlil verirken idrara karışır bu da az biraz lokositin yuksek çıkmasına neden olur bu enfeksiyon var anlamına gelmez diyodu eğer değeriniz yüksek değilse sizinde böyle olabilir
Ben şuanlık sadece hastane çantası için olacakları yıkayacağım. Makinelerde alerji programı oluyo ya orda 40 derecede bebe deterjanıyla yıkayacağım. Bide hastane koyacaklarım beyaz ve pembiş ayrı ayrı değil de renk ayırıcı mendille yıkamayı düşünüyorum ben. Bir de trendyoldan koroplastın fermuarlı poşetlerinden aldım ona koyacağım hem kokusu gitmesin hem tozlanmasın diyeSize bir şey sorucam şimdi yavaş yavaş kıuafet yıkayanlarımız varr , yikayacak olanlar var . Derece icin 40 derece diyor mesela . Tecrubeliler bi desin bakim kac derece ve renkli beyaz karisik mi yoksa ayri ayri mi atiyonuz nasil
Ediyonuz ?
Aynı hep 40 hala öyle atıyorum, renkli beyaz ayrı yıkıyordum ama renk ayırıcı mendil var bende onla belki hepsini atarım belki atmamSize bir şey sorucam şimdi yavaş yavaş kıuafet yıkayanlarımız varr , yikayacak olanlar var . Derece icin 40 derece diyor mesela . Tecrubeliler bi desin bakim kac derece ve renkli beyaz karisik mi yoksa ayri ayri mi atiyonuz nasil
Ediyonuz ?
Atacam makineye tozunu topluyor asmaktan daha iyi bence. Çoraplarını atmam ama benim bazı çoraplarımı küçültüyor gerçi oğlumun,eşimin çoraplarını küçültmedi kumaşıyla alakalıdır belki ama zaten çok küçük çorapları riske atmayayımBenim kurutma makinam
Var ama as kurusun diyolarbence esas aorun utu hic sevmem hic hiccccc.. bende 40 ta yikadim valla simdi
Evet canım bendim lökosit sıfırlanmış eritrosit de bayaa azalmisti bol suyla. Ama benim şikayetlerim de oluyor ara ara. Yeşil akıntı ve kaşıntı gibi. bakalım inşallah onlar da biter kültür temiz çıkmış yine. Senin şikayetin yoksa bence bahsettiğim gibidir kafana çok takma değerin çok düşüktu cunku yanls hatırlamıyosam. Yükleme sonucun da iyi çıkar inşallah canımİNŞALLAH ondandır canımm bende yaklaşık 1 aydır her gittiğimde lökosit gözüküyor hatta senmiydin bir arkadaş bol su ileee tüketmiş lökositi bendee bol içiyorum bugün şeker yüklemesi vardı 3 4 saatt hastanede kaldım mecbur kaç keree wcyee gittim amaaa klozet poşeti peçete yanımdaydı ALLAH tan bolll su sanırım ilerlemesinide önlüyor canımm Değilmi mesela bir 15 20 gün sonra tekrar gidicem tahlile Nasipse sanıyorumki genee çıkıcaktır ALLAH hepimizinkini Temizlesin sağlıkla bebişlerle ilerleyelim Çok Aminn
Kiracıyız zaten başka kiralik ev bulamadık evimin konumunu büyüklüğünü de seviyorum sda hayırlısı eşim arkamda şükür zaten sırf öyle olduğu için teyzeme de demiş oğluma demesinHamile hamile yardım mı bekliyor bide tipe bak onun yardım ermesi lazım değil mi? Birde kızı varmış estağfurullah ben o hatayı ilk evlendiğimde yaptım kv ile karşılıklı oturuyordum neler çektim Allah biliyor o nedenle imkanın olur olmaz ayrıl ordan kuzu uzak yere yerleş olmuyor çünkü bağımsız olamıyorsun hep bi beklenti hep bişi. Eşinde bağımsız olmuyor öyle olunca biz ne zaman taşındık eşim değişti.
Doğum günün kutlu olsun inşallah bu sene hediyen bebişKızlar bugün benim doğum günüm.
İyi ki doğmuşum da rabbim bu hayatı yaşamayı nasip etmiş, şükürler olsun yaşadığım her şey için. Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur Yaş 35 şiirini paylaşmadan da geçemeyeceğim. Güle güle 34
Yaş otuz beş! yolun yarısı eder.
