2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız benimde karnım baya aşağıdaymış gibi hissediyorum midemin olduğu kısım mesela boş bariz belli niye öyle acaba benim 27.hafta daha ondan mı acaba çıkamadı mı henüz yavrum yukarlara aşağıda olunca da doğurcam mı ki korkusu geliyo

Bende o 2 gündür var büyük tuvaletim varmış gibi sanki ishal olmak üzereymişim gibi bir ağrı. Ve hiç geçmedi 2 gün boyunca. Bugün rahatladı biraz ben gaz sancısı diye düşünüyorum kuzum
Valla bende düşünüyorum ama böyle gelip gitmesi biraz canımı sıktı uyudum az önce iyi geldi gibi
Ne yaprın canım Rabbim şifalar versin haber et inşaAllah
valla uyudum gitmedim yarına giderim artık başlarsa bebek gene ayakları aşagı doğru olmuş aşagıdan vuruyor çok ciddi bakalım inşalalh döner yine

O minnak ayaklarını yesinler maşaAllah Rabbim şifa versin canım geçer kısa süreli olur inşaAllah

Birde net söylüyorum safra kesesine dokunan bişey mide bulantısı yapabiliyor. Normal oluyorsa da

yarın devam ederse muhakkak gidersin aklında kalmamış olur. Bi de kaygı girince işin içine insanın ağrısı artıyo yemin ederim ama bişey yoksa ağrısı da azalıyo

O minnak ayaklarını yesinler maşaAllah Rabbim şifa versin canım geçer kısa süreli olur inşaAllah
amin gülüm son aylar artık her dk acaba mı diye geçecek Allahtan kıştayız da günler kısa

Benim de 28.haftam aslında ama vücut yapımdan da kaynaklanıyo olabilir boy 158 olunca bebe nereye gitsin

Tabi ayırır bişey yok dediyse endişelenme canım zaten kanaman da yokmuş hiçbir şey olmaz olsa söylerdi doktor

yarın devam ederse muhakkak gidersin aklında kalmamış olur. Bi de kaygı girince işin içine insanın ağrısı artıyo yemin ederim ama bişey yoksa ağrısı da azalıyo
Ay evet bide. Acilden gitsem gaz dese vallahi doktorları bunun için mi geldin tiribinide çekemem bebeğin başı tam kaburgamın orda resmen nefesime oturmama engel

Benim de 28.haftam aslında ama vücut yapımdan da kaynaklanıyo olabilir boy 158 olunca bebe nereye gitsin
Benim de çok farkım yok 2-3 santim yukardayım senden gerçi herkesin göbeği farklı oluyomuş büyüğü küçüğü aşağısı yukarısı. Aşağılar tehlikeli ama inmesin istiyorum oraya

Sagol kuzu kuzu valla rahatlattin beni ben bi dikkat edeyim ne olacam bakalim

Ay evet bide. Acilden gitsem gaz dese vallahi doktorları bunun için mi geldin tiribinide çekemem bebeğin başı tam kaburgamın orda resmen nefesime oturmama engel
Ben gittim bi kere gaz dediler resmen ossuruk tanısıyla çıktım hastaneden bazı doktorlar öyle tripli takmıcan boşver

Benim de çok farkım yok 2-3 santim yukardayım senden gerçi herkesin göbeği farklı oluyomuş büyüğü küçüğü aşağısı yukarısı. Aşağılar tehlikeli ama inmesin istiyorum oraya
Karın şekliyle çok alakalı gerçekten çünkü benimki de bazen mesaneye baskı yapacak kadar aşağıda bazen gırtlağıma çıkıyo ama karnım aynı görünüyo her türlü. Ay bi de bazen içerden bağırsağıma doğru vurduğunu hissediyorum oluyo mu sizde de?

Kafası orda çok fena yapıyodur seni ya. Bizimkinin bacakları orda olmasına rağmen bazen nefesim kesiliyo.

Sagol kuzu kuzu valla rahatlattin beni ben bi dikkat edeyim ne olacam bakalim
Yani illa budur demiyorum kuzumda ben sana safra kesesi belirtilerini yazayım batması normal diyetim dedim. Benim anneme bir yiyecek dokunuyor mesela ablama ayrı yiyecek bana ayrı yiyecek bir standartı yok. Ve gerçekten çok dokunuyorsa ogünün 2 saati net felaket olabiliyor ay ben ne yemiştim hatırlamıyorum da mahvolmuştum hay dedim seni bir daha yersem. Öksürük, batma, mide bulantısı Allah ne verdiyse ağır oluyor yani küçümsememek lazım oda bir organ ayıp hele o öksürük gibi nefes atıyorsan net bişi dokunuyordur o çok şahsına münhasır bir belirti çünkü sen bi gözlemle haber et bakalım inşaAllah

Tabi ayırır bişey yok dediyse endişelenme canım zaten kanaman da yokmuş hiçbir şey olmaz olsa söylerdi doktor
Bebegin gelişimi ve doğum acısından bir sorun ypk dedi üstğne basarak ama korktum işte ben

Her gün oluyo heeer gün resmen afedersin makat kısmım tık tık tık atıyo bağırsaklara vuruşunu ordan hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…