2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de lohusaliga bakış açım bu. "Hmm gtüm yırtıldı... neyse onu bosver de o ceketi almaliydim " doğru kıyafeti secememek resmen kabusum ya benim.

Çatı darlığı tek başına sezaryen sebebi değil diye biliyorum. Benim doktorum çatı muayeneni yaptıktan sonra duruma göre bi ebeye yönlendiririm birlikte çalışırsınız dedi. Sanırım darsa egzersiz falan yaptırcak.

Ta taa bebişim, ilgili öneriniz ektedir. Teşekkürlerimi iletiyorum ( Üstüne evde kendi yaptığım 4 tane minik beze de yedim )
hahah kocam kılıklıymışsın, resmen kiloyla reçelin üzerine çay kaşığıyla kaymak koymuş dkkdjd kocamdan biliyorum siz iflah olmazsınız anacım, kaymağı bol reçeli az koyucan ekmek üzeri gömüp diyicen ki çok şükür bugün de tatlımızı yedik ama hiç umudum kalmadı şu fotoğraftan sonra ehuhue

İmrendim ya

İşte o çatı muayenesini nasıl yaptı doktorun tam olarak merak ettiğim ayrıntı

Ne güzel şeyler yazmışsın, içim ısındı

Evde kendim yapmaya çalışıyorum çoğunlukla, pastayı evde yapmıyorum hazır tek porsiyonluk alıyorum

Eşimle bu dediğini yapıyoruz, sağ olsun kendisi diyor, çıkalım hem tatlı yeriz hem de vakit geçiririz diye, iyi ki varlar gerçekten

Ahahah daha yapmadı bacım ama bence vajinal muayeneden çok farklı değildir. Yine de tecrübelileri öne alalım

Kızlar bugün itibarıyla diyetisyeni bıraktım artık özgürüm. Bana daral geldi çünkü. Dedim beni bi salın dönersem sizinimdir dönmezsem zaten hiç olmamışımdır. Çok şükür bi rahatlama geldi şimdiden

normal muayeneden çok farklı değil bildiğim kadarıyla, tek farkı biraz daha kurcalıyor doktor korkunu anlıyorum ama o kadar büyütecek bir mesele değil gerçekten, ki tüp bebek tedavisi gördün alışıksın kurcalanmaya

Doğum sırasında yapılan çatı muayenesinden hep “parmaklanma” diye bahsediyolar kdkfkf o yüzden belki elle yapılıyodur vajinal muayeneden farklı olarak

normal muayeneden çok farklı değil, tek farkı biraz daha kurcalıyor doktor korkunu anlıyorum ama o kadar büyütecek bir mesele değil gerçekten, ki tüp bebek tedavisi gördün alışıksın kurcalanmaya
Ay sesli güldüm şuan ya alet farklı parmak farklı ne bilem gerçek hayat hikayeleri dinlemek istedim ama kimse acısını paylaşmak istemedi herhal tüp bebekte her gün her gün her gün tabi ondan bi kaşarlık var canım sıkıntı yok onda

Doğum sırasında yapılan çatı muayenesinden hep “parmaklanma” diye bahsediyolar kdkfkf o yüzden belki elle yapılıyodur vajinal muayeneden farklı olarak
Bi pandik yemediğimiz kalmıştı zaten tüp bebekten beri onu da yeriz ne yapalım artık

Valla ben de bilmiyorum bunu iyi fiyata buldum da öyle aldım. Biraz indirim kovalarken oldu. Bu markanın uyku tulumunu da indirimde aldım.

Bende mesela üzerine 1 kat meselesini çözemedim, emekli teyze gibi örgü yelek mi giydircez? Annem yün olmaz yeni doğana diyor. Ondan 1 tane penye yelek aldım bir tane de sweatshirt. Geri kalan her şey takım alt üst penye takım çıtçıtlı ya da tulum. Atlet de almadım, zıbını atlet diyorlar. Biraz bazı şeyleri doğunca görcez sanırım. Ben ilk çocuk tam bilemiyorum. Hepimizde o ben nasıl yapıcam korkusu var. Biz bu haftasonu bir bebek bakım eğitimine katılcaz, kafamda oturur umarım bazı şeyler.

Kızlarrr, eşlerden bahsetmişken Meine Sterne ,

Geçen gün eşim işe gitti, bana mesaj attı, hep atar ama bir anda "hayatım, iyi misin gerçekten" diye sordu bana, ben de "iyiyim, ne oldu ki" dedim. Düşündüm de evlendiğimizden bu yana( 1 buçuk yıllık evliyiz), sağlıksal olarak çok zorlandın( geçen sene Ramazan bayramında kürtaj olmak zorunda kalmıştım, bebeğimizi kaybettik), bazen bakıyorum çok zorlanıyorsun dedi, şikayette etmiyorsun, işe gidiyorsun, olabildiğince sakin kalıyorsun, ne geliyorsa Allah'tan, takvamıza zeval gelmesin, yaşadıklarımız seni yıpratmasın gibi bir sürü şey yazmış.

Bir an da çok üzüldüm, o kadar kötü ağladım ki kızlar. Karnıma ağrılar girdi. Çok duygulandım, demek ki kafaya takıyor bunları ama söylemiyor, erkekler böyledir, söylemezler ama içlerinde yaşarlar çoğu şeyi dedi bana..

Bu sebepten geçen burada bahsediliyordu, endişelenmeye mahal yok kızlar, onlar baba olmayı henüz bizim annelik duygumuz gibi idrak edemediler, zamanla olacak

+1 benide ekle listeye tahin pekmeze sardım sırf o yüzden zararlıları yemiim diye tahin en azından şekeri düzenliyormuş tatlı krizine de iyi geliyor hiç yoktan iyidir

Tahin pekmezi çikolata yerine yiyorum, çikolata evimize almıyoruz, sadece fındık oranı yüksek çikolata almıştı eşim o da sarmıyor fındık kokuyor geldi bana, yemiyorum onu

haftada bir günğ pasta kahve günü yapmak gebelik şekeri olanlar için de geçerli mi . Şuan nasıl lüks ve mükemmel gözüktü gözüme anlatamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…