- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Benim de lohusaliga bakış açım bu. "Hmm gtüm yırtıldı... neyse onu bosver de o ceketi almaliydimPalto kaban falan ben de almadım ama ihtiyaç olabileceği hiç aklıma gelmemişti o yüzdençocuğu tam bir kuzeyli gibi yetiştirme hedefim var başından beri ama sanırım almam mı gerekir böyle bir dış kıyafet şu an bunu tekrar sorguluyorum. @Karusel işte bu yüzden lohusalıktan korkuyorum gör beni anla beni kdjflkdflf.
Çatı darlığı tek başına sezaryen sebebi değil diye biliyorum. Benim doktorum çatı muayeneni yaptıktan sonra duruma göre bi ebeye yönlendiririm birlikte çalışırsınız dedi. Sanırım darsa egzersiz falan yaptırcak.Ama ben açılmadan bahsetmiyorum kuzum ben çatı normal doğuma uygun mu değil mi diye bakıyorlarmış oda mı nts ile bağlantılı. Rutin muayene gibi anlattılar bana da. Oda normal doğuma uygunluk yoksa yani çatı darsa direk sezaryene karar verelim diye.
hahah kocam kılıklıymışsın, resmen kiloyla reçelin üzerine çay kaşığıyla kaymak koymuş dkkdjd kocamdan biliyorum siz iflah olmazsınız anacım, kaymağı bol reçeli az koyucan ekmek üzeri gömüp diyicen ki çok şükür bugün de tatlımızı yedik ama hiç umudum kalmadı şu fotoğraftan sonra ehuhueTa taa bebişim, ilgili öneriniz ektedir.Teşekkürlerimi iletiyorum ( Üstüne evde kendi yaptığım 4 tane minik beze de yedim )
İmrendim yaDoktor en son gittiğimde kilosu ileride demişti haftasına göre çok korktum, tatlıdan mı oldu dedim, yok ondan değildir şeker ölçümü yapmıştık dedi.
Kızlar şeker 1 kez mi ölçülüyor, mesela ben de çıkmadı ya sonradan acaba şeker çıkma olasılığı olabilir mi?
Geçen en son kan verdiğim de glukoz sınırın altında çıktı, eşim diyor yok artık, böyle bir şey olamaz
İşte o çatı muayenesini nasıl yaptı doktorun tam olarak merak ettiğim ayrıntıÇatı darlığı tek başına sezaryen sebebi değil diye biliyorum. Benim doktorum çatı muayeneni yaptıktan sonra duruma göre bi ebeye yönlendiririm birlikte çalışırsınız dedi. Sanırım darsa egzersiz falan yaptırcak.
Sütlü tatlı çok iyi. Kendin yapabilirsin ve dediğim gibi meyve ile tatlandırabilirsin. İstersen şeker hastaları için olan tatlandiricilardan kullan. Muhallebi/puding yapıp meyveyi püre halinde ekleyebilirsin. Ben o şekilde çok yapıyorum. İçine irmik koyabilirsin mesela. İstersen normal şeker de kullan ama o zaman çok çok az atman lazım, ayarlayabilirim diyorsan o da olur.
Şerbetli sevmiyorsan hiç yeme. Nasılsa sevmiyorum de onu canım istemiyor de. Pastayı ne kadar sıklıkta yiyorsun bilmiyorum ama evde yapma. Çünkü evde yapınca porsiyon büyük oluyor ve bitirmek zorundaymış gibi yiyoruz.
Pasta günü yapın esinle. Haftasonu bir gün seçin, pastaneye gidip kahve pasta yapın. O an canin hangi pastayı istiyorsa onu söyle. Dilim yani. Hem de buluşmaya çıkmış gibi olursunuz. Ben cok seviyorum öyle. Hem kaliteli vakit geçirmiş oluyoruz Hem de güzel bir pasta ve kahve yemiş oluyorum.
