2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Keyfi bence de iyi degil, bence bebek kendi secmeli gelecegi zamani bu cok güzel bir sey bence. Ama secebilmek de güzel, bazi kadinlarin asiri sekilde normal dogum korkusu var. Burada mesela o raporla sezaryen olabiliyorsun. Dogum bir travma olmamali. Yani secerek sezaryen olanlari da anlayabiliyorum.

Bu arada bas asagi yazmisim, basi yukardayken olucakti. Oturup aglarmisim yanlis yazdim diye hahaha yok DAHA o kadar degil

Poponu kasi nazar degmesin.

Ben de aynen böyleyim ağırlıktan herhalde uykuda insan sağa sola döner bi uyanıyorum dönmemişim saatlerce aynı yönde yatmışım, dayak yemiş gibi uyanıyorum. O hamile yastıkları o kadar mı iyi ya ilkinde de almadım

Ay gülüm benim kızda bi hafta gidiyorum baş gelişli bi hafta gidiyorum makat gelişli yani ben içimde döndüğünü hissediyorum ayakları tam aşağıda o yüzden o kadar çabuk tuvaletim geliyor ki uyku desen valla nefes alamıyorum ama az kaldı diyip kendimizi sakinleştilerim bi haftadır yeni doğum yapmış kardeşimin yanındaydım yani beni nelerin beklediğine şahit oldum sabahlara kadar uyumadık resmen uyumadık yani sağlıklı olsunlar bu günlerde geçer inşallah

Ağlak kardeşleriz biz bebişim

Abi orası Afganistan mı ya dehşetle okudum normal doğuracam diye girdiğim risklere bak

Benim de aynı sekılde hatta yüzüstü yatsam bile ağırlıgı olmuyor 28. Haftaya girdim.

Bugün bi eğitmen instagram storysinde hangisi daha zordu deyip hamilelik doğum ve lohusalık seçeneklerini koymuş. Öylesine hamileliği işaretledim anamm bi baktım doğum hamilelikten fazla lohusalık ondan da fazla. Başta bi korktum sonra dedim ki ay hepimiz balık hafızalıyız kesin doğunca doğumun mutluluğuyla hamileliğin bütün zorluklarını unutuyoruz. Nasıl tespit bence süper.

Hic dogum ya da lohusalik yasamadim ama bence hamilelik en güzeli. Bunu bi sürü komplikasyonu filan olmus biri olarak diyorum. Ben cok sevdim hamileligi <3

Hic dogum ya da lohusalik yasamadim ama bence hamilelik en güzeli. Bunu bi sürü komplikasyonu filan olmus biri olarak diyorum. Ben cok sevdim hamileligi <3
Ben de sevdim ya. Başta bulantılar zorladı falan ama şu an sanki hepsi kötü bi rüyaymış gerçekte hiç kusmamışım gibi sıfırlanmış durumda zihnim. 2.trimester balayı diyolardı 3’e girdik ama psikolojik olarak balayımız devam ediyo bizim

Son düzenleme:
Oy maşaAllah nasıl heyecanlılardır şimdi onlarda bide para mı biriktirmişler maşaAllah Rabbim nazarlardan korusun

Doğum yapmış annelere bir soru sormak istiyorum kızlar ya açıkçası şu zamana kadar tüp bebekti bilmem neydi zaten bir sürü vajinal muayeneden geçtik alışığız da şu çatı muayenesi kafamı kurcalıyor. Alışığız diye de ne bileyim hiç istemiyorum ama yapılıyor demi? Yani ben normal doğum istiyorum zaten illa bakacak demi? Birde mesela vajinal ultrason cihazını ile ahbap olduk zaten de bu ondan sancılı mı? Bilgi isteyrum sizden lütfen

Süt sagma pompaları usb li ya sureklı prize yapısamayız heralde powerbank mı almalı acaba

E hepsi

ben lohusalıktan çok korkuyorum ya, şu hayatta şimdiye dek en korktuğum şeylerden biri olabilir abartısız. hamilelik zor ama bence çok güzel bir süreç, doğum muazzam zor olacak eminim ama çok kısa sürüyor ve fakat lohusalık sanki hiç bitmiyor gibi zihnimde. bir sürü insan etrafta olacak falan gerçekten düşündükçe fenalık basıyor bana, ağlamaklı oluyorum

Kızlar emzirme yastığı alın. Gece uykulu dönerken biraz zor oluyor onunla ama hem göbeği yanlardan destekliyor hem de bacak arasına koyunca rahat oluyor. Doğumdan sonra da emzirme için kullanırsınız ben hamile yastığı yerine onu aldım doğumdan sonra da işime yarar diye 2 aydır kullanıyorum o olmasa hiç yatamam herhalde.

Kızlar bir de burda indirim varmış yarın 31 ocak indirimin son günü bana tek tek almaktan daha uygun gibi geldi ihtiyacı olanlar inceleyebilir.

Eklentiler

• IMG_2010.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…