Canım sağlık ocağı 2 li yapıyor standart 3 lü yaptırmak istiyorsanız eczaneden temin edeceksiniz tabi güvendiğiniz bir eczane soğuk zincir oluyormuş çünkü. (Sanırım) benim doktorum hastanede yaparız dedi ve oda zaten direk 3 lü tavsiye etti. Boğmaca için. Nisan ayı yine hastalık ayı şahsen bebeği riske atmak istemedim boğmaca ciddi birşey çünkü. Ve anneden geçiyormuş Allah korusun. Bu aşı hem bebeği hem anneyi koruyormuş biiznillah. Yaptırma sebebim bu benim
Ben yaşıyorum canım, doktor baktı safra kesesini sıkıştırıyormuş. Yaklaşık 2 haftadır çekiyorum ve her geçen gün artıyor korkutmak gibi olmasın. Sağıma asla yatamıyorum artık. Otururken bile acıyor.
Valahi dediginiz gibi yatiyorum anca baska bisi yapmiprum suandaBenim sol göğsümun altı böyle Dr sordum bebek pozisyonundan dedi dinlenince uzaninca geçiyor sen de dene canım geçmiş olsun
Bende A Afratafrac dan öprendim safrakesesiymiş canımKizlar lutfen bana cevap verir misiniz? Benim sag gogsumun alti midemin o sagi gibi dusunun o kismim cok agriyor.. ve gerginim sanki patlicak gibiyimboyle bisi yasayan varmi aranizda lutfen bana cevap verin
Ama sag tarafim benim.kuzu sag da miydi safra solda biliom ben
Sağ yaziiiii ama bende çok bilmiyorum kiAma sag tarafim benim.kuzu sag da miydi safra solda biliom ben
Ben yalnis biliorum ozaman kuzum helal et hakkini dogru diyorsundur ozamanSağ yaziiiii ama bende çok bilmiyorum kibenim tam ortada oluyor ama önceden vardı kan tahlillerinde sadra değerleri oluyor sağlıkocağı değerlerinde dur sana atayım birazdan hangi değerler yaptırdıysan bi bak tahlillerine canım
Ay kız bizde bilmiyoruz ki sadece yorum yapıyoruzBen yalnis biliorum ozaman kuzum helal et hakkini dogru diyorsundur ozamandemek saframa baski yapior cimcime
Baktim.nabizdan kuzumda hic bunu bakmamislar bendeAy kız bizde bilmiyoruz ki sadece yorum yapıyoruzbak benim hamile kalmadan aile hekimim bu değerden taş olduğunu söylemişti ultrason çektiremeden hamile kalmıştım
Ben şikayetlerimi söylemiştim o zaman kuzum ailede ablamda annemde babamda herkesin vardı alındı. Birde safra kesesi öyle bir şeyki mesela bir yiyeceği yiyorsun p safra kesesine dokunuyorsa bittin. Mide bulantısı hafif öksürük gibi belirtileri var. Ben mesela bazı yiyeceklerde direk anlıyorum böyle öksürük gibi kısa süre nefes atıyorsam aha diyorum dokunuyor. Ama tabi herkesin başka yiyeceklere hassasiyeti oluyor. Bu taş olduğu anlamına da gelmiyor genel olarak artık rahmimiz göbeğin 6-7 cm üstüne çıktı mide bağırsak gibi organlara baskı yapıyor safra kesesi de bunlardan birisi benimde hiç aklıma gelmemişti mesela batıyordu aaaa desim sonra aydınlandım resmenBaktim.nabizdan kuzumda hic bunu bakmamislar bendeyarin ben en iyisi saglik lcagina gidim
Bugün bizim oğlan da pozisyon değiştirdi galiba bunlar bizim gibi kendi aralarında konuşup anlaşıyolar mı napıyolarArkadaslar , cocugum surekli dönüyor . Masallah ama süreklikarnim bi o yana bi bu yana yamuk yumuk oluyor. Yavrum yerlesemedi bi turlu bugun ve gidiklaniyorum sanki cunku yanlara dogru itiyor
Emin ol tehlikeli bi şey olsa söylememek gibi bir riske girmezler. Bazı doktorlar önemsiz gördükleri şeyi hiç söylemiyor bazılarıysa söyleyip önemli değil diyor. Zaten yeni bi hematom alanı olsa kanaman olurduMerhaba kızlar bir sorum olacaktı 6. Haftada kanama ile hastaneye kaldırıldım kese etrafında kanama alamı oluşmustu 10. Haftaya kadar evde yattım daha sonra doktorum işe döenebileceğimi herseyin normal oldugunu söyledi. Suan 22. Haftadayım carsamba gunu detaylı ultrasonum vardı perinatologta doktor hersey normal dedi hematom alanını sordum hiç bir şey yok dedi bugun normal kadın dogum doktoruna gittim kendi doktorum sehir dısında oldugu için baktı hersey iyi dedi eskiden kalma hematom alanı var dedi yeni değil eskiden kalma dedi benim kafama takıldı detaylıda bişe dememişti dedim hiç önemli değil 1 mm kadar ve eski dedi ama daha önceki girdiğim doktorlar bundan hiö söz etmemişti kafam cok karıstı kızlar eski ile yeniyi doktor ayırabilir sanırım değil mi