Bu hayat bize sadece sınav odaklı çalışmayı öğretti bacımKendi kendine ölç aşko o zaman. Doktora değeri bildirmek zorunda değilsin. Ben de bazen öyle ekstra olcuyorum ama yazmiyorum hepsini.
Dersi sınav için çalışma, kendin için calis babdjdjebhshwg
Ahahah daha yapmadı bacım ama bence vajinal muayeneden çok farklı değildir. Yine de tecrübelileri öne alalımİşte o çatı muayenesini nasıl yaptı doktorun tam olarak merak ettiğim ayrıntı
Ha ben sen yaptırdın sandım kız ne bilem karıştı ortalıkAhahah daha yapmadı bacım ama bence vajinal muayeneden çok farklı değildir. Yine de tecrübelileri öne alalım
normal muayeneden çok farklı değil bildiğim kadarıyla, tek farkı biraz daha kurcalıyor doktor korkunu anlıyorum ama o kadar büyütecek bir mesele değil gerçekten, ki tüp bebek tedavisi gördün alışıksın kurcalanmayaİşte o çatı muayenesini nasıl yaptı doktorun tam olarak merak ettiğim ayrıntı
Ay sesli güldüm şuannormal muayeneden çok farklı değil, tek farkı biraz daha kurcalıyor doktor korkunu anlıyorum ama o kadar büyütecek bir mesele değil gerçekten, ki tüp bebek tedavisi gördün alışıksın kurcalanmaya
İstediğin cevap dünden beri bi türlü gelemediİşte o çatı muayenesini nasıl yaptı doktorun tam olarak merak ettiğim ayrıntı
Bi pandik yemediğimiz kalmıştı zaten tüp bebekten beri onu da yeriz ne yapalım artıkDoğum sırasında yapılan çatı muayenesinden hep “parmaklanma” diye bahsediyolar kdkfkf o yüzden belki elle yapılıyodur vajinal muayeneden farklı olarak
Mevzu derin mevzu parmak mevzusu ondandır zannımcaİstediğin cevap dünden beri bi türlü gelemedi
Valla ben de bilmiyorumPalto kaban falan ben de almadım ama ihtiyaç olabileceği hiç aklıma gelmemişti o yüzdençocuğu tam bir kuzeyli gibi yetiştirme hedefim var başından beri ama sanırım almam mı gerekir böyle bir dış kıyafet şu an bunu tekrar sorguluyorum. @Karusel işte bu yüzden lohusalıktan korkuyorum gör beni anla beni kdjflkdflf.
+1 benide ekle listeyetahin pekmeze sardım sırf o yüzden zararlıları yemiim diye tahin en azından şekeri düzenliyormuş tatlı krizine de iyi geliyor hiç yoktan iyidir
haftada bir günğ pasta kahve günü yapmak gebelik şekeri olanlar için de geçerli miSütlü tatlı çok iyi. Kendin yapabilirsin ve dediğim gibi meyve ile tatlandırabilirsin. İstersen şeker hastaları için olan tatlandiricilardan kullan. Muhallebi/puding yapıp meyveyi püre halinde ekleyebilirsin. Ben o şekilde çok yapıyorum. İçine irmik koyabilirsin mesela. İstersen normal şeker de kullan ama o zaman çok çok az atman lazım, ayarlayabilirim diyorsan o da olur.
Şerbetli sevmiyorsan hiç yeme. Nasılsa sevmiyorum de onu canım istemiyor de. Pastayı ne kadar sıklıkta yiyorsun bilmiyorum ama evde yapma. Çünkü evde yapınca porsiyon büyük oluyor ve bitirmek zorundaymış gibi yiyoruz.
Pasta günü yapın esinle. Haftasonu bir gün seçin, pastaneye gidip kahve pasta yapın. O an canin hangi pastayı istiyorsa onu söyle. Dilim yani. Hem de buluşmaya çıkmış gibi olursunuz. Ben cok seviyorum öyle. Hem kaliteli vakit geçirmiş oluyoruz Hem de güzel bir pasta ve kahve yemiş oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?