Kız benimde karnım baya aşağıdaymış gibi hissediyorum midemin olduğu kısım mesela boş bariz belli niye öyle acabaBugün bizim oğlan da pozisyon değiştirdi galiba bunlar bizim gibi kendi aralarında konuşup anlaşıyolar mı napıyolarher zaman sol kaburgama yakın ve ortada hissederdim tekmeleri bugün sağ kaburgamın orda hareketler hep. Karnım aşırı yukardaymış gibi hissediyorum bi de ben ya. Çık diyorum evladım gırtlağıma kadar çık yer yok çünkü
Valla bende düşünüyorum ama böyle gelip gitmesi biraz canımı sıktı uyudum az önce iyi geldi gibiBende o 2 gündür var büyük tuvaletim varmış gibi sanki ishal olmak üzereymişim gibi bir ağrı. Ve hiç geçmedi 2 gün boyunca. Bugün rahatladı biraz ben gaz sancısı diye düşünüyorum kuzum
valla uyudum gitmedim yarına giderim artık başlarsa bebek gene ayakları aşagı doğru olmuş aşagıdan vuruyor çok ciddi bakalım inşalalh döner yineNe yaprın canım Rabbim şifalar versin haber et inşaAllah
O minnak ayaklarını yesinler maşaAllahValla bende düşünüyorum ama böyle gelip gitmesi biraz canımı sıktı uyudum az önce iyi geldi gibi
valla uyudum gitmedim yarına giderim artık başlarsa bebek gene ayakları aşagı doğru olmuş aşagıdan vuruyor çok ciddi bakalım inşalalh döner yine
Birde net söylüyorum safra kesesine dokunan bişey mide bulantısı yapabiliyor.Bak sen anlattikca suan anliyorum ben ekmek yedikce sabah filan orasi agriyor dokaniyor demek bide oksuruk olusuyordu demek ondankeseyim.bi kac gun insallah duzelirim birazda kilom var belkide oda bebegin kilosuyla hepten zorluyor demek bagirsaga baskisini hic sorma zaten gazman gibiyim
yarın devam ederse muhakkak gidersin aklında kalmamış olur. Bi de kaygı girince işin içine insanın ağrısı artıyo yemin ederim ama bişey yoksa ağrısı da azalıyoValla bende düşünüyorum ama böyle gelip gitmesi biraz canımı sıktı uyudum az önce iyi geldi gibi
valla uyudum gitmedim yarına giderim artık başlarsa bebek gene ayakları aşagı doğru olmuş aşagıdan vuruyor çok ciddi bakalım inşalalh döner yine
O minnak ayaklarını yesinler maşaAllahRabbim şifa versin canım geçer kısa süreli olur inşaAllah
Benim de 28.haftam aslında ama vücut yapımdan da kaynaklanıyo olabilir boy 158 olunca bebe nereye gitsinKız benimde karnım baya aşağıdaymış gibi hissediyorum midemin olduğu kısım mesela boş bariz belli niye öyle acababenim 27.hafta daha ondan mı acaba çıkamadı mı henüz yavrum yukarlara aşağıda olunca da doğurcam mı ki korkusu geliyo
Tabi ayırır bişey yok dediyse endişelenme canım zaten kanaman da yokmuş hiçbir şey olmaz olsa söylerdi doktorMerhaba kızlar bir sorum olacaktı 6. Haftada kanama ile hastaneye kaldırıldım kese etrafında kanama alamı oluşmustu 10. Haftaya kadar evde yattım daha sonra doktorum işe döenebileceğimi herseyin normal oldugunu söyledi. Suan 22. Haftadayım carsamba gunu detaylı ultrasonum vardı perinatologta doktor hersey normal dedi hematom alanını sordum hiç bir şey yok dedi bugun normal kadın dogum doktoruna gittim kendi doktorum sehir dısında oldugu için baktı hersey iyi dedi eskiden kalma hematom alanı var dedi yeni değil eskiden kalma dedi benim kafama takıldı detaylıda bişe dememişti dedim hiç önemli değil 1 mm kadar ve eski dedi ama daha önceki girdiğim doktorlar bundan hiö söz etmemişti kafam cok karıstı kızlar eski ile yeniyi doktor ayırabilir sanırım değil mi