Aminnn aynenn canımm Tedbir kuldan takdir ALLAH tan canımmCanım sağlık ocağı 2 li yapıyor standart 3 lü yaptırmak istiyorsanız eczaneden temin edeceksiniz tabi güvendiğiniz bir eczane soğuk zincir oluyormuş çünkü. (Sanırım) benim doktorum hastanede yaparız dedi ve oda zaten direk 3 lü tavsiye etti. Boğmaca için. Nisan ayı yine hastalık ayı şahsen bebeği riske atmak istemedim boğmaca ciddi birşey çünkü. Ve anneden geçiyormuş Allah korusun. Bu aşı hem bebeği hem anneyi koruyormuş biiznillah. Yaptırma sebebim bu benimen doğrusunu Allah bilir tabi aşılar vesile sadece. Koruyacak olan da O
Benim de korktugum bu işte diğerinde de hematom alanını gorudlten bir hafta sonra kanamam olmuştuEmin ol tehlikeli bi şey olsa söylememek gibi bir riske girmezler. Bazı doktorlar önemsiz gördükleri şeyi hiç söylemiyor bazılarıysa söyleyip önemli değil diyor. Zaten yeni bi hematom alanı olsa kanaman olurdu
Bak sen anlattikca suan anliyorum ben ekmek yedikce sabah filan orasi agriyor dokaniyor demek bide oksuruk olusuyordu demek ondanBen şikayetlerimi söylemiştim o zaman kuzum ailede ablamda annemde babamda herkesin vardı alındı. Birde safra kesesi öyle bir şeyki mesela bir yiyeceği yiyorsun p safra kesesine dokunuyorsa bittin. Mide bulantısı hafif öksürük gibi belirtileri var. Ben mesela bazı yiyeceklerde direk anlıyorum böyle öksürük gibi kısa süre nefes atıyorsam aha diyorum dokunuyor. Ama tabi herkesin başka yiyeceklere hassasiyeti oluyor. Bu taş olduğu anlamına da gelmiyor genel olarak artık rahmimiz göbeğin 6-7 cm üstüne çıktı mide bağırsak gibi organlara baskı yapıyor safra kesesi de bunlardan birisi benimde hiç aklıma gelmemişti mesela batıyordu aaaa desim sonra aydınlandım resmen
Detaylıda da vardı belki ama önemsiz olduğu için söylememiştir doktor işte her doktorun tarzı farklı. Yine de için rahat etsin fırsat bulduğun her an dinlen eğer alabiliyorsan rapor al birkaç gün işe gitme hareketlerini falan da normal hissediyorsan korkmaBenim de korktugum bu işte diğerinde de hematom alanını gorudlten bir hafta sonra kanamam olmuştudetaylı ultrasonda bir şey demeyip hatta bu zaman akdar hiç bir şey denmeyip simdi denmesi acaba yenimi oluştu suphesini düşürdü içime
Bişey sorucam canım 2 haftadır yaşıyorum demişsin bebekler hep dönüyo ya acaba sürekli safraya nasıl baskı yapıyo 2 haftadır hep mi orda? Benim göğüs kafesi kemiklerimin uçları acıyo oralara vuruyo ara araBen yaşıyorum canım, doktor baktı safra kesesini sıkıştırıyormuş. Yaklaşık 2 haftadır çekiyorum ve her geçen gün artıyor korkutmak gibi olmasın. Sağıma asla yatamıyorum artık. Otururken bile acıyor.
Bende hamileligimin başından beri bulantim bitmedi prilam içmesem halim duman ama bu ara sanki biraz daha arttı bulantım. Benimkinin de kötü yani biseyler yeme isteği oluşturuyor ağzıma bisey atınca biraz rahatlıyor ama böyle de şimdi den 12 kilo aldım. Zaten tedavilerden dolayi çok kilo almıştım. Yapicak bir şey yok sağlıkla doğusunda artık bi şekilde vericez.Kız bana Bi el atın benim gibi olan yokmu acayip midem yanıyor ve akabinde bulanıyor yemek yiyemiyorum prilam felan ise yaramıyor 29 haftaligim nerdeyse
Evet canım ben birgün dokunan bişi yedim bi bıçak saplanır gibi oldu aman Allah’ım o nedir ya baksan safra kesesi purtBak sen anlattikca suan anliyorum ben ekmek yedikce sabah filan orasi agriyor dokaniyor demek bide oksuruk olusuyordu demek ondankeseyim.bi kac gun insallah duzelirim birazda kilom var belkide oda bebegin kilosuyla hepten zorluyor demek bagirsaga baskisini hic sorma zaten gazman gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?