Dante gibi ortasındayız ömrün.
Delikanlı çağımızdaki cevher,
Yalvarmak, yakarmak nafile bugün,
Gözünün yaşına bakmadan gider.
Şakaklarıma kar mı yağdı ne var?
Benim mi Allahım bu çizgili yüz?
Ya gözler altındaki mor halkalar?
Neden böyle düşman görünürsünüz,
Yıllar yılı dost bildiğim aynalar?
Zamanla nasıl değişiyor insan!
Hangi resmime baksam ben değilim.
Nerde o günler, o şevk, o heyecan?
Bu güler yüzlü adam ben değilim;
Yalandır kaygısız olduğum yalan.
Hayal meyal şeylerden ilk aşkımız;
Hatırası bile yabancı gelir.
Hayata beraber başladığımız,
Dostlarla da yollar ayrıldı bir bir;
Gittikçe artıyor yalnızlığımız.
Gökyüzünün başka rengi de varmış!
Geç farkettim taşın sert olduğunu.
Su insanı boğar, ateş yakarmış!
Her doğan günün bir dert olduğunu,
İnsan bu yaşa gelince anlarmış.
Ayva sarı nar kırmızı sonbahar!
Her yıl biraz daha benimsediğim.
Ne dönüp duruyor havada kuşlar?
Nerden çıktı bu cenaze? ölen kim?
Bu kaçıncı bahçe gördüm tarumar?
Neylersin ölüm herkesin başında.
Uyudun uyanamadın olacak.
Kimbilir nerde, nasıl, kaç yaşında?
Bir namazlık saltanatın olacak,
Taht misali o musalla taşında.
Kocam kafayı yicek onları sererken ahahah çok eğlendim bizde hep o seriyorBenim tecrübem yok haliyle ama yikadim. Bebekler için olan sıvı deterjanla 40 derecede yikadim. Beyaz ayrı renkli ayrı. Çok güzel çıktılar. Annem 40 demişti, bebek kıyafetleri çabuk çekermiş. Üstünde de hep 40 yazıyordu.
Benim kurutucum yok, sermesi var ya ofminnacık hepsi, mik mik mik ser ser bitmiyor
Kız bu popüler olan dilber dansını yapıyordur hahahahs.Kızlar benim bebe son zamanlarda içerde titriyo gibi hareketler yapıyor. Böyle sanki oryantal oynuyor kızımüşümüyordur dimi yavrum d
Doğum günün kutlu olsun kuzum. Bebişinle sağlıklı mutlu huzurlu nicr yaşlarınız olsun. İyi ki doğmuşsunKızlar bugün benim doğum günüm.
İyi ki doğmuşum da rabbim bu hayatı yaşamayı nasip etmiş, şükürler olsun yaşadığım her şey için. Cahit Sıtkı Tarancı'nın meşhur Yaş 35 şiirini paylaşmadan da geçemeyeceğim. Güle güle 34
İyi ki doğmuşsun canım, nice nice güzel yaşların olsunKızlar bugün benim doğum günüm.
Anladım canım Allah kolaylıklar versin o zaman eşinin arkanda durması da güzel bişi ama huzursuzluk veriyorlar ya illaki. Düşünsene huzursuzluk veriyorsun yani anlasalar keşke… ben yeni evlenmiştim daha eşyalarımı bir sene kullanmadım evimi seviyordum bir valizimi alıp çıktım o evden. Evi de eşyalı sattım. O kadar huzursuz ettiki bizi eşya meşya ev mev gözüm görmedi o eşyaları da çok severek almama rağmen soğudum. Eski bir lojmana nasılsa lojman diye düğün paketçisinden eşyalarımın neredeyse 10 da bir fiyatına yeni eşyalar alıp çıktım. Beyaz eşyalarım çeyizlikti onlarıda almamıştım. Daha düşüklerini aldım. İnan varya daha mutluyum. Evine de eşyasına da başlarım ya huzurum yerinde modundayım. Kız neler yaşadım roman olur he anlatsam neyse :)Kiracıyız zaten başka kiralik ev bulamadık evimin konumunu büyüklüğünü de seviyorum sda hayırlısı eşim arkamda şükür zaten sırf öyle olduğu için teyzeme de demiş oğluma demesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?