Ay evet bide. Acilden gitsem gaz dese vallahi doktorları bunun için mi geldin tiribinide çekemem bebeğin başı tam kaburgamın orda resmen nefesime oturmama engelyarın devam ederse muhakkak gidersin aklında kalmamış olur. Bi de kaygı girince işin içine insanın ağrısı artıyo yemin ederim ama bişey yoksa ağrısı da azalıyo
Benim de çok farkım yok 2-3 santim yukardayım sendenBenim de 28.haftam aslında ama vücut yapımdan da kaynaklanıyo olabilir boy 158 olunca bebe nereye gitsin
Sagol kuzu kuzuEvet canım ben birgün dokunan bişi yedim bi bıçak saplanır gibi oldu aman Allah’ım o nedir ya baksan safra kesesi purtdersin de işte o iş öyle olmuyor dokunuyor olabilir bazı şeyler. Ki şuan baskında var çok normal sadece sana ne dokunuyor onu tespit etmen lazım hamilelikte taş da oluşabiliyormuş. Ama çok acil olmadığı sürece çok umursamıyorlar bende doğumdan sonra bi taşlara baktırcam ne durumdalar diye bakalım çektiremedim çünkü varmı yokmu emin değilim ama var gibi hem belirtilerden hemde kandan. Bi yemene içmene dikkat et gözlemle o şeyleri de kesersen rahatlarsın inşaAllah canım
Ayy oda varBirde net söylüyorum safra kesesine dokunan bişey mide bulantısı yapabiliyor.Normal oluyorsa da
Ben gittim bi kere gaz dediler resmen ossuruk tanısıyla çıktım hastanedenAy evet bide. Acilden gitsem gaz dese vallahi doktorları bunun için mi geldin tiribinide çekemem bebeğin başı tam kaburgamın orda resmen nefesime oturmama engel
Karın şekliyle çok alakalı gerçekten çünkü benimki de bazen mesaneye baskı yapacak kadar aşağıda bazen gırtlağıma çıkıyo ama karnım aynı görünüyo her türlü. Ay bi de bazen içerden bağırsağıma doğru vurduğunu hissediyorum oluyo mu sizde de?Benim de çok farkım yok 2-3 santim yukardayım sendengerçi herkesin göbeği farklı oluyomuş büyüğü küçüğü aşağısı yukarısı. Aşağılar tehlikeli ama inmesin istiyorum oraya
Aynen kuzu ya ne çabuk geçti sanki baksana ocak sonuna geliyoruz ne kaldı şurda enem heyecanlandım bak yineamin gülüm son aylar artık her dk acaba mı diye geçecek Allahtan kıştayız da günler kısa
Kafası orda çok fena yapıyodur seni ya. Bizimkinin bacakları orda olmasına rağmen bazen nefesim kesiliyo.Ay evet bide. Acilden gitsem gaz dese vallahi doktorları bunun için mi geldin tiribinide çekemem bebeğin başı tam kaburgamın orda resmen nefesime oturmama engel
Yani illa budur demiyorum kuzumda ben sana safra kesesi belirtilerini yazayım batması normal diyetim dedim. Benim anneme bir yiyecek dokunuyor mesela ablama ayrı yiyecek bana ayrı yiyecek bir standartı yok. Ve gerçekten çok dokunuyorsa ogünün 2 saati net felaket olabiliyor ay ben ne yemiştim hatırlamıyorum da mahvolmuştum hay dedim seni bir daha yersem. Öksürük, batma, mide bulantısı Allah ne verdiyse ağır oluyor yani küçümsememek lazım oda bir organ ayıpSagol kuzu kuzuvalla rahatlattin beni ben bi dikkat edeyim ne olacam bakalim
Normal canım illa bundandır demiyorum ama 6 yıllık tıp tecrübem olmasa daAyy oda var
Bebegin gelişimi ve doğum acısından bir sorun ypk dedi üstğne basarak ama korktum işte benTabi ayırır bişey yok dediyse endişelenme canım zaten kanaman da yokmuş hiçbir şey olmaz olsa söylerdi doktor
Her gün oluyo heeer gün resmen afedersin makat kısmım tık tık tık atıyo bağırsaklara vuruşunu ordan hissediyorumKarın şekliyle çok alakalı gerçekten çünkü benimki de bazen mesaneye baskı yapacak kadar aşağıda bazen gırtlağıma çıkıyo ama karnım aynı görünüyo her türlü. Ay bi de bazen içerden bağırsağıma doğru vurduğunu hissediyorum oluyo mu sizde de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?